آغاز بهره‌برداری از کارخانه تولید انواع اسانس و عرقیات گیاهان دارویی و معطر در ارومیه - افق اقتصادی

آغاز بهره‌برداری از کارخانه تولید انواع اسانس و عرقیات گیاهان دارویی و معطر در ارومیه - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 16623 |
تاریخ انتشار : ۰۷ تیر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۲ |
381 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

در آستانه عید سعید قربان و آغاز دهه امامت و ولایت، با حضورمسئولان استانی و شهرستانی، کارخانه تولید انواع اسانس و عرقیات گیاهان دارویی و معطر در شهرستان ارومیه به بهره برداری رسید.

آغاز بهره‌برداری از کارخانه تولید انواع اسانس و عرقیات گیاهان دارویی و معطر در ارومیه

 به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، عبد اله فتح اله زاده معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان در آیین بهره برداری از این واحد تولیدی واقع در شهرک صنعتی فاز ۲ شهرستان ارومیه، اظهار کرد: توسعه کارآفرینی و تسهیل زمینه فعالیت سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی در استان، راهگشا و یکی از موثرترین راهکارهای رفع مشکل بیکاری در استان مخصوصا بخش کشاورزی است.

فتح اله زاده ادامه داد: آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم تولید گیاهان دارویی در کشور است که با کشت، تولید و فرآوری علمی در نقاط مختلف استان زمینه صادرات این نوع گیاهان بصورت بسته بندی و علمی فراهم می شود .

وی توسعه کشت گیاهان دارویی وحمایت از سرمایه گزاران را جزو سیاست و راهبردهای سازمان جهاد کشاورزی عنوان و تصریح کرد: کشت جایگزین محصولات پرآب بریکی از برنامه‌های ستاد احیای دریاچه ارومیه در حوضه آبریز این دریاچه است. گیاهان دارویی کم آب بر را می‌توان با محصولات پرآب بر جایگزین‌ کرد که علاوه بر مصرف کم آب، درآمد خوبی نیز برای بهره برداران ایجاد شود.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد : در آذربایجان غربی تعداد ۲۲ واحد فرآوری گیاهان دارویی (تولید عرقیات، اسانس و عصاره ) و بسته بندی گیاهان دارویی با ظرفیت اسمی تولید سالانه ۲۳ هزار و ۳۲۳ تن و با اشتغال ۴۳۶ نفر به صورت مستقیم وجود دارد که از این تعداد ۵ واحد تولیدی به صورت کلی غیرفعال و راکد است.

فتح اله زاده خاطر نشان کرد: برای احداث این واحد تولیدی ۸ میلیارد تومان هزینه شده است که ۵ میلیارد تومان تسهیلات بانکی و ۳ میلیارد تومان آورده شخصی خود سرمایه گذار بوده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت تولید اسانس در این واحد تولیدی یک تن و عرقیات گیاهی هزار تن در سال است، تاکید کرد: با راه اندازی این طرح برای ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ نفر نیز به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است و ۳۵ خانوار نیز از مزایای اجرای این طرح بهره مند می شوند.

این مسئول افزود: ۷۵۵ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی و سردخانه در استان غربی با ظرفیت ۲ میلیون و ۳۳۸ هزار و ۴۶۲ تن فعال هستند که ۴۶۱ واحد مربوط به سردخانه ذخیره سازی محصولات بخش کشاورزی ،۹۲ واحد فراوری محصولات باغی، ۷۷ واحد فراوری محصولات زراعی و ۱۲۵ واحد فراوری محصولات دامی است.

پایان پیام/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید