مدیر عامل بانک سپه در همایش یاوران اشتغال و خودکفایی به دلیل ارائه تسهیلات اشتغالزایی این بانک به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی مورد تقدیر قرار گرفت.
استفاده بهینه از منابع و امکانات موجود به منظور بر آورده ساختن نیازها و خواستههای بشری، از جمله افزایش تولید، درآمد، اشتغال، رفاه جامعه و… جزو مهمترین هدفهای توسعه هر کشور محسوب میشود. برای این منظور معمولا سعی میشود تا با به کار گیری سیاستها ابزارهای اجرایی گوناگون در برنامههای توسعه به این هدف دست یافت.
در این زمینه سیاستهای پولی و اعتباری جایگاه ویژهای دارد و اقتصاد دانان توسعه وجود نظام پولی و اعتباری مناسب را رمز موفقیت برنامههای توسعه میدانند. استفاده از اعتبارات خواه در سرمایه گذاری جدید و خواه در تامین سرمایه در گردش، منجر به افزایش تولید میشود و از این رو میتواند در اشتغالزایی بخش تاثیر داشته باشد.
از طرفی شواهد و قراین موجود حاکی از آن است که در روند رشد و توسعه معمولا اشتغال در بخش خودکفایی به دلایل مختلف از جمله سرمایه بر شدن تولید و استفاده از فناوریهای جدید روند کاهشی داشته، در حالی که در دو بخش دیگر یعنی صنعت و خدمات ین روند افزایشی بوده است.
در آیین تجلیل از یاوران اشتغال و خودکفایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) که با حضور دکتر احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، آیت الله کازرونی رئیس هیات امنای کمیته امداد امام خمینی (ره)، دکتر اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و مدیران عامل بانکهای کشور در محل باشگاه فرهنگی ورزشی بانک سپه برگزار شد، از دکتر آیت اله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه به سبب ارائه حجم قابل توجه تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) تقدیر شد.
نظام بانکی کشور در سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۱ هزار میلیارد تومان منابع قرض الحسنه در حوزه اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) پرداخت کرده است و در مجموع در سال گذشته بیش از ۴۰۰ هزار شغل از محل این تسهیلات ایجاد و منجر به خودکفایی ۱۰۰ هزار خانواده و خروج آنان از پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شده است.
بانک سپه در دوماه نخست سال جاری در حوزه تسهیلات تکلیفی مبلغ ۱۷ هزار و ۸۷۴ میلیارد و ۵۲۷ میلیون ریال در قالب بیش از ۱۳ هزار فقره تسهیلات در حوزههای قرضالحسنه ازدواج، فرزندآوری، اشتغالزائی سازمانهای حمایتی و کمک ودیعه مسکن مستأجرین و بهسازی و نوسازی مسکن روستائی پرداخت کرده است.
این بانک که در زمره بانکهای برتر در زمینه پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ازدواج است، در دوماه نخست سال جاری به ۳ هزار و ۸۴۴ پرونده به میزان ۷ هزار و ۸۴۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات قرضالحسنه ازدواج با کارمزد ۴ درصد پرداخت کرده است.
این در حالی است که در حوزه تسهیلات قرضالحسنه فرزندآوری، بانک سپه در مدت اشاره شده ۳ هزار و ۳۸۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برای ۵ هزار و ۴۶۴ فقره پرونده اختصاص داده است.
بانک سپه همچنین مبلغ ۱۳۶۰ میلیارد و ۹۷۲ میلیون ریال جمعاً بابت ۱۱۳۰ فقره تسهیلات اشتغالزائی به سازمانهای حمایتی از محل سهمیه ابلاغی قانون بودجه سال ۱۴۰۱، در دوماه نخست سال جاری پرداخت کرده است.
این بانک همچنین تعداد ۲۹۴۰ فقره پرونده تسهیلات کمک ودیعه مسکن مستأجرین و بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در اجرای قانون جهش تولید مسکن در دوماه نخست سال جاری به مبلغ ۵ هزار و ۲۸۹ میلیارد و ۵۵ میلیون ریال اختصاص داده است.
بانک سپه در راستای اشتغالزایی در کشور اقداماتی را انجام داده است که از جمله این خذمات در راستای تحقق شعار سال (مهار تورم و رشد تولید) در خرداد ماه ۱۴۰۲ با ایجاد غرفه در نخستین جشنواره و نمایشگاه تلاش با برکت، به معرفی خدمات و اطلاعرسانی طرحهای تسهیلاتی خود پرداخته است و دکتر خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ضمن حضور و بازدید از غرفه بانک سپه، تلاشهای این بانک در راستای حمایت از طرحهای اشتغالزائی و حمایت از کارآفرینان را شایسته تقدیر برشمرد.
بانک سپه در راستای همراهی با سیاستهای دولت محترم و اجرای تکالیف ابلاغی بانک مرکزی، پذیرش و اعطای تسهیلات قرضالحسنه اشتغالزایی موضوع بند ب تبصره ۱۶ اجرا کرد، بانک سپه با تحقق سیاستهای اقتصادی، همسویی و همگامی با راهبردهای اشتغالزایی دولت و اجرای تکالیف ابلاغی بانک مرکزی، بانک سپه «پذیرش و اعطای تسهیلات قرضالحسنه در حوزه اشتغالزایی» را در دستور کار خود قرار داده است.