بانک صنعت و معدن یک بانک ارزش آفرین و با سابقه در حوزه تامین مالی بخش تولید و اشتغال کشور است - افق اقتصادی

بانک صنعت و معدن یک بانک ارزش آفرین و با سابقه در حوزه تامین مالی بخش تولید و اشتغال کشور است - افق اقتصادی
دوشنبه, ۲ مهر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-23
کد خبر: 175927 |
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۵ |
137 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

دکتر محمد جواد شریف زاده در جلسه بررسی عملکرد شش ماهه اول سال جاری بانک صنعت و معدن، این بانک را یک بانک توانمند، ارزش آفرین و با سابقه در حوزه تامین مالی واحد‌های تولیدی و معدنی کشور دانست که نقش مؤثری در ایجاد اشتغال پایدار در نقاط مختلف کشور به خصوص مناطق کمتر برخوردار دارد.

بانک صنعت و معدن یک بانک ارزش آفرین و با سابقه در حوزه تامین مالی بخش تولید و اشتغال کشور است

بانک صنعت و معدن یک بانک ارزش آفرین و با سابقه در حوزه تامین مالی بخش تولید و اشتغال کشور است

به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن، دکتر محمد جواد شریف زاده در جلسه هم‌اندیشی و ارزیابی عملکرد این بانک در شش‌ماه نخست سال جاری که با حضور مدیرکل و مشاوران وزارت امور اقتصادی و دارایی و دکتر علی خورسندیان مدیرعامل، حسین عسکری، امیرهوشنگ عصارزاده و بیژن اسدی اعضای هیأت‌مدیره و اعضای هیات‌عامل و جمعی از مدیران این بانک، روز شنبه چهارم آذرماه برگزار شد، ضمن تقدیر از دستاورد‌های بانک صنعت و معدن، اظهار داشت: این بانک سابقه‌ای طولانی و درخشان در تامین مالی طرح‌های صنعتی دارد و بسیاری از واحد‌های صنعتی بزرگ و صاحب نام کشور به اهتمام این بانک به بهره برداری رسیده اند.

وی با اشاره به شرایط اقتصاد کشور در بخش ارزی، بر ضرورت توسعه فعالیت‌های ارزی و شناسایی ساز و کار‌ها و ظرفیت‌های جدید در این بخش تأکید کرد و افزود: بانک صنعت و معدن این مزیت را دارد که از طریق بانک آلمانی ایران و اروپا (eih) که سهام دار آن می‌باشد، بستر مناسبی را برای ارائه خدمات به فعالان اقتصادی فراهم آورد.

شریف زاده از لزوم تمرکز بر حوزه تحول دیجیتال و محصولات اعتباری سخن گفت و عنوان نمود: بانک صنعت و معدن با تمرکز بر محصولات و ابزار‌های نوین اعتباری می‌تواند سودآوری بیشتری را رقم بزند؛ تأمین مالی زنجیره‌های تولید از جمله مواردی است که باید مورد توجه ویژه قرار گرفته و ابزار‌های ریالی ـ اعتباری متناسب با نیاز‌های صنعتگران و کارآفرینان طراحی و ارائه شود.

وی افزود: تحول دیجیتال یک ضرورت غیر قابل انکار است که آینده صنعت بانکداری را رقم می‌زند و هر بانکی که بتواند پیشرفت قابل توجهی در این حوزه داشته باشد، پیروز میدان رقابت خواهد بود و می‌تواند سهم بیشتری از بازار مالی را در اختیار بگیرد.

معاون امور بانکی و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اهمیت افزایش درآمد‌های کارمزدی تاکید کرد: لازم است گردش مالی شرکت‌های حوزه صنعت و معدن در این بانک متمرکز شود که با توجه به حجم بالای تراکنش‌ها و فعالیت‌های مشتریان حقوقی، می‌توان شاهد افزایش قابل توجه درآمد‌های مشاع بانک بود.

وی فروش املاک و اموال مازاد و شرکت‌های تابعه بانک را متضمن بهبود کفایت سرمایه و قدرت تسهیلات دهی بانک برشمرد و عنوان نمود: مهمترین هدف مولدسازی استفاده بهینه از اموال و دارایی هاست که سبب افزایش بهره وری و رشد اقتصادی می‌شود و می‌توان از منابع آزاد شده حاصل از آن برای رشد و توسعه صنعتی کشور و اتمام پروژه‌های نیمه تمام بهره جست.

دکترشریف زاده خاطرنشان کرد: باید تصویر شفافی از آینده بانکداری ترسیم گردد و با توجه به برنامه‌های مدون، تحولی در حوزه کسب و کار بانک‌ها ایجاد شود و برای تجهیز منابع ارزان قیمت، راهکار‌های عملی ارائه گردد.

وی از بانک صنعت و معدن خواست در برخورد با بدهکاران دارای بدهی غیر جاری، قاطعانه عمل کرده و از تمامی ابزار‌ها برای وصول مطالبات ارزی و ریالی استفاده کند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: خوشبختانه بانک صنعت و معدن از بدنه کارشناسی متخصص و توانمندی برخوردار است و با بهره گیری از دانش و توان نیرو‌های جوان و نخبه‌های دانشگاهی می‌توان ظرفیت‌های این بانک را برای پیشرفت و توسعه افزایش داد.

در ادامه این نشست، مدیرعامل بانک صنعت و معدن با تقدیر از حسن توجه و حمایت‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی از این بانک در راستای پیشبرد امور بیان داشت: دستاورد‌های بانک در شش ماهه نخست امسال مرهون تلاش همه همکاران است و بدون شک در سایه همدلی و هم افزایی بیشتر در مسیر حرفه‌ای خود، شاهد نتایج درخشان تری خواهیم بود.

وی با بیان اینکه اجرای سیاست‌های دولت و بانک مرکزی مهم‌ترین دغدغه این بانک است، تصریح کرد: در شش ماهه نخست امسال وصول مطالبات، گشایش اعتبار اسنادی ریالی و پرداخت تسهیلات در این بانک افزایش یافته است و امیدواریم در ماه‌های باقی مانده نیز با سرعت و جدیت بیشتری این روند ادامه پیدا کند.

وی از افزایش ۱۰ هزار میلیارد تومانی سرمایه بانک صنعت و معدن سخن گفت و اشاره کرد: با حمایت‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی و دیگر نهاد‌های ذیربط، سرمایه این بانک به ۱۶ هزار میلیارد تومان رسید.

دکتر خورسندیان با ارائه گزارشی از آمار دارایی و بدهی و میزان تسهیلات پرداختی این بانک اظهار داشت: ۷۵ درصد پرتفوی بانک صنعت و معدن ارزی است که از نرخ تسعیر ارز متأثر می‌گردد.

وی عنوان کرد: ایجاد شرکت تامین سرمایه بانک در دستور کار قرار دارد و این شرکت ابزاری در صورت تاسیس، جریان مالی مطلوبی برای بانک ایجاد می‌کند و درآمد‌های مشاع را افزایش می‌دهد.

گفتنی است، در این جلسه دکتر سید علی حیدری معاون مالی و بین الملل این بانک نیز گزارش مبسوطی از میزان سرمایه، ترکیب بدهی، تسهیلات، سودآوری، ترکیب دارایی و سپرده ها، عملکرد بودجه و آمار طرح‌های به بهره برداری رسیده این بانک ارائه نمود و در خلال جلسه نیز در خصوص مشتریانی که بیشترین بدهی غیرجاری به بانک را دارند، چاره اندیشی شد و با همفکری تمامی حاضران، تصمیم مناسب در مورد آنان اتخاذ گردید.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید