الگوی پیشنهادی شرکت بیمه معلم برای ارائه پنجره تکافل تصویب شد - افق اقتصادی

الگوی پیشنهادی شرکت بیمه معلم برای ارائه پنجره تکافل تصویب شد - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 220645 |
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۵ |
132 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

آخرین جلسه کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه در سال ۱۴۰۲، با حضور رئیس پژوهشکده بیمه، مدیرعامل، اعضای هیأت عامل و هیأت مدیره بیمه معلم و اعضای این کارگروه برگزار شد، الگوی اجرایی تکافل این شرکت بررسی و مشروط به انجام اصلاحات و تأیید شورای فقهی صنعت بیمه تصویب شد.

الگوی پیشنهادی شرکت بیمه معلم برای ارائه پنجره تکافل تصویب شد

الگوی پیشنهادی شرکت بیمه معلم برای ارائه پنجره تکافل تصویب شد

به نقل از روابط عمومی بیمه معلم، مفید امینی مدیرعامل این شرکت، با قدردانی از تلاش‌های پژوهشکده بیمه و رهنمود‌های اعضای کارگروه تکافل، ابراز امیدواری کرد شرکت بیمه معلم بتواند ضمن دریافت مجوز کارگروه تکافل، فعالیت خود را در داخل و خارج از کشور آغاز کند و آحاد مردم از برکات اجرای این طرح بهره‌مند شوند.

براساس این گزارش، محمد مهدی عسگری، رئیس پژوهشکده بیمه نیز در این جلسه با اشاره به برگزاری دوره آموزشی گواهینامه حرفه‌ای مدیریت کسب و کار تکافل با همکاری آکادمی جهانی شغلی کینگز در دبی و مدیران شرکت­های بیمه­ای در این رویداد، پیوستن بیمه معلم به جمع شرکت‌های بیمه عرضه­کننده پنجره تکافل را به فال نیک گرفت و گفت: شرکت بیمه معلم می‌تواند از دانش مدیران شرکت­کننده در این رویداد در راستای تسهیل و تسریع فرایند ارائه تکافل خود بهره‌مند شود.

شایان ذکر است در این نشست، الگوی پیشنهادی بیمه معلم برای ارائه پنجره تکافل در صنعت بیمه کشور مورد بررسی قرار گرفت و بعد از بحث و تبادل نظرات و پیشنهادات اعضای کارگروه تکافل پژوهشکده بیمه، این الگو مشروط بر تأیید شورای فقهی صنعت بیمه، اعمال اصلاحات مد نظر اعضای کارگروه تکافل و تأیید گروه مطالعات اسلامی پژوهشکده بیمه به تصویب رسید.

گفتنی است، شرکت بیمه معلم آیین‌نامه اجرایی پنجره تکافل خود را در قالب الگوی وکاله و مشتمل بر ۱۵ بخش اصلی شامل ایجاد چارچوب، تأسیس و فعالیت ­های صندوق تکافل، ساختاربندی محصولات تکافل، ارزیابی ریسک­‌های تکافل، تکافل اتکائی، سرمایه ­گذاری صندوق­‌های تکافل، موارد فسخ و بازخرید تکافل ­نامه، مدیریت ادعای خسارات، حق مدیریت صندوق­‌های تکافل، مدیریت هزینه ­های اجرا، مدیریت مازاد منافع در صندوق ریسک، کسری و جبران زیان و سایر مقررات ارائه کرده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید