رشد اقتصادی ضریب نفوذ بیمه را افزایش می‌دهد - افق اقتصادی

رشد اقتصادی ضریب نفوذ بیمه را افزایش می‌دهد - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 155708 |
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵ |
158 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

در ۶ ماه اول امسال، سریع‌ترین کاهش نرخ تورم در ۳۰ سال اخیر را شاهد بودیم به‌نحوی که تورم نقطه‌به‌نقطه کاهش ۱۶ واحد درصدی داشت.

رشد اقتصادی ضریب نفوذ بیمه را افزایش می‌دهد

رشد اقتصادی ضریب نفوذ بیمه را افزایش می‌دهد

بیمه عمر و سرمایه‌گذاری یک قرارداد بیمه‌ای است که علاوه بر پرداخت سرمایه در صورت فوت به بازماندگان، پوشش ها‌ی گوناگون و فوق العاده‌ای هم برای شما فراهم می‌کند. بیمه عمر و سرمایه‌گذاری یکی از بیمه‌نامه ها‌ی محبوب و مورد استقبال سرتاسر جهان است که بیشتر در کشور ها‌ی توسعه یافته و به صورت بلند مدت تهیه می‌شود. به طور حتم همه ما درباره وضعیت مالی و کیفیت زندگی خود در آینده تامل می‌کنیم و همیشه به دنبال راه حل ها‌ی منطقی هستیم. با تهیه بیمه عمر کارآفرین می‌توان کمی از دغدغه ها‌ی خود را کاهش داد و تصور زیباتری از آینده ترسیم کرد.

با شرایط فعلی جامعه نمی‌توان از تورم چشم پوشی کرد و باید به دنبال راهی برای سرمایه گذاری مناسب بود. بیمه عمر و زندگی کارآفرین یکی از سرمایه گذاری‌ها‌یی است که تا حدودی گره‌گشای مشکلات است و پس‌انداز خانواده را تامین می‌کند. این تنها بخشی از مزیت ها‌ی تهیه این بیمه است. اگر می‌خواهید در این‌باره اطلاعات بیشتری کسب کنید با ما در این مقاله همراه باشید.

حتی اگر رشد اقتصادی بالا هم باشد و از طرفی هم تورم بالا باشد، آن تورم بالا اثر رشد اقتصادی را کمرنگ می‌کند، زیرا تورم اثر درآمدی مردم را کاهش خواهد داد. بنا بر گزارش ها، در ۶ ماه اول امسال، سریع‌ترین کاهش نرخ تورم در ۳۰ سال اخیر را شاهد بودیم به نحوی که تورم نقطه‌به‌نقطه در نیمه اول امسال کاهش ۱۶ واحد درصدی داشته است؛ بنابراین کاهش تورم نیز به رشد نفوذ بیمه کمک خواهد کرد.

علیرضا حجتی، عضو هیئت مدیره بیمه کارآفرین با اشاره به رشد اقتصادی ۶ درصدی در بهار امسال، ارتباط این شاخص مهم با صنعت بیمه را مستقیم دانست.

وی تاکید کرد: برای اینکه رشد اقتصادی را بررسی کنیم نیاز به شاخص‌هایی از جمله نیروی اشتغال، درآمد افراد و… داریم، بنابراین هرچقدر که رشد اقتصادی افزایش یابد، مسلما درآمد مردم بیشتر خواهد شد و در کنار آن اشتغالزایی و سرمایه‌های در گردش بیشتری شکل خواهد گرفت.

حجتی با بیان اینکه رشد اقتصادی، ضریب نفوذ بیمه را تقویت خواهد کرد، ادامه داد: در این شرایط مردم بیشتری می‌توانند بیمه نامه‌های مختلف را خریداری کنند، اما به هر میزان که درآمد مردم کمتر و رشد اقتصادی کاهش یابد، مردم توان خرید بیمه نامه‌ها را از دست خواهند داد.

این کارشناس صنعت بیمه با اشاره به اینکه عوامل دیگری نیز در ضریب نفوذ بیمه دخیل هستند، گفت: حتی اگر رشد اقتصادی خوبی هم داشته باشیم، اما اگر تورم بالا باشد، آن تورم بالا اثر رشد اقتصادی را کمرنگ می‌کند، زیرا تورم اثر درآمدی مردم را کاهش خواهد داد.

عضو هیئت مدیره بیمه کارآفرین عنوان کرد: بنا بر گزارش ها، در ۶ ماه اول امسال، سریع‌ترین کاهش نرخ تورم در ۳۰ سال اخیر را شاهد بودیم به نحوی که تورم نقطه‌به‌نقطه در نیمه اول امسال کاهش ۱۶ واحد درصدی داشته است؛ بنابراین کاهش تورم نیز به رشد نفوذ بیمه کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه در برخی مواقع رابطه GDP با ضریب نفوذ رابطه معکوس است، تصریح کرد: اگر تولید ناخالص داخلی افزایش یابد، ولی به تناسب آن حق بیمه تولیدی افزایش نیابد، ضریب نفوذ بیمه روند کاهشی را تجربه خواهد کرد؛ بنابراین باید تلاش شود تا در کنار افزایش تولید ناخالص داخلی، ضریب نفوذ بیمه نیز به همان اندازه و یا بیشتر از آن تقویت شود.

این کارشناس صنعت بیمه گفت: هر یک درصد افزایش ضریب نفوذ بیمه موجب می‌شود که سه صدم درصد (۰.۰۳) از GDP رشد کند.

تقویت بازار سرمایه بازدهی صنعت بیمه را افزایش می‌دهد

حجتی با اشاره به رشد ۹ درصدی تولید شرکت‌های بورسی گفت: هرچقدر بازار‌های مالی فعال‌تر و گردش مالی بیشتری داشته باشیم، در رشد صنعت بیمه نقش موثرتری ایفا خواهند کرد، چون صنعت بیمه از این طریق می‌تواند بازدهی بیشتری را کسب کند.

وی افزود: از طرف دیگر بخشی از منابع شرکت‌های بیمه در بازار سهام سرمایه گذاری می‌شود و هر چقدر که صنعت بیمه از بازار سرمایه بازدهی بیشتری به دست بیاورند، می‌توانند بسیاری از خسارت‌ها را از این طریق پوشش دهند.

سرمایه گذاری یک سوم از منابع اصلی صنعت بیمه در بازار سهام

عضو هیئت مدیره بیمه کارآفرین با اشاره به این که یک سوم از منابع اصلی صنعت بیمه به سرمایه گذاری در بازار سهام اختصاص می‌یابد، گفت: شرکت‌های بیمه از بخش بیمه گری ۷ درصد بازدهی به دست می‌آورند و بیشترین سود شرکت‌های بیمه از محل سرمایه گذاری‌ها است، بنابراین شرکت‌های بیمه، حق بیمه‌هایی را که دریافت می‌کنند در سرمایه گذاری‌ها مصرف می‌کنند. در این شرایط هرچه قدر که شرکت‌های بورسی رشد تولید، فروش و درآمد بیشتری داشته باشد، شرکت‌های بیمه بازدهی بیشتری کسب خواهند کرد و در ادامه می‌توانند خدمات بهتری به مردم عرضه کنند.

این کارشناس صنعت بیمه با اشاره به این که ارتباط مستقیم و مثبتی بین ثبات بازار ارز و رشد صنعت بیمه وجود دارد، گفت: ثبات بازار ارز قدرت پیش بینی پذیری را افزایش می‌دهد و سرمایه گذار در این شرایط بهتر می‌تواند برای سرمایه گذاری را تشخیص دهد و به آسانی سرمایه گذاری خواهد کرد.

وی اضافه کرد: با ثبات بازار ارز تولید کننده به راحتی دست به تولید می‌زند، بنابراین سرمایه گذار و تولید کننده دغدغه‌ای از بابت افزایش قیمت مواد اولیه و اجناس ندارند، در این زمان صنعت بیمه می‌تواند نقش فعال‌تر و بهتری بازی کند.

حجتی در پایان تاکید کرد: با ثبات بازار ارز بهتر می‌توان در بازار سهام سرمایه گذاری کرد، بنابراین صنعت بیمه با ثبات بازار ارز بازدهی بیشتری از سرمایه گذاری‌ها کسب خواهد کرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید