آیا دندان های از دست رفته یا تخریب شده باعث شده است تا از اجتماعات و عکس های گروهی دوری کنید؟ اگر پاسخ شما بله است، زمان آن رسیده که به دنبال راهی دائمی و موثر برای بازگشت به لبخندی زیبا باشید. دندان های سالم و زیبا، وسیله ای اساسی برای ابراز شادی و جذابیت […]
آیا دندان های از دست رفته یا تخریب شده باعث شده است تا از اجتماعات و عکس های گروهی دوری کنید؟ اگر پاسخ شما بله است، زمان آن رسیده که به دنبال راهی دائمی و موثر برای بازگشت به لبخندی زیبا باشید.
دندان های سالم و زیبا، وسیله ای اساسی برای ابراز شادی و جذابیت شما هستند. اما ممکن است همه در طی زندگی خود با مشکلاتی نظیر از دست رفتن دندان ها به علت تصادفات یا بیماری ها مواجه شوند. در چنین شرایطی، ایمپلنت دندان به عنوان یک راهکار خوب و موثر برای بازگرداندن لبخند شما به وضعیت ایدهآل مطرح می شود. در این مقاله، با ما همراه باشید تا در جریان جزئیات انجام ایمپلنت دندان به صورت دائمی قرار بگیرید.
ایمپلنت دندان چیست؟
ایمپلنت دندان (Dental implant)، یکی از روش های جایگزین کردن دندان طبیعی است. این فرآیند به این صورت انجام می شود که دندانپزشک، یک پایه فلزی را در استخوان فک جایگذاری کرده و روی آن تاج دندان مصنوعی را نصب می کند.
مواد استفاده شده در ایمپلنت معمولا از تیتانیوم یا زیرکونیا است که با بدن سازگاری عالی دارند و موجب حساسیت در دهان نمی شوند. ایمپلنت دندان به عنوان یک پایه فلزی در زیر بافت لثه جا می گیرد و به عنوان ریشه دندان عمل می کند، بنابراین تاج دندان به شکل محکمی روی آن نصب می شود.
این پایه فلزی به صورت تکی یا به صورت گروهی برای جایگزینی دندان ها مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع، یک پایه ایمپلنت می تواند تعدادی تاج دندان را در جای خود نگه دارد. بیشتر افرادی که به هر دلیلی دندان خود را از دست داده اند، می توانند از این روش درمانی بهرهمند شوند.
ایمپلنت دیجیتال چیست؟
یکی از جدیدترین روش های ایمپلنت دندان، ایمپلنت دیجیتال است. ایمپلنت دیجیتال یک روش پیشرفته در کاشت ایمپلنت دندان است که در طول مراحل مختلف از تجهیزات و تکنولوژی های نوین بهره برداری می کند تا نتایجی سریعتر، دقیق تر و راحت تر ارائه دهد.
دندانپزشک در جراحی ایمپلنت دیجیتال از رایانه بهره می برد. او با استفاده از یک برنامه شبیه سازی سه بعدی، قادر است وضعیت استخوان ها و موقعیت عصب های دندان را دقیقا بررسی نماید. این اطلاعات به او این امکان را می دهد که محل دقیق کاشت دندان را مشخص کرده و برش های کوچکتری ایجاد کند. از نظر درد، این روش درد کمتری از جراحی ایمپلنت سنتی دارد. ایمپلنت دیجیتال هرچند با هزینه بیشتری نسبت به روش سنتی همراه است، اما نیاز به بخیه زدن و دوره طولانی نقاهت ندارد. همچنین درد و خونریزی در این روش کمتر احساس می شود.
این روش برای افرادی که سیگار می کشند، دارای دیابت هستند و یا ارتفاع استخوان کمی دارند، بسیار مناسب است. همچنین افرادی که از جراحی می ترسند یا نیاز به روکش فوری دارند، می توانند از ایمپلنت دیجیتال استفاده کنند.
مزایای ایمپلنت دندان
در این بخش برخی از مزایای ایمپلنت دندان را با شما به اشتراک می گذاریم:
افزایش زیبایی
درمان ایمپلنت دندان به شما امکان می دهد تا زیبایی لبخند خود را بازیابی کنید. دندان های از دست رفته می توانند ظاهر غیرطبیعی را به وجود آورده و از زیبایی لبخند شما کاسته و اعتماد به نفس را کم کنند. اما با استفاده از ایمپلنت دندان، می توانید لبخندی زیبا و طبیعی را دوباره به خود بازگردانید.
سرعت بالا در کاشت
از مزیت های بزرگ ایمپلنت دندان، سرعت بالای اجرای این فرآیند است. اگر شرایط سلامتی شما و استخوان های فک اجازه دهند، ایمپلنت دندان یکی از سریع ترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته است.
طول عمر بالا
یکی از مزایای بی نظیر ایمپلنت دندان، طول عمر بسیار بالای آن است. اگر بهداشت دهان و دندان های خود را رعایت کرده باشید، ایمپلنت دندان می تواند تا آخر عمر شما، کارایی لازم را بدون ایجاد هیچ دردسری ارائه دهد.
