نهضت ملی مسکن دغدغه نظام است؛ باید راهکار بدهیم - افق اقتصادی

نهضت ملی مسکن دغدغه نظام است؛ باید راهکار بدهیم - افق اقتصادی
یکشنبه, ۱ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-22
کد خبر: 171702 |
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴ |
168 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

مدیرعامل بانک مسکن در نشست هم‌اندیشی مدیران عامل بانک‌های کشور گفت: با تدبیر و ارایه راهکار از سوی مدیران نظام بانکی باید ضمن اجرای نهضت ملی مسکن به‌عنوان اولویت برنامه‌ها و دغدغه نظام، به کنترل قیمت مسکن کمک کنیم.

نهضت ملی مسکن دغدغه نظام است؛ باید راهکار بدهیم

نهضت ملی مسکن دغدغه نظام است؛ باید راهکار بدهیم

به نقل از هیبنا، دکتر سیدعباس حسینی در این نشست که با موضوع نهضت ملی مسکن و با حضور ۱۳ نفر از مدیران عامل و مدیران ارشد بانک‌های کشور به میزبانی بانک مسکن برگزار شد، ضمن تشریح آخرین وضعیت نهضت ملی مسکن به ارایه راهکار در خصوص تسریع در اجرای این پروژه پرداخت.

وی گفت: در خصوص نهضت ملی جلسات متعددی در ریاست جمهوری و بانک مرکزی و بخش‌های سیاست‌گذاری کشور برای چرایی عدم فعالیت نظام بانکی و ایفای تعهدات نسبت به نهضت در حال برگزاری است.

دکتر حسینی به برگزاری آخرین نشست شورای عالی مسکن با حضور رییس جمهور و رییس کل بانک مرکزی اشاره کرد و با بیان انتظارات رییس جمهوری و دغدغه‌های ایشان در خصوص نهضت ملی مسکن، بر تلاش بیشتر نظام بانکی به‌منظور تحقق اهداف مدنظر نظام تأکید کرد.

مدیرعامل بانک مسکن با بیان برخی مشکلات که موجب کندی حرکت پروژه‌های نهضت ملی مسکن شده، ضمن بیان راهکار‌هایی برای حل این موضوعات، افزود: ما مدیران نظام بانکی باید با تدبیر، راهکار‌ها را بیابیم و مدیریت کنیم.

وی با اشاره به وجود چالش‌هایی در خصوص اجرای نهضت ملی گفت: بدون تردید همکاران نظام بانکی هم دغدغه‌هایی دارند و باید با هم‌فکری راهکار‌هایی برای حل مسائل پیدا کنیم.

دکتر حسینی ادامه داد: به همین منظور با بانک مرکزی صحبت کردیم تا در بانک مسکن اوراق بدهی صادر کنیم که هم بانک مرکزی و هم سایر بانک‌ها خریداری کنند و این اقدام در وزارت راه و شهرسازی به‌عنوان تکلیف قانونی آن‌ها در اجرای نهضت ملی مسکن پذیرفته شود.
مدیرعامل بانک مسکن اظهار داشت: با این کار علاوه بر ایجاد جریان پولی به بانک‌ها هم فشاری وارد نخواهد آمد؛ ضمن اینکه بانک مرکزی هم در خرید این اوراق به بانک‌ها کمک می‌کند.

وی گفت: باید به سمت راهکاریابی برویم و نگوییم، چون منابع نداریم کار انجام نمی‌شود. باید همه با هم‌فکری به نتایجی برسیم که از دغدغه‌های دولت بکاهیم و دلسردی از نظام بانکی به وجود آید. دغدغه‌ها را می‌دانیم و از مشکلات باخبریم، اما باید برای رفع آن‌ها راهکار بیابیم.

دکتر حسینی گفت: بانک مسکن با توجه به تجربه مسکن مهر، شاخص‌ها و ابزار‌های این کار از جمله ارزیابان و کارشناسان ملکی را در سراسر کشور در اختیار دارد و همه ساختار و نظام اجرایی خود را بدون چشمداشت در اختیار نظام بانکی قرار می‌دهد تا تکالیف قانونی‌شان را در خصوص نهضت ملی مسکن انجام دهند.

مدیرعامل بانک مسکن خطاب به مدیران عامل بانک‌ها افزود: اگر در استان‌ها تیم کارشناسی و ابزار‌ها را در اختیار ندارید، بانک مسکن بدون محدودیت، آماده کمک به نظام بانکی است تا با عرضه مناسب مسکن، قیمت‌ها کنترل شده و کاهش پیدا کند.

وی با بیان اینکه کاهش قیمت مسکن و اجاره به طور مستقیم بیش از ۳۵ درصد در کاهش تورم نقش دارد، ادامه داد: با توسعه ساخت‌وساز و تولید مسکن می‌توانیم به فرمان مقام معظم رهبری در خصوص رشد تولید و کاهش تورم جامه عمل بپوشانیم؛ می‌توانیم به رشد برسیم و مهار تورم را هم با کاهش قیمت مسکن و تأثیر آن در محاسبات تورمی به اجرا درآوریم.

در این نشست که مدیران عامل بانک‌های ملی، رفاه، اقتصاد نوین، توسعه تعاون، گردشگری، سینا و نیز مدیران ارشد بانک‌های صادرات، کارآفرین، ملت، شهر، دی و تجارت حضور داشتند؛ مدیران عامل بانک‌ها مشکلات پیش روی نهضت ملی مسکن را مطرح کرده و راهکار‌های پیشنهادی را ارائه کردند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید