وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشستی در محل صندوق نوآوری و شکوفایی، با اهدای لوح و نشان ویژه از همراهی و همکاری مجدانه بانک صادرات ایران به دلیل توسعه نظام تأمین مالی و حمایت اثربخش از زیستبوم نوآوری و دانشبنیان کشور قدردانی و تجلیل کرد.
آینده کشور به شرکتهای دانشبنیان وابسته است و این مجموعهها در روزهای آینده تصمیم میگیرند سرمایههای ارزشمند خود را در کدام بانک و کجا سرمایهگذاری کنند.
امروز اقتصاد دانش بنیان به گفتمان حاکمیت بدل شده و حمایتهای جدی از آن صورت میگیرد؛ بنابراین یک هوشمندی نیاز است تا از این دارایی فکری و آینده کشور استفاده شود.
بانکها با جذب و حمایت از دانش بنیانها آینده خود را تضمین کنند
اقتصاد دانشبنیان تنها اقتصادی است که تحقق سودهای چند برابری و چند درصدی در آن تضمین شده است. اقتصادی که فقط مختص استارتاپهای کوچک نیست بلکه شرکتهای بزرگ فعال دارای ارزش افزوده بالا در زمینه کشاورزی، بهداشت و درمان، انرژی و … را هم دربر میگیرد که آینده اقتصادی کشور در دستان آنها است.
آینده کشور به شرکتهای دانشبنیان وابسته است
آینده کشور به شرکتهای دانشبنیان وابسته است و فردا این مجموعهها هستند که تصمیم میگیرند سرمایههای ارزشمند خود را در کدام بانک و کجا سرمایهگذاری کنند؛ بنابراین حمایت امروز بانکها از شرکتهای دانشبنیان آینده کشور را رقم میزند و در واقع بانکها با این کار مشتریان خود را برای آینده تامین میکنند.
بانکها با جذب و حمایت از دانش بنیانها آینده خود را تضمین کنند
کشور طی این سالها در توسعه مفهوم شرکتهای دانش بنیان و خلاق خوب عمل کرده است و امروز یک جامعه بزرگ داریم از شرکتهای توانمندی که آمادگی دارند از سطحی به سطح بالاتر بروند و اثرگذاری جدی در اقتصاد داشته باشند. این شرکتها در حوزه فناوری فعالیت میکنند به بلوغ رسیدهاند و نیازمند حمایت جدی هستند تا به سطح بازار برسند و تاثیرگذار شوند.
قانون جهش تولید دانشبنیان هم منابع خیلی خوبی برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان و خلاق در نظر گرفته است. صندوق نوآوری و شکوفایی هم به عنوان یک نهاد پیشرو و مترقی مدلهای خوب و کارآمدی برای این حمایتها دارد.
سید احسان خاندوزی در بخشی از این لوح که به امضای محمدصادق خیاطیان، رئیس هیئتعامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز رسیده است، ضمن اشاره به دستاوردهای درخشان حاصلشده در حمایت از شرکتهای دانشبنیان با نقشآفرینی مسئولانه نظام بانکی کشور، خطاب به محسن سیفی، مدیرعامل بانک صادرات ایران آمده است: «… بدینوسیله از همراهی و همکاری مجدانه جنابعالی و مجموعه مدیران و کارکنان گرانقدر بانک صادرات ایران در توسعه نظام تأمین مالی نوآوری و حمایت اثربخش از زیستبوم نواوری و دانشبنیان کشور قدردانی نموده و امیدواریم با استمرار این رویکرد و کوشش بیش از پیشدر فراهمسازی ابزارها و راهکارهای تأمین مالی خلاقانه و کارآمد، شاهد توسعه اقتصاد دانشبنیان، تحقق اهداف عالیه اقتصاد مقاومتی و بالندگی و اعتلای ایران اسلامی باشیم.»
سید کاظم مرتضوی اسکویی، معاون شعب بانک صادرات ایران در حاشیه این نشست که با عنوان «نقش شبکه بانکی در تأمین مالی زیستبوم فناوری و نوآوری کشور» که با برپایی نمایشگاه ویژه دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان و با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران عامل بانکها، رئیس هیئتعامل صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیران این صندوق و همچنین اصحاب رسانه برگزار شد، با ارائه گزارشی از حمایتهایی بانک صادرات ایران از شرکتهای دانشبنیان کشور، گفت: نگاه بانک صادرات ایران حمایت از شرکتهای دانشبنیان، نگاه راهبردی به جایگاه و اهمیت نوآوری در تولید و ارتقای سهم فناوریهاینوین از تولید ناخالص داخلی و همچنین گرهگشایی از اقتصاد کشور و رفاه عمومی است. از این رو تلاش شده تا با ارائه بهترین راهکارها و استفاده از محصولات و خدمات متنوع بانک برای همراهی و همکاری تنگاتنگ با شرکتهای دانشبنیان، از قابلیتهای موجود، به بهترین تعاملات و دستاوردها برسیم.
او با اشاره به اینکه بانک صادرات ایران همواره در این همکاری و تعاملات جایگاه برتر را به خود اختصاص داده است، ضمن ارائه گزارشی از خدمات بانک از ابتدای سال ۹۸ به شرکتهای دانشبنیان و افتتاح باجه ویژه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی، گفت: بیش از ۲۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات و بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد ریال ضمانتنامه از ابتدای سال ۹۸ توسط بانک صادرات ایران به شرکتهای دانشبنیان پرداخت شده است.
معاون شعب بانک صادرات ایران افزود: در سال جاری نیز نزدیک به ۲۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات و بیش از ۳۰۰۰ میلیارد ریال ضمانتنامه نیز به این شرکتها پرداخت شده و روند عقد قرارداد برای پرداخت تسهیلات و تعهدات به آنها با جدیت و حمایت در دستور کار بانک است.