حفظ سلامت دهان و دندان
ایمپلنت ها جایگزینی برای دندان های از دست رفته به صورت ثابت و محکم می باشند، که این موجب حفظ سلامت دهان و دندان می شود.
عوارض و خطرات ایمپلنت دندان
باید توجه داشته باشید که هر درمانی ممکن است عوارض خاص خود را داشته باشد. برای جلوگیری از عوارض ایمپلنت دندان، اهمیت دارد که به پزشک متخصص ایمپلنت دندان مراجعه کرده و نکات بهداشتی دهان و دندان را رعایت کنید. از جمله عوارض و خطرات ایمپلنت دندان می توان به عفونت در محل کاشت، آسیب به سایر دندان ها، آسیب عصبی و مشکلات سینوسی اشاره کرد.
مراجعه به پزشک متخصص ایمپلنت دندان برای مشاوره دقیق و به عنوان قدم اول در پیشگیری از عوارض ایمپلنت دندان بسیار حیاتی است.
هزینه ایمپلنت دندان چقدر است؟
هزینه درمان کاشت ایمپلنت در افراد مختلف ممکن است متغیر باشد. چرا که هزینه ایمپلنت دندان بستگی به هزینه های مختلف در طول مراحل متعدد درمان دارد. عواملی که تعیین کننده قیمت ایمپلنت دندان هستند، عبارتند از:
- تعداد ایمپلنت دندان مورد نیاز.
- نوع و برند ایمپلنت، آباتمنت (آبتمنت) و روکش دندان مورد استفاده.
- نوع جراحی ایمپلنت دندان، انجام آن در یک مرحله یا دو مرحله.
- هزینه های مربوط به درمان های جانبی مانند درمان عفونت لثه، پوسیدگی دندان و سایر مشکلات.
- نیاز یا عدم نیاز به پیوند استخوان و نوع مواد پیوندی.
- تعداد مراجعات به دندانپزشک متخصص ایمپلنت.
- هزینه های مرتبط با عکسبرداری و آزمایش های دیگر.
- تخصص دندانپزشک انجام دهنده.
- هزینه داروها و تسهیلات در کلینیک.
- استفاده از تکنولوژی ها و تجهیزات مدرن.
قیمت ایمپلنت دندان در تهران در سال ۱۴۰۲ چیزی بین ۹.۰۰۰.۰۰۰ تومان تا ۲۶.۰۰۰.۰۰۰ تومان برای هر واحد ایمپلنت دندان با روکش ایمپلنت سرامیکی تخمین زده می شود. هزینه ایمپلنت ارزان تر ممکن است از ۵.۰۰۰.۰۰۰ تا ۱۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان برای هر واحد ایمپلنت دندان و هزینه ایمپلنت ایرانی در حدود ۳.۵۰۰.۰۰۰ تومان برای هر واحد باشد. قیمت نهایی ایمپلنت دندان به تعداد ایمپلنت مورد نیاز، مارک ایمپلنت و نیاز به درمان های جانبی وابسته است.
جمع بندی
ایمپلنت دندان روشی مدرن و موثر برای جایگزینی دندان های از دست رفته است که به افراد زیبایی لبخندی جدید و عملکرد دندانی بهتر را هدیه می دهد.
نظرات و تجربیات شما
-
سلام ممنون از مقاله خوبتون، من مادرم ۵۵ سالش هست خواستم بدونم توی این سن هم امکان ایمپلنت گذاشتن هست؟
-
سلام وقتتون بخیر، در زمان بارداری شنیدم ایمپلنت انجام نمیشه درسته؟
-
سلام ببخشید بین ایمپلنت آمریکایی و ژاپنی کدوم بهتره به نظرتون
-
ممنون از مقاله خوبتون بسیار عالی و کامل بود
-
از اینکه قیمت هارو ذکر کردید خیلی ممنونم، جایی ندیدم یه قیمت مشخص یا حداقل حدودی به آدم بدن
-
اگه لثه عفونت داشته باشه چطور میشه ایمپلنت رو انجام داد؟
-
واقعا جایگزین خیلی عالی برای دندان مصنوعی بود ایمپلنت، دست سازنده ش درد نکنه من ۳ تا از دندونای پدرمو ایمپلنت کردم
-
من شنیدم اگر دیابت داشته باشیم نمیشه ایمپلنت کرد درسته؟
-
بهترین مرکز ایمپلنت ایران، ممنون از معرفی عالیتون بسیار راضی بودم از خدماتشون
-
چرا ایمپلنت ایرانی هزینه ش کمتره؟ آیا به خاطر کیفیت پایینشه؟
-
ایملپنت دیجیتال رو نشنیده بودم دیگه! ممنون از مقاله جامع و خوبتون
ممنون از اینکه جدول قیمت گذاشتید، خیلی جاها فقط میگن تماس بگیرید!