افزایش۱۳۴ درصدی وصول مطالبات ارزی و رشد ۱۴۷ درصدی نسبت کفایت سرمایه بانک صنعت و معدن - افق اقتصادی

افزایش۱۳۴ درصدی وصول مطالبات ارزی و رشد ۱۴۷ درصدی نسبت کفایت سرمایه بانک صنعت و معدن - افق اقتصادی
سه شنبه, ۳ مهر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-24
کد خبر: 198557 |
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۵:۵۴ |
93 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

دکتر خورسندیان مدیرعامل بانک صنعت و معدن که به اتفاق هیأتی متشکل از حسین عسکری عضو هیأت مدیره، شهاب گرجی معاون نظارت، حقوقی و وصول مطالبات و محمد حسن ترابی مدیر روابط عمومی و امور مشتریان این بانک که به استان بوشهر سفر کرده بود، روز چهارشنبه در دیدار با کارآفرینان و صنعتگران استان و بازدید از چندین واحد صنعتی در این استان از افزایش ۱۳۴ درصدی وصول نقدی مطالبات ارزی در نه ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته و رشد ۱۴۷ درصدی نسبت کفایت سرمایه این بانک خبر داد.

افزایش۱۳۴ درصدی وصول مطالبات ارزی و رشد ۱۴۷ درصدی نسبت کفایت سرمایه بانک صنعت و معدن

افزایش۱۳۴ درصدی وصول مطالبات ارزی و رشد ۱۴۷ درصدی نسبت کفایت سرمایه بانک صنعت و معدن

به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، وی اظهار داشت: طبق آمار و گزارشات، وصول نقدی مطالبات ارزی در ۹ ماهه نخست امسال، از رشد ۱۳۴ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته برخوردار است و این امر مرهون تلاش همکاران در کمیته وصول مطالبات معوق و دیگر بخش‌های مرتبط می‌باشد.

وی اضافه کرد: در همین مدت زمان ۹ ماهه در بخش گشایش اعتبارات اسنادی ریالی نیز شاهد رشد ۸۶ درصدی هستیم و صدور ضمانتنامه‌های ریالی نیز ۴۳ درصد افزایش یافته است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن اظهار داشت: عزم جدی در دولت برای اصلاح ناترازی بانک‌ها وجود دارد و بانک مرکزی بر اضافه برداشت بانک‌ها از این بانک متمرکز شده که بانک صنعت و معدن نیز اجرای این امر مهم را در دستور کار اکید تمامی واحد‌های بانک قرار داده است.

وی ادامه داد: برای مهار تورم در کشور نیز چشم انداز مثبتی وجود دارد که می‌توان آن را از ثمرات اجرای سیاست‌های تثبیت اقتصادی دولت سیزدهم برشمرد و اجرای سیاست‌های پولی فعال منجر به مهار رشد نقدینگی و سیاست‌های ارزی پویا، منجر به ثبات نرخ ارز می‌گردد.

این مدیر ارشد بانکی افزود: به همین دلیل باید به جذب منابع و وصول مطالبات به خصوص در این ماه‌های پایانی سال توجه بیشتری داشته باشیم و از طرق مختلف اقبال مشتریان به افزایش سپرده گذاری در بانک را افزایش دهیم و این منابع را به سمت فعالیت‌های مولد و بخش صنعت کشور هدایت کنیم.

وی تاکید کرد: برای تخصیص منابع و اعتبارات به بخش تولید هم باید با دقت نظر و محاسبات صحیحی اقدام نموده و اولویت بندی داشته باشیم؛ تسهیلات باید به طرح‌ها و واحد‌های صنعتی با توجیه فنی، مالی و به خصوص اقتصادی بیشتر صورت بگیرد و معنای حمایت از تولید و اشتغال، اعطای وام به هر طرحی که به بانک معرفی شده یا مراجعه می‌کند، نیست.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن با اشاره به تأکید وزیر امور اقتصادی و دارایی برای افزایش سرمایه بانک‌های دولتی در جهت افزایش توان تسهیلات دهی آنان بیان داشت: نسبت کفایت سرمایه این بانک در سال جاری با رشد ۱۴۷ درصدی از رقم ۲/۱۷ درصد (دو و هفده صدم درصد) به رقم ۵/۳۸ درصد (پنج و سی و هشت صدم درصد) رسید و این رقم مورد تایید بانک مرکزی نیز قرار گرفت.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن به اتفاق هیات همراه در این سفر پس از بازدید از شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران از شرکت‌های جی لیان جی و صنعت پلاست پارس لیان (تولید ورق‌های پلیمری از نوع بی کربنات)، پلی استر آریان بوشهر (الیاف پلی استر و منسوجات بی بافت)، نوین چاپ آریانا (چاپ و بسته بندی)، مرجان نور بوشهر (پرورش، فرآوری و فروش آبزیان) و کربنات کلسیم اکباتان (تولید کربنات کلسیم) بازدید نمود و در دیدار با مدیران این شرکت‌ها به بررسی راه‌های حمایت بیشتر بانک در راستای تأمین مالی شرکت‌های یادشده و ارائه خدمات مطلوب به آنان پرداخت.

گفتنی است، دکتر خورسندیان در این سفر از مدیریت استانی بانک صنعت و معدن بوشهر بازدید نموده و پس از بررسی شاخص‌های عملکردی آن رهنمود‌هایی را در خصوص بهبود عملکرد و ارائه خدمات نوین و مؤثرتر به مشتریان در جمع همکاران خود ایراد نمود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید