به گزارش بازار، غزاله غزنوی درباره خدمات تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج به بیماران دیابتی افزود: تعدادی از داروها، تجهیزات پزشکی، لیزر درمانی و درمان مشکلات چشمی برای بیماران دیابتی مشمول خدمات صندوق بیماری های صعب العلاج است.
وی اظهارداشت: بیماران دیابتی برای بهره مندی از مزایای صندوق باید تحت پوشش یکی از بیمه های پایه درمانی قرار گیرند و اگر فاقد هرگونه پوشش بیمه درمانی هستند؛ باید در سامانه شهروندی بیمه سلامت ثبت نام کنند تا تحت پوشش سازمان بیمه سلامت قرار گیرند.
سرپرست گروه مدیریت خدمات صعب العلاج و ویژه سازمان بیمه سلامت ایران افزود: برخی از انسولین ها که در گذشته تحت پوشش بیمه پایه بود، با ایجاد صندوق صعب العلاج پوشش گسترده تری را پیدا کرده و به دنبال آن پرداختی از جیب بیماران کاهش پیدا کرده است، ضمن اینکه تعدادی از داروهای ژنریک که تا پیش از ایجاد صندوق تحت پوشش هیچ بیمه ای نبودند، هم اکنون ۷۰ درصد هزینه های آنها از طریق اعتبارات صندوق و بیمار تنها ۳۰ درصد را پرداخت می کند.
وی تصریح کرد: نکته مهم در خصوص بیماران دیابتی، تحت پوشش قرار گرفتن دستگاه اندازه گیری قند خون، نوار و سوزن توسط صندوق بیماریهای خاص و صعب العلاج است. بیمار می تواند با مراجعه به ادارات کل استانی و با ارائه مدارک و مستندات از مزایای صندوق بهره مند گردد.
غزنوی اظهار داشت: علاوه بر خدمات گفته شده بیماران دیابتی می توانند با رعایت ضوابطی از مساعدت های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری های صعب العلاج نیز بهره مند شوند، به این مفهوم که بیمار می تواند مدارک و مستندات هزینه های خود را به ادارات کل استانی ارائه داده و در صورتی که مشمول باشد مساعدت ها را دریافت کنند.