رشد ۶۲۱درصد کشفیات قاچاق بالای نیم میلیارد - افق اقتصادی

رشد ۶۲۱درصد کشفیات قاچاق بالای نیم میلیارد - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 42314 |
تاریخ انتشار : ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۷:۴۷ |
337 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان البرز، گفت: ۶۲۱ درصد آمار کشفیات پرونده‌های قاچاق بالای ۵۰۰میلیون تومان نسبت به مدت زمان مشابه رشد کرده است.

رشد ۶۲۱درصد کشفیات قاچاق بالای نیم میلیارد

به گزارش خبرگزار فارس از کرج، یاسر نژاد‌فلاح، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان البرز، امروز در نشست خبری که در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار شد، با بیان اینکه استان البرز گذرگاه ۱۴ استان به پایتخت است، گفت: همچنین استان البرز تنها شاهراه ارتباطی اروپا با پایتخت است. 

وی با بیان اینکه استان البرز دارای گسست اجتماعی است، افزود: به همین دلیل استان البرز تبدیل به باراندازی برای کالا قاچاق شده است‌.

نژاد فلاح با اشاره به اینکه عرضه خارج از شکبه در قانون قاچاق است، بیان کرد: اما مردم فکر می‌کنند قاچاق چیزی است که از آن سوی مرزها بدون مجوز گمرکی وارد کشور می‌شود. 

وی با بیان اینکه وظیفه اصلی کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی بین دستگاه‌ها و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های ذیل کمیسیون است، افزود: کمیسیون دارای ۵ کارگروه است.

نژادفلاح با اشاره به اینکه کارگروه اطلاعات و عملیات، حمایت از تولید، فرهنگی، فرآورده‌های نفتی، بهداشت و درمان زیر مجموعه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز هستند، ادامه داد: ابتدای سال ماموریت‌های به تمامی کارگروه‌ها ابلاغ می‌شود اما اکثر ابلاغیه‌ها با توجه به شرایط استان بومی سازی می‌شود، همچنین کارگروه حمایت از تولید سال گذشته رتبه اول کشور را کسب کرده است. 

وی با بیان اینکه سال گذشته ۱۰ تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی منعقد کردیم، تصریح کرد: همچنین کمیسیون‌ مبارزه با قاچاق کالا و ارز را در سطح شهرستان فعال کردیم. 

نژاد فلاح با اشاره نسبت به سال‌های گذشته ۷۰درصد افزایش کشفیات کالا قاچاق را داشتیم، گفت: کاهش عرضه علنی قاچاق با طرح‌های که اجرا شده است. 

وی اشاره‌ای به طرح شناسه‌دار کردن لوازم خانگی کرد و ادامه داد: سال گذشته این طرح را در استان البرز شروع کردیم و با کاهش جدی قاچاق کالا مواجه شدیم. 

نژادفلاح با بیان اینکه وظیفه کمیسیون ممنوعیت واردات، جلوگیری از قاچاق و حمایت از تولید است، گفت: موضوع رصد کیفیت و قیمت برعهده اداره کل صمت است. 

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح شناسه دار کردن شناسایی کالاهای لوازم یدکی در دستور کار قرار دادیم، افزود: ۵۵ قلم اعلام شده و با تدابیر لازم برای اجرای این طرح اتخاذ شود.

نژادفلاح با بیان اینکه طرح ردیابی محصولات دخانی را سال گذشته اجرا کردیم، افزود: برچسب شناسه‌ای که روی پاکت‌های سیگار نصب کردیم باعث ۷۳درصد از قاچاق سیگار جلوگیری شود.

وی با اشاره‌ای به قاچاق تلفن همراه کرد و گفت: درحال حاضر قاچاق تلفن همراه تقریبا صفر است و اگر قاچاقی صورت می‌گیرد اعضای جانبی تلفن همراه است.

نژاد‌فلاح با بیان اینکه سال گذشته رتبه نسخت کشور را در بحث کشفیات کالای قاچاق کسب کردیم، بیان کرد: استان البرز سال گذشته رتبه نخست کشفیات قاچاق کالا را بر اساس ارزش زیادی کالاهای کشف شده کسب کرده است.

وی با بیان اینکه در شرایطی این اتفاق رقم خورد که استان البرز فقط محل گذر و کار خیلی سخت‌تر است، تصریح کرد: هماهنگی بین دستگاه‌های ذیل کمیسیون و تصمیمات درست در کارگروه باعث شد این اتفاق رخ دهد.

نژاد فلاح در پاسخ به این سوال که اکثرا چه اجناسی قاچاق می‌شود، گفت: به صورت ثابت نمی‌توان گفت چه جنسی بیشتر قاچاق می‌شود به دلیل اینکه بازار بیشتر عرضه و تقاضا است و مشخص می‌کند امروز چه جنسی نیاز بازار که سود بیشتری دارد موجب قاچاق می‌شود.

 وی اشاره‌ای به پرونده‌های قاچاق بالا ۵۰۰میلیون تومان کرد و افزود: ۶۲۱ درصد در خصوص کشفیات این پرونده‌ها رشد داشتیم.

پایان پیام/


✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید