عملکرد رو به رشد بیمه تعاون در سال ۱۴۰۲/برای سه سال دیگر، شرکت «بیمه تعاون» به عضویت ICC درآمد - افق اقتصادی

عملکرد رو به رشد بیمه تعاون در سال ۱۴۰۲/برای سه سال دیگر، شرکت «بیمه تعاون» به عضویت ICC درآمد - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 227238 |
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴ |
128 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ
عملکرد رو به رشد بیمه تعاون در سال ۱۴۰۲/برای سه سال دیگر، شرکت «بیمه تعاون» به عضویت ICC درآمد

عملکرد رو به رشد بیمه تعاون در سال ۱۴۰۲

فروش ۱۱ ماهه ۱۴۰۲ شرکت بیمه تعاون به مدیرعاملی یونس مظلومی به ۲۳۳۴ میلیارد تومان نزدیک شد و انتظار می‌رود تا پایان امسال به رقم ۳ هزار میلیارد تومان و حتی بیشتر هم برسد. اتفاقی که یک رکورد و جهش در کارنامه تنها شرکت بیمه‌ای با ماهیت تعاونی به شمار می‌رود و به نظر می‌رسد در سال بعد هدف‌گذاری این بیمه‌گر رسیدن به مقصد ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان فروش باشد.

درآمد شرکت بیمه تعاون در سال ۱۴۰۰ به رقمی بیش از یک هزار و ۴۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسید و در سال گذشته رقم فروش یک هزار و ۸۳۴ میلیارد و ۶۴۳ میلیون تومان را ثبت کرد و این تغییر باعث شد تا هیات مدیره رقم فروش در سال ۱۴۰۲ را تا ۳ هزار میلیارد تومان هدف‌گذاری کند.

هم اکنون و با پایان بهمن‌ماه میزان فروش بیمه تعاون به رقم ۲ هزار و ۳۳۳ میلیارد و ۸۲۰ میلیون تومان رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۱ درصد رشد فروش را تجربه کرده است.

عملکرد رو به رشد بیمه تعاون در سال ۱۴۰۲

مقایسه ترکیب پرتفوی بیمه تعاون در ۱۱ ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته نشان از یک تغییر محسوس دارد به گونه‌ای که سهم درمان از کل فروش شرکت از ۲۳ درصد در پایان بهمن سال گذشته به ۱۲ درصد در پایان بهمن امسال کاهش پیدا کرده و سهم بیمه شخص ثالث و حوادث سرنشین از ۳۶ درصد در سال گذشته به ۴۸ درصد در سال جاری افزایش یافته است. افزون بر اینکه سهم بیمه بدنه خودرو و بیمه زندگی هم هر کدام یک درصد بیشتر شده به نحوی که سهم بیمه بدنه خودرو در پایان بهمن امسال به ۶ درصد و سهم بیمه زندگی به ۱۸ درصد رسیده است.

این گزارش می‌افزاید: نسبت خسارت به حق بیمه تولیدی بیمه تعاون در پایان بهمن امسال به ۵۵ درصد رسیده که دلیل اصلی آن را می‌توان در سرعت بالای پرداخت خسارت و تلاش برای جبران به موقع خسارت‌ها قلمداد کرد چرا که اعتقاد مظلومی بر این است که یک شرکت بیمه‌ای اگر بخواهد رضایت مشتری را جلب کند، باید سرعت خدمات خود علی الخصوص پرداخت خسارت را بالا ببرد و حتی قبل از پرداخت حقوق کارکنان خود این امر مهم را عملی کند.

عملکرد رو به رشد بیمه تعاون در سال ۱۴۰۲

 

«بیمه تعاون» به عضویت ICC درآمد

عملکرد رو به رشد بیمه تعاون در سال ۱۴۰۲

طی انتخاباتی که به تازگی برگزار شد، شرکت بیمه تعاون با بالاترین رای، برای یک دوره سه ساله به عنوان عضو شورای کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی (ICC) انتخاب شد. پیش از این نیز در ۱۳ بهمن ماه ۱۳۹۹، این شرکت به عنوان عضو انفرادی شورای کمیته ایرانی ICC برای یک دوره سه ساله انتخاب شده بود.

