به گزارش خبرگزاری فارس از شرق هرمزگان ، عبدالعلی زائری دبیر نهمین جشنواره انبه و یاسمین گل میناب درمیان خبرنگاران اظهار داشت : این جشنواره که با اجرای بزرگترین کارناوال آئینی و سنتی استان هرمزگان کار خود را آغاز کرد ، با آداب و سنت و فرهنگ مردم ارتباط مستقیم دارد و می تواند در احیای سنت ها و فرهنگ و آداب و رسوم این شهرستان کمک کند.
وی افزود: برگزاری جشنواره انبه و یاسمین گل در طول این سالها توانسته است برای یاد آوری برخی از آداب و رسومی که در حال فراموشی هستند و همچنین معرفی ظرفیتهای اقتصادی و کشاورزی و اجتماعی این سرزمین کهن و انتقال آن به آیندگان تاثیر گذر باشد وآنها را زنده نگه دارد.
دبیر نهمین جشنواره انبه ویاسمین گل میناب گفت : تجارت و بازرگانی پر رونق ، کشاورزی ، باغهای آباد ، خاک حاصلخیز و فراوانی آب زندگی آرام و بانشاطی را برای مردم این منطقه فراهم کرده است ، که این موضوع را می توان در پوشش های شاد و رنگارنگ و موسیقی و نواهای محلی هم پیدا کرد.
زائری بیان کرد : با توجه به اینکه شهرستان میناب مهد فرهنگ و تمدن و علم هرمزگان است، این جشنواره توانسته است در خود همه آئین ها و سنت ها و جشن های بومی و محلی با انواع گویشها و نواها و لباسهای محلی که دارد بگنجاند و پیشینه تاریخی شهرستان میناب در استان هرمزگان را نشان دهد.
وی با بیان اینکه در این جشنواره ۳۰ غرفه از انواع محصولات سنتی وصنایع دستی و فرآورده های محصول انبه دایر شده است خاطر نشان کرد: برگزاری ۹ دوره این جشنواره سبب به وجود آمدن اعتماد به نفس در بین تولید کنند گان وباغداران به وجود آورده است تا با اصلاح باغات خود محصول انبه بهتری را تولید کنند.
حبیب الله سهرابی شهردار شهر میناب گفت : شهرداری یک نهاد فرهنگی اجتماعی در راستای ایجاد شور و نشاط در بین مردم است و از آنجایی که این جشنواره با ایام دهه ولایت مصادف شده است شهرداری میناب با همکاری دبیرخانه جشنواره برنامه های متنوعی در این سه روز برگزار خواهد کرد.
وی افزود : هدف این جشنواره اقتصاد محور برای توسعه صنایع خرد و مشاغل خانگی است وبا توجه به دایر شدن نمایشگاه در این جشنواره می توان این محصولات تولید شده را در این محل عرضه کرد.
سهرابی گفت: محصولات عرضه شده در نمایشگاه این جشنواره در آیند می توانند بازار خوبی را در سطح استان و کشور و با بازارهای حوزه خلیج فارس داشته باشند.
پایان پیام/