به گزارش بازار، نوید گودرزی، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان، گفت: ما فعالیت خود را با تولید یک نانو ذره پروتئینی در حوزه سرطان آغاز کردیم و همزمان در جهت توسعه یک محصول پیوسته رهش در حوزه ترک اعتیاد در بستر میکروسفرهای پلیمری برنامهریزی شد.
وی با بیان اینکه این شرکت داروسازی در حوزههای درمانی اصلی از جمله تولید داروهای هدفمند درمان سرطان، فرآوردههای تزریقی بیماریهای ارتوپدی، داروهای نوین ترک اعتیاد و دارو درمانی بیماریهای نادر فعالیت دارد، ادامه داد: شرکت ما با در اختیار داشتن پلتفرمهای فناوریهای نوین دارویی و سرمایهگذاری در حوزه تحقیق و توسعه، توانسته الگوی کارآمدی را در تولید محصولات باکیفیت و دانش محور، با پتانسیل صادرات بالا و پایدار ایجاد کند. نانو ذرات پروتئینی، میکروسفرهای پلیمری، داروهای کانژوگه (متصل شده) به آنتی بادی و in-situ forming gel ها از جمله این پلتفرمها هستند.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه توسعه و بومیسازی این تکنولوژیها، نانو دارو را در تولید هر چه سریعتر داروهای جدید بر پایه این تکنولوژیها توانمند کرده است، خاطر نشان کرد: داروی تدروکس، دومین داروی این شرکت بر پایه تکنولوژی کنژوگه آنتی بادی – دارو است که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی، در اختیار بیماران قرار گرفت. داروی تدروکس نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان است که با دارورسانی هدفمند به بافت سرطانی، ضمن افزایش قابل توجه بقای بیماران و کاهش نرخ پیشرفت بیماری، عوارض جانبی ناشی از درمان را کاهش میدهد.
وی ادامه داد: حاصل آنچه که در قالب این فناوریها به دست آمد، فارغ از تامین نیاز داخلی، به چرخه ارزآوری کشور کمک کرد. کشورهایی از جمله روسیه، اکوادور، سوریه، ترکیه و عراق از جمله مقاصد صادراتی این شرکت بودهاند. این شرکت، همچنین ارزآوری سالانه بیش از ۳ میلیون دلار و بیش از ۱۰۰ میلیون دلار صرفهجویی ارزی در درمان بیماریهای صعبالعلاج را در کارنامه خود دارد.
گودرزی در خصوص اقلام صادراتی این شرکت، افزود: شرکت ما صادرات داروهای ضد سرطان پادینکس و پاکلینب را به کشورهای مختلفی از جمله ترکیه، روسیه، عراق، سوریه، اکوادور و … در کارنامه خود دارد.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، وی قیمت تمام شده داروی تدروکس را نسبت برند خارجی کمتر از ۱۰ درصد (یک دهم) دانست و دسترسی همیشگی و بدون مشکلات زنجیره تامین در داخل کشور را از دیگر مزایای این محصول برشمرد و افزود: پیشبینی میشود داروی تدروکس به تنهایی صرفهجویی ارزی چند ۱۰ میلیون دلاری را به همراه داشته باشد.