مدیرعامل شرکت بیمه تعاون ضمن اعلام این خبر گفت: با برگزاری انتخابات از میان ۴۱ داوطلب عضویت در این کمیته در دو بخش انفرادی و سازمانی، «بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران»، «اتاق مشترک ایران و امارات» و «اتاق بازرگانی سنندج» از میان اعضای سازمانی و «شرکت بیمه تعاون»، «صندوق ضمانت صادرات ایران»، «بانک ملی ایران»، «شرکت نفت سپاهان» و «بیمه پاسارگاد» از میان اعضای انفرادی به عنوان اعضای شورای کمیته ایرانی ICC انتخاب شدند.

یونس مظلومی در پاسخ به این سوال که در شرایط تحریم، عضویت یک شرکت بیمه ایرانی در این نهاد بین المللی تا چه میزان اهمیت دارد، گفت: تحریم، نه تنها باعث شد ریسک‌ها در محدوده جغرافیایی کشور بماند، بلکه ارتباط صنعت بیمه کشورمان با حوزه آموزش و تربیت نیروی متخصص از طریق شرکای خارجی را نیز محدود کرد و اکنون کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی در حیطه آگاهی بخشی نسبت به این موارد نقش مهمی دارد.

وی افزود: حتی در فرایند‌هایی مانند مذاکره برای فعال کردن بیمه دفتر کارت سبز یا OBC، می‌توان از خدمات و آگاهی بخشی کمیته اتاق بازرگانی بین المللی استفاده کرد.

مدیرعامل شرکت بیمه تعاون اظهار کرد: حال که با همت بیمه مرکزی، دفتر مجری بیمه‌های اجباری شخص ثالث بین‌المللی از حالت دولتی به حالت غیر‌انتفاعی در آمده و آیین‌نامه اجرایی آن نیز تغییر یافته است، نقش کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین المللی برای تسهیل ارتباطات بین المللی با کشور‌های عضو می‌تواند ویژه‌تر باشد.

وی اظهار کرد: شرکت بیمه تعاون نیز طی سال‌های اخیر در اتخاذ تصمیم‌ها و افزایش نقش صنعت بیمه در این کمیته نقش قابل توجهی داشته است؛ بیمه تعاون همچنین ضمن برگزاری جلسات با اعضای کمیسیون و مشارکت سایر شرکت‌ها و تشکل ها، همزمان با ارائه مشاوره‌های بیمه‌ای به کسب وکارها، در تدوین مقالات وکتب بیمه‌ای در سطح جهانی مشارکت کرده و در برگزاری دوره‌های آموزشی و وبینار‌های مربوطه نیز حضور داشته است.

ICC چیست؟

پس از جنگ جهانی اول و در سال ۱۹۱۹، تعدادی از تجار و کارآفرینان بزرگ جهان اتاق بازرگانی بین‌المللی (ICC) را تاسیس کردند. این نهاد با هدف گسترش تعاملات اقتصادی بین‌المللی، تسهیل تجارت، افزایش صادرات، همگن‌سازی مقررات بین‌المللی، حمایت از توسعه صادرات، حمایت از بخش خصوصی و افزایش قدرت نفوذ دیپلماسی اقتصادی راه اندازی شد.

ICC در دسامبر ۲۰۱۶ عضویت ناظر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد را دریافت کرد تا بتواند در تصمیم‌گیری‌ها در خصوص مقررات و قطعنامه‌ها اعمال‌نظر کند. همچنین این نهاد ارتباط و همکاری‌های گسترده‌ای با سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، سازمان تجارت جهانی (WTO) و سازمان توسعه و همکاری اقتصادی (OECD)، گروه ۸، گروه ۲۰ و … دارد.

کمیته ایرانی ICC نیز نمایندگی ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی است که در سال ۱۳۴۲ تأسیس شد. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، ریاست کمیته ایرانی ICC را بر عهده دارد.

اعضای این کمیته با شرکت در جلسات و مجامع بین‌المللی و انتقال نظرات اتاق‌های بازرگانی و بخش خصوصی کشور، مقدمات توسعه هر چه بیشتر روابط بین‌المللی و ارتباط مستمر با سایر اعضا را مهیا می‌کنند.

پیش از این نیز دکتر یونس مظلومی مدیرعامل بیمه تعاون به عنوان دبیر کمیسیون بیمه اتاق بازرگانی بین المللی برگزیده شده بود. هم چنین «بیمه تعاون» در کمیسیون‌های «تسهیلات گمرکی و تجاری» و «اقتصاد دیجیتالی» کمیته ایرانی اتاق بازرگانی بین‌المللی نیز عضویت دارد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید