درویشعلی حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: سالانه برنامههایی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان گلستان توسط این اداره کل تدوین میشود تا در طول سال برگزار شود.
وی تصریح کرد: اداره کل صنعت، معدن و تجارت یکی از دستگاههای کاشف در حوزه کالاهای قاچاق بوده و به تنهایی و یا در کنار دستگاههای اجرایی مرتبط برنامههای مستقل و مشترک در راستای مبارزه با قاچاق کالا انجام میدهد.
مدیرکل صمت گلستان خاطرنشان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۴۳ فقره پرونده در راستای کالاهای قاچاق در استان تشکیل شده که بیشترین آنها لوازم خانگی و سپس لوازم آرایشی و بهداشتی و سیگار است.
وی ادامه داد: ضوابط و نظارت بر پنج گروه کالایی مانند لوازمخانگی، کیف و کفش، پوشاک، مواد دخانی و لوازم یدکی از سال گذشته ابلاغ شده و در دستور کار است و در همین راستا از همه کسبه و بازاریان تقاضا میشود در اخذ شناسایی کالاها توجه کافی داشته و از هرگونه خرید و فروش کالای قاچاق خودداری کنند.
حسنزاده گفت: یکی از اقدامات اساسی در راستای پیشگیری و جلوگیری از نگهداری و خرید و فروش کالاهای قاچاق، ثبت انبارها در سامانه جامع انبارها بوده که در این راستا ۱۲۳ هزار انبار و مکان نگهداری کالاها در استان گلستان در این سامانه به ثبت رسیده است.
وی بیان کرد: پدیده شوم قاچاق باعث خروج سرمایه و ارز از کشور شده و به تولید، اشتغال پایدار و دیگر حوزههای تولید و اقتصاد ضربه جبران ناپذیری وارد میکند.
حسنزاده تاکید کرد: بر همین اساس در گام نخست از خانوادهها درخواست میشود که با خرید کالای ایرانی به رونق و توسعه تولیدات داخلی کمک کند و از کسبه و بازاریان خواهشمندیم از هرگونه واردات کالای قاچاق و خارجی جلوگیری کنند زیرا اغلب این کالاها تقلبی بوده و تنها با برچسب برندهای خارجی وارد بازار شده و دارای گارانتی و ضمانت معتبر نیستند.
پایان پیام/۸۳۰۲۱