مخترعی گیلانی دستگاه زباله سوز ساخت - افق اقتصادی

مخترعی گیلانی دستگاه زباله سوز ساخت - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 32837 |
تاریخ انتشار : ۱۳ تیر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۵ |
354 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

یک دستگاه زباله سوز که با همت متخصصان گیلان در حوزه پسماند ساخته و ثبت اختراع شده است توانایی روزانه سوزاندن حدود ۳۰۰ کیلوگرم زباله بهداشتی را دارد که بسیار به مدیریت پسماند در این شهرستان کمک می‌کند.

مخترعی گیلانی دستگاه زباله سوز ساخت

به گزارش خبرگزاری فارس از آستانه‌اشرفیه، سعید شفیعی ثابت: یکی از مشکلات اساسی و بااهمیت گیلان مسئله زباله و پسماند است زیرا این امر به لحاظ بهداشتی و زیست محیطی مردم رآ با مشکل مواجه کرده است. 

روزانه ۳۰ الی ۴۰ تن زباله فقط در شهرستان آستانه‌اشرفیه تولیدشده و تمامی این زباله‌ها به محل دپو زباله در روستای کشل آزادسرا برده شده و در آنجا ریخته می‌شود، این امر در حالی صورت می‌پذیرد که تفکیک زباله از مبدأ در این شهرستان از درصد بسیار کمی برخوردار بوده است. 

همواره مردم از بی‌تدبیری عده‌ای در خصوص‌ عدم ساماندهی پسماند گله دارند ولی در یکی از مناطق شهرستان آستانه‌اشرفیه یک اتفاق خوب در حوزه مدییت پسماند در حال انجام است که استفاده صحیح از آن می‌تواند الگویی مناسب برای دیگر نقاط استان قرار گیرد و آن، اختراع دستگاه زباله سوز در مقیاس کوچک در روستای سالکده از توابع شهرستان آستانه اشرفیه است. 

مخترعی گیلانی دستگاه زباله سوز ساخت

این دستگاه زباله سوز که با همت متخصصان گیلان در حوزه پسماند ساخته و ثبت اختراع شده است توانایی روزانه سوزاندن حدود ۳۰۰ کیلوگرم زباله بهداشتی را دارد که بسیار به مدیریت پسماند در این شهرستان کمک می‌کند. 

به گفته علی اشرف تدبیری مخترع سازنده دستگاه زباله سوز در شهرستان آستانه‌اشرفیه، عملکرد این دستگاه کاملا بهداشتی بوده و هیچگونه خطری برای محیط زیست اطراف ندارد و با هزینه یک میلیارد تومان وارد روستای سالکده شده است. 

این مخترع گیلانی می‌گوید، زباله بعد از ورود به دستگاه زباله سوز چندین بار شسته و سپس وارد کوره می‌شود و بعد از چندین بار تکرار به خاکستر مبدل شده و بدون آسیبی به زیست محیط به فعالیت خود ادامع می‌دهد. 

مخترعی گیلانی دستگاه زباله سوز ساخت

حال بعد از گذشت چندین ماه استفاده آزمایشی، این دستگاه زباله سوز توسط نهادهای مربوطه و زیست محیط مورد تأیید قرار گرفته است و طبق گفته رئیس اداره محیط زیست شهرستان آستانه‌اشرفیه، عملکرد این دستگاه بعد از چندین ماه کارکرد و بررسی‌های دقیق در آزمایشگاه اداره کل محیط زیست تأیید شده و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد. 

رامین حسین زاده می‌گوید، این آمادگی وجود دارد تا این دستگاه با افزایش میزان ورودی زباله برای سوزاندن، بتواند ۳۲ روستای دیگر از بندر کیاشهر را پوشش دهد. 

بدون شک استفاده بهینه از چنین اختراعاتی در حوزه پسماند بسیار به کاهش معضل انباشت زباله کمک می‌کند ولی این امر نیازمند حمایت مسؤولان از چنین دستگاهی و تولید انبوه آن است. 

پایان پیام/۸۴۰۰۸


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید