آغاز فعالیت قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان گیلان - افق اقتصادی

آغاز فعالیت قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان گیلان - افق اقتصادی
دوشنبه, ۲ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-23
کد خبر: 32834 |
تاریخ انتشار : ۱۶ تیر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۷ |
278 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان گیلان از آغاز فعالیت‌های این قرارگاه و انتصاب معاونین آن خبر داد و گفت: رویکرد قرارگاه تمرکز بر پیشگیری از فساد و مسدود کردن منافذ فسادزا است و در وهله بعد کار قرارگاه، مبارزه با مصادیق فساد است.

آغاز فعالیت  قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان گیلان

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، یاسر تقوی، دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان گیلان از آغاز فعالیت‌های این قرارگاه و انتصاب معاونین آن خبر داد و اظهار کرد: مبارزه با مفاسد اقتصادی به عنوان پیش نیاز اجرای عدالت همواره یکی از آرمان‌ها و اصول جمهوری اسلامی بوده است به طوری که مقام معظم رهبری، مبارزه با فساد و سالم‌سازی اقتصاد را به عنوان یکی از شاخص‌های تحقق دولت اسلامی برشمرده‌اند. 

وی تأکید بر اینکه امروز دیگر برکسی ضرورت مبارزه همه جانبه، فراگیر و مستمر با فساد پوشیده نیست، گفت: این موضوع امری است که نیازمند یک عزم همگانی است و تلاش قوای سه‌گانه، همراهی مردم و کنش نخبگان را می‌طلبد. 

به گفته دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان گیلان، قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی به عنوان یک مجموعه مردم نهاد، بدون وابستگی به حزب یا نهاد خاص بر آن شده که با هدف مبارزه با مفاسد اقتصادی در مسیر ریشه‌کن کردن فساد و سالم‌سازی اقتصاد ایران اسلامی گام بردارد. 

وی با اشاره به اهداف قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی بیان کرد: کاهش سطح فساد در جامعه، شکل‌گیری جریان مؤثر، مستمر و هوشمند مبارزه با فساد، مبارزه با شکل‌گیری مافیای ثروت و قدرت و نهادینه شدن اشرافی‌گری و فساد در جامعه، تحقق و اجرایی شدن منویات و فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در زمینه مبارزه با فساد و تحقق عدالت اجتماعی از اهداف قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی است. 

دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان گیلان با تأکید بر اتخاد رویکرد مسئله‌محوری در مواجهه با موضوعات و مشکلات تصریح کرد: گفتمان‌سازی و تولید محتوا و ادبیات متناسب با اهداف قرارگاه مردمی‌سازی و تقویت جنبه‌ مردمی مبارزه با فساد، شناخت صحیح و دقیق از چگونگی تولید فساد و راهکارهای مقابله با آن، تلاش برای تشکیل شبکه فعالین و علاقمندان مبارزه با فساد و مخاطبین قرارگاه از جمله مسؤولین، نخبگان (حوزی، دانشگاهی، جریان‌های علمی و مطالبه‌گر و….) و مردم از جمله سیاست‌های این قرارگاه است. 

وی همچنین روش فعالیت قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی، احصای مسائل و راهکارها از طریق تشکیل میزهای تخصصی، برگزاری جلسات کارشناسی منظم، مصاحبه با صاحب نظران و رصد اتفاقات و تحولات اقتصادی کشور عنوان کرد. 

دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی گیلان با اشاره به رویکر پیشگیرانه قرارگاه بیان کرد: رویکرد قرارگاه تمرکز بر پیشگیری از فساد و مسدود کردن منافذ فسادزا است و در وهله بعد کار قرارگاه، مبارزه با مصادیق فساد است. 

تقوی اولویت را آموزش برای شناخت دقیق‌تر از فساد و مجاری فسادزا دانست و افزود: باید از ظرفیت‌های تفاهم با دستگاه‌های مختلف برای جلوگیری از فساد مانند معاونت پیشگیری قوه قضاییه و… استفاده کرد. 

گفتنی است مرتضی هاشمی‌نسب به عنوان جانشن قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی گیلان، امیر شعبانپور به عنوان معاون عملیات، میثم بابائیان به عنوان معاون اجرایی و صابر عاشری لشت نشائی به عنوان معاون رسانه قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان گیلان منصوب شدند.

قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی به عنوان یک مجموعه مردم نهاد، بدون وابستگی به حزب یا نهادخاص برآن شده که با هدف مبارزه با مفاسد اقتصادی در مسیر ریشه کن کردن فساد و سالم سازی اقتصاد ایران اسلامی گام بردارد.

پایان پیام/۳۳۸۹


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید