با توافق و هماهنگی صورتگرفته میان دبیرخانه چهلودومین جشنواره بیناللملی فیلم فجر و بانک سینا، تسهیلات خرید یک میلیارد ریالی کالا برای همه اعضای خانه سینما در نظر گرفته شده است.
بانک سینا به ضرورت تحقق کامل اهداف در ماههای پایانی سال، با تلاش و همت تمامی ارکان در حوزههای صف و ستاد و نیز بکارگیری ابزارهای لازم، شاهد افزایش سهم بازار بانک خواهیم بود.
خبر ارائه تسهیلات بانک سینا در آیین اختتامیه جشنواره در برج میلاد اعلام شد. تمام فرآیند ارائه این تسهیلات که از حدود دو هفته آینده و پس از ارائه اسامی اعضای خانه سینما عملیاتی خواهد شد، به صورت غیرحضوری بوده و در سرزمین هوشمند سینا صورت میگیرد. تسهیلات در نظرگرفتهشده با نرخ سود ۱۸ درصد و با بازپرداخت حداکثر ۴۸ ماهه است.
کلیه فرآیند افتتاح حساب و احراز هویت برای دریافت تسهیلات از طریق اپلیکیشن سیبانک به صورت کاملاً غیرحضوری صورت گرفته و امکان استفاده از این تسهیلات برای خرید کالاها در بازارگاه سیمارت وجود. بازارگاه سیمارت دارای تنوع کالایی در گروههای مختلف کالایی شامل بیش از ۳۰ هزار قلم کالاست.
بانک سینا امسال حامی سینمای انقلاب در چهل ودومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر بوده است.
رشد ۳۳ درصدی منابع بانک سینا محصول اجرای طرح راهبردی کسبوکار است
با اجرای طرح راهبردی کسبوکار بانک در سال جاری، شاهد رشد ۳۳ درصدی منابع هستیم و این روند مثبت را با جدیت دنبال خواهیم کرد. غلامرضا فتحعلی، مدیرعامل بانک سینا در سفر یکروزه به منطقه خراسان افزود: طرح راهبردی کسبوکار بانک سینا با هدف پیشبرد مطلوب اهداف بانک و با محوریت دو موضوع اساسی «توسعه خطوط کسبوکار» و «توسعه بانکداری دیجیتال» تدوین شد تا بر اساس برنامهریزیهای مدون، انواع خدمات مالی و بانکی به گروههای هدف ارائه شود.
وی تصریح کرد: با این رویکرد، با تغییر وضعیت شعب، بخش عمدهای از خدمات مالی و بانکی از طریق بانکداری دیجیتال ارائه خواهد شد و شعب بانک به سمت ارائه خدمات مشاورهای و بهرهگیری از ظرفیتهای ایجاد سوپرمارکت مالی حرکت میکند.
فتحعلی تأکید کرد: در این طرح به موضوعاتی همچون اصلاح زیرساختها از حیث توانمندسازی نیروی انسانی و ایجاد بستر سختافزاری و نرمافزاری، توجه ویژه شده است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود نظام بازاریابی را پیشران طرح تحول بانک دانست و گفت: ارتباط و تعامل با مشتریان و بازاریابی صحیح در شعب باید در دستور کار کلیه کارکنان برای جذب بیشتر منابع و بهبود وضعیت نقدینگی باشد.
وی، پیرامون رشد و توسعه نظام بازاریابی در نگاه مدیران صف و ستاد، اظهار داشت: امر بازاریابی محدود به اداره امور بازاریابی و کارشناسان این حوزه نیست؛ بلکه همه کارکنان اعم از مدیران و معاونان باید بازاریاب محصولات و خدمات بانک باشند.
مدیرعامل بانک سینا بیان کرد: نحوه ارائه خدمات و سرویسهای بانکی در شعب میتواند به عنوان یک مزیت رقابتی در نظام بانکی، در جلب رضایت مشتری و تجهیز بهینه منابع عمل کند.
به گفته فتحعلی، در نظام بازاریابی بانک سینا، تسهیلات و ارائه خدمات به مشتریان، بر اساس نوع محصولات به گروههای هدف مشخص شده و شخصیسازی محصولات متناسب با نیازهای مشتریان در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل بانک سینا افزود: این بانک با برخورداری از نیروهای متخصص و با ارائه محصولات شخصیسازیشده با نیاز مشتری، توانسته عملکرد مطلوبی را رقم بزند و موفقیتها و دستاوردهای بهدستآمده، محصول یک کار تیمی و حاصل تلاش همه کارکنان در تمام سطوح است.
وی در همین خصوص افزود: بانک سینا در راستای تحقق اهداف و انجام عملیات بانکی توانست در سال جاری در حوزه جذب منابع نسبت به سال قبل ۳۳ درصد رشد منابع داشته باشد و با ۱۴۵ درصد پوشش بودجه، سود خوبی به سهامداران خود برساند.
فتحعلی با اشاره به اهمیت جایگاه حوزه ارزی در کسب درآمدهای غیر مشاع گفت: باید در کنار شعب ریالی، شعب ارزی هم توسعه یابد و با ارائه برنامههای عملیاتی، کسب درآمد بیشتری از محل ارائه خدماتی مانند اعتبار اسنادی و خدمات ارزی به دست آوریم.
گفتنی است در این سفر شعبه بلوار معلم و مجتمع آموزشی رفاهی خراسان توسط مدیرعامل بانک سینا افتتاح شد.