استاد دانشگاه گیلان که توسط منافقین به شهادت رسید - افق اقتصادی

استاد دانشگاه گیلان که توسط منافقین به شهادت رسید - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 19195 |
تاریخ انتشار : ۱۱ تیر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰ |
397 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

شهید حسن عضدی، استاد دانشگاه گیلان در هفتم تیر ماه ۱۳۶۰ در فاجعه بمب‌گذاری دفتر حزب جمهوری اسلامی تهران توسط سازمان مجاهدین خلق (منافقین) به شهادت رسید.

استاد دانشگاه گیلان که توسط منافقین به شهادت رسید

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، شهید حسن عضدی در تاریخ ۱۲ شهریور ماه سال ۱۳۲۸ در خانواده‌ای مومن و مذهبی در شهرستان رشت دیده به جهان گشود.

آقا حسن از همان دوران کودکی به اسلام عشق می‌ورزید و از همان دوران جوانی برای اعتلای دانش خود در زمینه اسلام با تلاش زیاد کلیه کتاب‌های معلم شهید استاد مطهری و متون سخنرانی‌ آنان را به دست می‌آورد و مطالعه می‌کرد.

 وی تحصیلات ابتدایی، راهنمایی، دبیرستان و دانشگاه را یکی پس از دیگری با موفقیت پشت سر گذاشت و از آنجایی که از هوش بالایی برخوردار بود و به تحصیل نیز علاقه‌مند بود، مراحل تحصیل را تا دکتری ادامه داد.

استاد دانشگاه گیلان که توسط منافقین به شهادت رسید

او پس از اخذ دیپلم برای آشنایی بیشتر با طبقه مستضعف جامعه خود نیز تحت پوشش سپاه‌ دانش به محروم‌ترین و دورترین روستاهای کشور مسافرت کرد و ضمن درک مسائل واقعی طبقه محروم، نسبت به روشنگری درباره واقعیت‌های نظام شاهنشاهی به ارشاد روستاییان درباره مسائل اسلامی می‌پرداخت. 

او پس سپری کردن دوران خدمت سربازی برای ادامه تحصیل عازم تهران شد و در دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی به تحصیلات خود ادامه داد و موفق به اخذ لیسانس در ۲ رشته روزنامه‌نگاری و روابط علوم سیاسی شد و به تحصیلات در سطح فوق لیسانس ادامه داد.

آقا حسن قصه ما سپس راهی کشور آمریکا شد و در رشته مدیریت بازرگانی و رشته تخصصی مدیریت بین‌الملل از دانشگاه دالاس موفق به اخذ مدرک فوق‌لیسانس شد و به دلیل اخذ درجه ممتاز به عضویت افتخاری انجمن مدیران درآمد.

او در ادامه تحصیلات عالیه خود را تا مرحله دکتری در رشته اقتصاد سیاسی در دانشگاه تگزاس در دالاس ادامه داد، وی در تمام دوران تحصیل، تبلیغ دین مبین اسلام را فراموش نکرد و فعالیت دائم با همفکران و همراهان در انجمن‌های اسلامی دانشجویان امریکا و کانادا داشت.

با شروع موج عظیم انقلاب اسلامی ملت مسلمان ایران به وطن مراجعه کرد و به زعم خود همچون قطره‌ای به دریا پیوست و فعالیت‌های مذهبی و سیاسی خود را ادامه داد و برای نشر عقاید اصیل اسلامی به تدریس در دانشگاه گیلان پرداخت و در این راه از هیچ‌‌ تلاشی دریغ نورزید.

پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) به عنوان یکی از نمایندگان استان گیلان در مجلس خبرگان انتخاب شد و در آن مجلس به عضویت هیئت رییسه در آمد.

وی با آغاز فعالیت‌های حزب جمهوری اسلامی ایران با تلاش و پیگیری شبانه‌روزی شاخه حزب را در استان گیلان پایه‌گذاری کرد و علاوه بر آن مدیریت ستاد انقلاب اسلامی استان گیلان را نیز عهده دار شد. 

او سپس به تقاضای دانشجویان مدرسه عالی، سرپرستی آن مدرسه عالی را نیز برعهده گرفت و همزمان در دانشکده انقلاب اسلامی دانشگاه ملی به تدریس پرداخت و پس از طرح ادغام دانشگاه‌ها به سرپرستی مجتمع دانشگاهی ادبیات و علوم انسانی منصوب شد و فعالیت مستمر خود را در کمیته های مختلف ستاد انقلاب فرهنگی آغاز کرد.

 وی یکی از اعضا کمیته پنج نفره ادغام دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، از بنیان‌گذاران جامعه اسلامی و دانشگاهیان ایران، عضو فعال شورای وحدت حوزه و دانشگاه، معاون وزارت فرهنگ و آموزش عالی و رییس سازمان امور دانشجویان و سازمان سنجش و آموزش کشور نیز بود.

او همیشه علاقمند به افراد معتقد و مومن بود و همواره در مباحث و مجالس خط امام (ره) شرکت می‌کرد تا اینکه در یکی از همین مجالس همراه عالم بزرگوار شهید مظلوم دکتر بهشتی و سایر یاران باوفایش به شهادت رسید.

 شهید والامقام دکتر حسن عضدی در تاریخ هفتم تیر ماه سال سال ۱۳۶۰ در دفتر حزب جمهوری اسلامی تهران توسط سازمان مجاهدین خلق (منافقین) بر اثر بمب‌گذاری به شهادت رسید.

پیکر پاک و مطهر شهید حسن عضدی پس از تشییع باشکوه مردم در گلزار شهدای بهشت زهرای تهران به خاک سپرده شد.

پایان پیام/۸۴۰۰۸


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید