به گزارش خبرگزاری فارس از رستم، وجود بیمارستان نیازی حیاتی برای هر شهرستانی می باشد. بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر مصیری که بعد از سالها چانه زنی مردم و مسئولین از دولت نهم تاکنون، کلنگ زنی آن ۳۰ فروردین ۱۳۹۴ انجام شد، اکنون نیز بعد از ۸ سال این پروژه به پیشرفت قابل قبولی رسیده است.
بیمارستان رستم شهر مصیری، دارای ۳ فاز می باشد که فاز اول، ساختمان اصلی، فاز دوم، محوطه و فاز سوم، ساختمانهای مکمل اطراف است که به گفته مسئولین مهمترین فاز آن یعنی ساختمان اصلی به اتمام رسیده است.
با توجه به اینکه تنها بیمارستان جوابگوی نیازِ پزشکی_درمانی شهرستان رستم، بیمارستان ولیعصر عج ممسنی است، و این بیمارستان نیز باید پاسخگوی سیل عظیمی از مراجعه کنندگان شهرستانهای ممسنی، رستم و گاها شهرستان همجوار باشد، می طلبد که مسئولین استانی و کشوری اهتمام بیشتری نسبت به بهرهبرداری و آماده به خدمات بیمارستان رستم داشته باشند.
پیگیری ساخت این بیمارستان از مسئولان، پیش از این توسط خبرنگاران خبرگزاری فارس انجام می شد که بعد از ثبت پویشی با عنوان «تامین نیروی انسانی و تجهیزات بیمارستان شهر مصیری» در فارس من دوباره بر آن شدیم تا این موضوع را از فرماندار شهرستان رستم پیگیری کنیم.
در متن این پویش آمده است: بیمارستان ۶۴ تختخوابی مصیری بعد از ۲۰ سال پایان عملیات اجرایی را طی میکند و مسئولین شهرستان وعده افتتاح بیمارستان در هفته دولت را به مردم منطقه دادند
اما افتتاح ساختمان بیمارستان مشکلی را حل نمیکند و نیاز است بیمارستان با تجهیزات کامل و جامع افتتاح شود و خدمات دهی با بهترین کیفیت به مردم منطقه ارائه گردد.
معارضهای موجود جاده دسترسی به بیمارستان حل شد
فرماندار رستم در گفتگو با خبرنگار فارس در خصوص این بیمارستان گفت: به صورت هفتگی بازدید و جمع آوری اطلاعات آماری دقیق از بیمارستان رستم صورت می گیرد و علاوه بر این کارشناسان دفتر فنی و معاون عمرانی فرمانداری، روزانه بازدید انجام می دهند.
وی ادامه داد: ساخت این بیمارستان در مرحله پایانی اجرایی می باشد. به طور مثال؛ انشعابات آن همچون آبرسانی و گازرسانی و مخابرات در دست اقدام می باشد و ساخت بیمارستان در یک سال گذشته درصد پیشرفت زیادی داشته است.
کرمی گفت: معارض های موجود در خصوص جاده دسترسی به بیمارستان ۶۴ تختخوابی رستم توسط فرمانداری با همکاری شهرداری ودادستانی حل شده و این جاده در مرحله آسفالت است.
مجوز تامین نیروی انسانی بیمارستان رستم صادر شد/ اولویت با افراد بومی است
وی با اشاره به اینکه تامین و استخدام نیروی انسانی مورد نیاز بیمارستان روندی قانونی و یکسان در سطح کشور دارد و بدون دخالت فرماندار یا مسئولان شهرستانی با برگزاری آزمون استخدامی انجام می گیرد، بیان کرد: سازمان امور اداری و استخدامی، مجوز تامین نیروی مورد نیاز بیمارستان را صادر کرده و در آن تعداد مورد نیاز اعم از پزشک،دندانپزشک، پرستار، و… ذکر شده است.
فرماندار رستم افزود: زمان دقیق آزمون استخدامی مشخص نمی باشد ولی تلاش ما بر این است که بومی گزینی جزئی از شرایط آگهی استخدام کادر بیمارستان باشد؛ مگر اینکه نیروی مورد نیاز در شهرستان وجود نداشته باشد.
کرمی گفت: در هرجایی از کشور باید بیمارستان به درصد پیشرفت فیزیکی قابل قبولی برسد تا مرحله به مرحله آن تکمیل شود و مقداری از تجهیزات مورد نیاز بیمارستان رستم خریداری شده است.
ساختمان بیمارستان هفته دولت امسال افتتاح می شود
این مسئول در خصوص وعده سفر مسئولان استانی به شهرستان رستم گفت: استاندار محترم فارس در این سفر به افتتاح ساختمان بیمارستان تا هفته دولت امسال اشاره داشتند ولی فرایند جذب نیرو با سازمان امور اداری استخدامی است.
کرمی با بیان اینکه بیمارستان رستم نیازی حیاتی است که در روند عادی خود باید طی نهایتا ۳ سال به اتمام می رسید، گفت: در اولویت قرار نداشتن هر پروژه عمرانی باعث کندی سرعت اتمام آن می شود که بیمارستان رستم نیز در اولویت جدی قرار نداشته ولی با تلاش استاندار فارس، نماینده شهرستانهای ممسنی و رستم و فرمانداری این پروژه در دولت مردمی ایت الله رییسی در اولویت تکمیل و بهره برداری قرار گرفت.
همچنین فرماندار رستم با اشاره به اینکه وجود بیمارستان سرآغاز توسعه و پیشرفت یک شهرستان است، بیان کرد: یکی از دو اولویت اصلی ما بیمارستان رستم است و با شروع به کار این بیمارستان، حجم کاری بیمارستان ولیعصر ممسنی نیز. کاهش می یابد.
کرمی اضافه کرد: در شهرستان رستم، ۴ درمانگاه و اورژانس جادهای در دست ساخت داریم که در هفته دولت پیشرو، ۳ تا از اینها افتتاح می شود که علاوه بر رفع نیاز های خدمات درمانی مردم، به اشتغال زایی نیز منجر بشوند.
گزارش از : حدیث حیدری
پایان پیام/ س