مدیرعامل بیمه تعاون، ضمن بازدید از شعبه کرمانشاه با نمایندگان و کارگزاران این استان نیز دیدار کرد.
ارزیابی عملکرد شرکت بیمه تعاون طی سالیان اخیر نشان میدهد که رویکرد این شرکت به توسعه دامنه فعالیتهای بیمه تعاون، مفید واقع شده و این شرکت موفق شده است شاخصهای اساسی حضورش در بازار بیمه کشور را ارتقا بخشد.
حفظ توانگری سطح یک شرکت بیمه تعاون طی سالهای اخیر در کنار عبور ظرفیت مجاز نگهداری ریسک آن از دو هزار میلیارد ریال در سال جاری را میتوان از مهمترین شاخصهای عملکردی آن دانست.
تازهترین ارزیابیها نشان میدهد سهم بازار این شرکت که در سال ۱۴۰۰ به رقمی حدود ۰٫۹۱ درصد رسیده بود و در سال گذشته نیز از یک درصد فراتر رفت، در نیمه نخست سال جاری نیز در حال افزایش است. بیمه مرکزی اعلام کرده است که در پایان شش ماه اول امسال، شرکت بیمه تعاون یک درصد سهم کل بازار بیمه را در اختیار داشته است.
از سوی دیگر و بر اساس اعلام نهاد ناظر صنعت بیمه، شرکت بیمه تعاون دومین شرکتی است که در سال جاری، بیشترین درصد رشد حق بیمه را از آن خود کرده و با رشد ۱۹۰ درصدی پرتفو، توانسته جایگاه مطلوبی را در میان بیمه گران از آن خود کند.
بیمه تعاون با تقویت شبکه فروش خود، سهم حق بیمه تولیدی نمایندگان و کارگزاران به کل حق بیمه تولیدی را در پایان سال گذشته به رقم ۸۹ درصد ارتقا داد و در کنار آن با کاهش هزینههای اداری و عمومی به حق بیمه صادره تا ۹ درصد، تقویت فروش به جای توسعه سازمان اداری را عملیاتی کرد.
با ادامه روند کنونی، انتظار میرود شرکت بیمه تعاون که اکنون مشتری مداری را جزو اولویتهای خود قرار داده است، در آینده نزدیک سهم بیشتری از بازار بیمه کشور به خود اختصاص دهد.
بازدید مدیرعامل، معاون مالی، اداری و پشتیبانی بیمه تعاون به همراه مدیران ستادی و افتتاح محل جدید شعبه کرمانشاه به منظور دستیابی به اهداف و استراتژیهای سازمانی صورت گرفت و از تلاش مجدانه همکاران شعبه به عنوان راهکاری نتیجه بخش یاد شد.
مدیرعامل بیمه تعاون تأکید کرد که بررسی و رفع معایب موجود برای رسیدن به بهبود مستمر در سازمان امری انکار ناپذیر است. او همچنین بر اهمیت همکاری با نمایندگان، کارگزاران و شبکه فروش در موفقیت یک شرکت بیمه اشاره کرد. وی با بیان سیاست خلاق و نوآوری در این شرکت افزود: شرکت بیمه تعاون برای چندمین سال متوالی به دلیل سیستممدیریتی پرداخت خسارت ایده آل و ارتباط مستقیم پاداش همکاران با سرعت پرداخت خسارت، مورد تشویق بیمه مرکزی قرار گرفته است.
مظلومی در ادامه با بیان نام بیمه گزاران بزرگ بیمه تعاون از جمله؛ بانک رفاه، بانک توسعه تعاون، موسسه مالی اعتباری ملل، گروه صنعتی زر، ایران خودرو و سایپا، بر اعتبار و جایگاه مناسب این شرکت تأکید کرد
همچنین با اشاره به سیستم نظام پیشنهادات، بار دیگر برای رسیدگی بهتر به پیشنهادات مکتوب نمایندگان تأکید کرد و در خصوص میزان رضایتمندی مشتریان صحبت کرد. وی توجه به این نکته داشت که نمایندگان میتوانند با ارسال پیشنهادات خود در سامانه نظامپیشنهادات به بهبود سیستم کمک کنند و در صورت پذیرش پیشنهادات، از جوایز مختلف بهرمند شوند.
نمایندگان شعبه کرمانشاه نیز در این جلسه مهمترین درخواستهای خود را بیان نمودند و مدیران بیمه تعاون نیز به بیان راه حل برای درخواستها و مشکلات مطرح شده پرداختند.
در این بازدید که به اشتراک گذاری ایدههای کاربردی برای خدمت رسانی هرچه بیشتر بیمه تعاون با تأکید بر شعبه کرمانشاه منجر شد. در پایان نشست، معاون مالی، اداری و پشتیبانی بیمه تعاون ضمن تشویق شبکه فروش به جذب پرتفوی بیشتر توسط آنان اظهار امیدواری کرد، همچنین مدیران بخشهای مختلف بیمه تعاون از جمله مقدسی، مدیریت امور شعب و استانها با ارائه گزارشی به بررسی وضعیت شعبه و شبکه فروش بیمه تعاون در استان کرمانشاه پرداخت. سمیه محمدی، مدیر روابط عمومی و امور مشتریان؛ ال مان ورقایی، مدیر اداری و فناوری اطلاعات؛ مجید ارجمند، مدیر امور نمایندگان و کارگزاران؛ حسن پوراسکندری، مدیر بیمههای آتش سوزی؛ مصطفی زحمتی پاک، مدیر بیمههای اتومبیل و محمدحسین یوسفی، مدیر بیمههای زندگی نیز حضور داشته و به هم افزایی هرچه بیشتر کمک کردند.
در این نشست، حضور پررنگ نمایندگان و کارگزاران نیز به عنوان نشانی از انگیزه و میل به همکاری ایشان با شرکت بیمه تعاون داشت.
شایان توجه است که سلسله دیدارهای یونس مظلومی، مدیرعامل بیمه تعاون با کارکنان، نمایندگان و کارگزاران همواره به صورت مستمر در جریان بوده و در سال ۱۴۰۲ نیز این دیدارها با هدف «شناسایی نقطه نظرات، چالشها و مشکلات نمایندگان و ارائه پیشنهادات» در استانهای اردبیل، اصفهان، تهران، سنندج، زنجان و یزد صورت پذیرفته است.