مردان بزرگ آذربایجان همچون آیت‌الله سیّدجواد حسینی خامنه‌ای(ره) فراموش‌نشدنی هستند - افق اقتصادی

مردان بزرگ آذربایجان همچون آیت‌الله سیّدجواد حسینی خامنه‌ای(ره) فراموش‌نشدنی هستند - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 36500 |
تاریخ انتشار : ۱۴ تیر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸ |
219 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: تبریز دیار مردان مرد است که نمونه‌اش والد مکرم رهبر معظم انقلاب و دیگر علماست که با هیچ چیزی به دست فراموشی سپرده نمی‌شود.

مردان بزرگ آذربایجان  همچون آیت‌الله سیّدجواد حسینی خامنه‌ای(ره) فراموش‌نشدنی هستند

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم ظهر امروز در آیین رونمایی از کتاب “زندگی اینجاست” کوتاهه‌هایی از زندگی آیت‌الله سید جواد خامنه‌ای، والد محترم رهبر معظم که در مسجد جامع تبریز و در روز رحلت ایشان برگزار شد، اظهار کرد: خاستگاه غیرت و ایثار و علم و بندگی اینجاست، ما باکری‌ها دادیم و اینجا مامن دلدادگی است و اینجا ما سیدجواد حسینی داشتیم و به حق که زندگی همین جاست.

وی با بیان اینکه مردان بزرگ به مانند قله‌های افراشته‌ای هستند که ما با شوق و حسرت به سوی آنها سر می‌کشیم تا از دورترین نقطه اوج گرایی آنها را بنگریم، ادامه داد: اینها همیشه در میان ما هستند و ربطی به مان ندارد چراکه نه زمان می‌تواند آوای آنها را در گوش‌مان ببرد و نه مکان می‌تواند تصویر آنها را در ذهن ما محو کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خاطرنشان کرد: تاریخ همیشه زندگی‌گاه عالمان پارسا است؛ چراکه عالمان صالح همچون مشعل هدایت و ادامه دهندگان راه ائمه اطهار هستند.

وی با تاکید بر اینکه راه این عالمان رسیدن به سفینه نجات است، گفت: خاندان بزرگ خامنه‌ای از سادات اصیل و از نسل امام چهارم هستند، این خاندان بزرگان زیادی به جامعه و تاریخ تحویل دادند که همگی در زمره و فقها هستند.

امام جمعه تبریز گفت: همیشه اینگونه اشخاص معزز هستند؛ آیت‌الله سید حسین خامنه‌ای در تبریز علاوه بر تربیت طلاب، به ارشاد مردمی و راهنمایی آنها می‌پرداخت و از او فرزندان بزرگ و پارسا که استوارهای علمی و معنوی شهر تبریز می‌باشند.

وی ادامه داد: آیت‌الله محمد خامنه‌ای (از مبارزان و علمای نقش‌آفرین مشروطه، امام جماعت مسجد قانلی تبریز) و آیت‌الله سیدجواد خامنه‌ای از فرزندان آیت‌الله حسین خامنه‌ای هستند.

آل‌هاشم یادآور شد: آیت‌الله سید جواد خامنه‌ای در مشهد مقدس با صدیقه آیت‌الله میرهاشم میردامادی وصلت کرد و حاصل این ازدواج ولادت چهار پسر و یک دختر می‌باشد. 

وی گفت: خدا را شاکر هستیم که امروز هدایت نظام اسلامی و رهبری نظام اسلامی توسط مقام معظم رهبری هدایت می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اقدام تروریستی دشمن در ششم تیرماه سال ۱۳۶۰ برای ترور رهبر انقلاب، گفت: دشمن در این روز می‌خواست رهبری را از ما بگیرد ولی به لطف الهی ایشان ماندند و رهبری نظام مقدس اسلامی ایران و هدایت مسلمانان جهان را بر عهده گرفتند و الآن انقلاب با همان اقتدار و شجاعت رهبری می‌شود.

وی در پایان گفت: تبریز را باید دیار مومنان و صالحان نامید، دیار مردان مرد؛ تبریز در همیشه تاریخ مرز و بوم افتخار بوده و خیزشگاه غیورمردانی بوده که در عرصه انقلاب افتخار آفریدند.

امام جمعه تبریز افزود: آذربایجان تا ملت انقلاب زنده است همواره پاسدار تشیع و جز لاینکف و گسس ناپذیر سرزمین فرهنگ و ایران اسلامی بوده و خواهد بود.

مردان بزرگ آذربایجان همچون آیت‌الله سیّدجواد حسینی خامنه‌ای(ره) فراموش‌نشدنی هستند

 

 

گزارش فارس حاکی است،  کتاب «زندگی اینجاست» برش‌هایی کوتاه از زندگی آیت‌الله سیدجواد خامنه‌ای به قلم مهدی قزلی است. ایشان پدر رهبر معظم انقلاب هستند که از علما و بزرگان شناخته شده شهر مشهد بودند. قزلی در مقدمه این اثر نوشته که سلوک شخصی این عالم وارسته و تواضع ذاتی ایشان و همچنین سرتیتر خبر بودن فرزندانشان به عنوان مسؤولان جمهوری اسلامی سبب شده جایگاه علمی و عرفانی ایشان چندان شناخته شده نباشد. ایشان تحصیلات حوزوی خود را در تبریز و نجف گذرانده‌ و از محضر بزرگانی همچون آیت‌الله قاضی طباطبایی بهره‌ها برده بودند اما برای گذران زندگی جوار مضجع شریف رضوی را برگزیدند و تا پایان عمر مبارکشان در همسایگی امام مهربانی‌ها باقی ماندند.

این اثرتلاش کرده به قدر ذره‌ای غبار غربت از چهره این شخصیت وارسته که مریدان و شاگردان بسیاری در میان بازاریان و متدینین شهر مشهد داشتند، برگیرد. در واقع می‌توان ایشان را مربی و استاد اصلی مقام معظم رهبری دانست. فردی که در علم و عمل سختگیرانه راهنمای ایشان به سوی قله‌ها بودند. در این اثر از سیره اخلاقی و تبلیغی این عالم وارسته نکات تازه و نابی فراخواهید گرفت.

در ادامه برشی از این کتاب را می‌خوانید:

یک بار طلبه جوانی همراه نوه آقاسید جواد رفت دیدن آقا لابه‌لای احوال پرسی و صحبت به ایشان گفت: «شما که در محضر آقای قاضی و دیگر بزرگان بودید از ایشان مطلبی بفرمایید.» جواد نگاهی به طلبه کرد و لبخندی زد حتی یک کلمه هم نگفت. طلبه جوان از این لبخند درس خودش را گرفت. انگار آقاسید جواد نمی‌خواست با نام اساتید بزرگش، خودش را بزرگ کند.

پایان پیام/۶۰۰۲۷


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید