صرفه‌جویی در ۹۰ میلیون بشکه نفت با راه‌اندازی نیروگاه هسته‌ای بوشهر - افق اقتصادی

صرفه‌جویی در ۹۰ میلیون بشکه نفت با راه‌اندازی نیروگاه هسته‌ای بوشهر - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 34547 |
تاریخ انتشار : ۱۶ تیر ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷ |
371 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: با راه‌اندازی نیروگاه بوشهر بالغ بر ۹۰ میلیون بشکه نفت در ۱۱ سال گذشته صرفه جویی شده است.

صرفه‌جویی در ۹۰ میلیون بشکه نفت با راه‌اندازی نیروگاه هسته‌ای بوشهر

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدپژمان شیرمردی بعدازظهر امروز در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری فناورانه در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و سلامت میان سازمان انرژی اتمی کشور و دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مولفه‌های سیاسی، اقتصادی و امنیتی سه مولفه اصلی قدرت در دنیا هستند، اظهار کرد: آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای فعالیت‌های خود را در حوزه اکتشاف و استخراج رادیواکتیو، تولید کیک زرد، فراوری اورانیوم و راکتورهای قدرت برای تولید برق انجام می‌دهد.

وی افزود: اولین نیروگاه هسته‌ای کشور در سال ۱۳۹۰ آغاز به‌کار کرد و توانستیم یک هزار مگاوات وارد شبکه برق کنیم و بعد از دو سال فعالیت آزمایشی، فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد.

معاون سازمان انرژی اتمی ایران تشریح کرد: جمهوری اسلامی ایران یکی از معدود کشورهایی است که آب سنگین تولید می‌کند و کاربرد آن خنک سازی راکتورهای هسته‌ای و تولید مواد شیمیایی مختلف است.

مدیرعامل شرکت توسعه کاربرد پرتوهای ایران با بیان اینکه صنعت هسته‌ای در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی کاربرد مهمی در ارتقای امنیت غذایی دارد، افزود: امروز رادیوداروها یکی از نیازهای اساسی حوزه سلامت کشور است و در حوزه تشخیص و درمان بیماری‌ها داروهای موثری تولید شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه پرتودهی پلیمرها فعالیت‌های بسیار خوبی آغاز شده است، گفت: دانشگاه محقق اردبیلی دانشگاه مادر و مهم استان اردبیل است که می‌تواند همکاری خوبی با سازمان انرژی اتمی ایران داشته باشد.

معاون سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه با ایجاد مرکز تحقیقات مشترک میان سازمان انرژی اتمی و دانشگاه محقق اردبیلی می‌توان ایده‌های اساتید، دانشجویان و پژوهشگران را جمع آوری کرده و نسبت به پخته شدن آنها اقدام کرد، افزود: اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک، تعریف پروژه‌های دانشجومحور و ایجاد فرصت مطالعاتی صنعتی برای اساتید نیز می‌تواند از دیگر راه‌های ارتباطی سازمان انرژی اتمی ایران با دانشگاه محقق اردبیلی باشد.

وی عنوان کرد: امیدواریم با همکاری و هم‌افزایی میان این دو مجموعه گام‌های بزرگی برای منطقه و کشور برداریم.

پایان پیام/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید