مدیرعامل بانک رفاه کارگران برخی از اقدامات شاخص و دستاوردهای این بانک در دولت مردمی سیزدهم را تشریح کرد.
بر اساس نتایج بیستوششمین رتبهبندی ۵۰۰ شرکت بزرگ کشور در سال ۱۴۰۲ (رتبهبندی IMI-۱۰۰)، بانک رفاه کارگران موفق شد بر اساس عملکرد مالی سال ۱۴۰۱، در گروه بانکها و موسسات اعتباری کشور در شاخص فوق، رتبه اول را به خود اختصاص دهد.
بانک رفاه کارگران همچنین در این رتبهبندی موفق به کسب رتبه دوم در شاخص “فروش” در بین بانکها و موسسات اعتباری و رتبه دهم در بین ۵۰۰ شرکت برتر کشور شد تا مسیر افتخارآفرینی خود در سالهای اخیر را تداوم بخشد.
کسب این افتخارات ناشی از افزایش توانمندیها و قابلیتهای تخصصی این بانک در حوزههای مختلف و گسترش حمایتهای مربوطه از تولید ملی و اشتغالزایی، حاصل شد. بدون شک این ارتقاء جایگاه به واسطه تلاش، تعهد و کوشش مدیران و تمامی کارکنان بانک رفاه کارگران به دست آمده که ضمن حرکت در مسیر نوآوری و تکمیل سبد خدمات و محصولات روزآمد، مشتریمداری و مشتریمحوری را در راس اقدامات اجرایی خود قرار داده است.
دکتر اسماعیل للـهگانی به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و همچنین کسب رتبه دوم سودآوری در شبکه بانکی کشور را ازجمله این دستاوردها عنوان کرد و گفت: بر اساس صورتهای مالی سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ این بانک رشد ۳۰۸ درصدی در شاخص “سودآوری” را تجربه کرده که بیانگر وضعیت بازدهی مطلوب داراییهای بانک است.
وی افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران از مبلغ ۲۳، ۳۲۶ میلیارد ریال به ۶۲۰ هزار میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ را به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای این بانک در این مدت برشمرد و گفت: این افزایش سرمایه شاخصهای مهمی نظیر کفایت سرمایه بانک رفاه کارگران را از حد استانداردهای شبکه بانکی کشور (۸ درصد) بسیار فراتر برده و به عنوان یکی از بانکهای برتر کشور از منظر سرمایه، علاوه بر رفع محدودیتهای قانونی همچون سقف تسهیلات و تعهدات کلان، میتواند در عرصههای مختلف اقتصادی و تولیدی کشور حضور بسیار مؤثر و پررنگتری داشته باشد.
دکتر للـهگانی تصریح کرد: کسب رتبه نخست در بین بانکها و موسسات اعتباری در شاخص “بهرهوری کل عوامل (TFP) “، بر اساس نتایج بیستوششمین رتبهبندی ۵۰۰ شرکت بزرگ کشور در سال ۱۴۰۲ رتبهبندی (IMI-۱۰۰)، یکی دیگر دستاوردهای بانک رفاه کارگران در دولت مردمی سیزدهم بوده است.
وی افزود: این بانک در رتبهبندی سال گذشته نیز موفق شده بود، رتبه دوم در گروه بانکها و موسسات اعتباری و رتبه نهم در میان ۵۰۰ شرکت بزرگ را در شاخص “فروش” به خود اختصاص دهد.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران از انتشار اوراق گواهی سپرده مدتدار ویژه سرمایهگذاری (خاص) با رویکرد حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی به عنوان یکی دیگر از اقدامات شاخص این بانک در دولت مردمی سیزدهم نام برد و گفت: مدل تامین مالی طرحها و پروژهها از طریق انتشار این اوراق، مدلی است که بانک رفاه کارگران بر مبنای بانکداری اسلامی طراحی و اجرا کرده است. از طریق این مدل که مورد تأیید حوزه علمیه قم و شورای فقهی بانک مرکزی نیز قرار گرفته است، این بانک در پروژههای مختلف در سطح کشور که نیاز به منابع مالی دارند، مشارکت میکند.
به گفته دکتر للـهگانی، “افتتاح دیتا سنتر بانک به عنوان مجهزترین دیتا سنتر شبکه بانکی کشور”، “کسب رتبه برتر در شاخص سریعترین زمان پاسخگویی به سوالات و درخواستهای مردمی به موجب گزارش سامانه انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، “پرداخت مستمری ماهیانه به بیش از ۴ میلیون نفر از مستمریبگیران و بازنشستگان تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی”، “پرداخت بیش از ۵۹۰ هزار فقره تسهیلات قرضالحسنه غیرحضوری به مستمریبگیران سازمان تأمین اجتماعی به مبلغ بیش از ۶۲، ۰۰۰ میلیارد ریال”، “احراز هویت برخط (آنلاین) مشتریان بانک به منظور بهرهمندی از خدمات سامانه جامع روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی” و.. از دیگر دستاوردها و اقدامات شاخص بانک رفاه کارگران در سالهای اخیر بوده است.
شایان ذکر است، سازمان مدیریت صنعتی هرساله ۵۰۰ شرکت برتر کشور (رتبهبندی IMI-۱۰۰) را در شاخصهای مختلف رتبهبندی و نسبت به معرفی و تقدیر از این شرکتها در قالب همایش “شرکتهای برتر ایران”، اقدام میکند که این مهم در سال جاری نیز در روز دوشنبه ۲ بهمن ماه با حضور دکتر سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، دکتر عباس علیآبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت، دکتر اسماعیل للـهگانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری، صاحبان و مدیران بنگاههای اقتصادی، کارآفرینان برتر، اساتید دانشگاهی و… در محل مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار شد.