حال خوش سالمندی با بیمه نامه زندگی بیمه تعاون - افق اقتصادی

حال خوش سالمندی با بیمه نامه زندگی بیمه تعاون - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 147273 |
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵ |
176 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

محصولات جدید بیمه‌های زندگی بیمه تعاون در سبد سرمایه سالمندان قرار گرفت.

حال خوش سالمندی با بیمه نامه زندگی بیمه تعاون

حال خوش سالمندی با بیمه نامه زندگی بیمه تعاون

صدای گام‌های بلند افزایش شیب جمعیت به سمت پیری شنیده می‌شود و ایجاد بحران در صندوق‌های بازنشستگی و تامین زندگی سالمندان بیش از پیش محسوس شده است.

بیمه عمر بازنشستگی یکی از انواع بیمه عمر است که در آن در طول دوره بازنشستگی مستمری یا پول به صورت یک جا به فرد داده می‌شود. به افرادی که در دوره جوانی درامد کافی دارند توصیه می‌شود که برای داشتن دوره سالمندی بدون دغدغه مالی اقدام به خرید این نوع از بیمه نمایند. برای خرید آن معمولا نیاز است تا به صورت ماهیانه یا سالانه مبلغی پول به حساب شرکت مربوطه پرداخت نمایید. این شرکت‌ها با استفاده از پول شما در صنایع و تجارت‌های مختلف سرمایه گذاری می‌کنند و سود حاصله و اصل پول را به شما در دوره بازنشستگی باز می‌گردانند.

بر این اساس بیمه تعاون اقدام به رونمایی از محصول جدید خود در بیمه‌های زندگی کرده است. این محصول جدید به گونه‌ای طراحی شده که نه تنها تقریبا دو و نیم برابر رقم پرداختی را در ایام بازنشستگی به افرادی که اقدام به خرید و سرمایه‌گذاری آن کرده اند ارائه می‌نماید بلکه علاوه بر سود تضمینی بیمه نامه، سود مشارکت را نیز در اختیار بیمه گذارا قرار می‌دهد که این مهم در نهایت منتج به رضایت بیشتر بیمه گذار و بهبود ضریب نفوذ بیمه زندگی در جامعه خواهد شد.

گفتنی است شرکت بیمه تعاون، شعار بیمه نامه‌های زندگی خود را «به زندگی لبخند بزن» نام گذاری نموده که حس زندگی و زنده بودن و امید به آینده داشتن را القا می‌کند و امید وار است با استفاده از محصولات نوین و منحصر به فرد همه مردم سرزمین عزیزمان را به سوی لبخند به زندگی هدایت کند.

میانگین هزینه مورد نیاز برای بیمه عمر و بازنشستگی در هر ماه

هزینه‌ای که به صورت ماهیانه باید برای خرید بیمه عمر بپردازید به سنی که در آن قرار دارید بستگی دارد. افراد می‌توانند بین سال‌های ۱۸ سالگی تا ۷۰ اقدام به ثبت نام در یکی از بانک‌ها و موسساتی کنند که این خدمات را ارائه می‌دهند و در صورتی که در سنین بالا بخواهید برای این نوع از خدمت ثبت نام کنید باید مبلغ بیشتری را در هر ماه پرداخت کنید.

البته باید گفت برخی شرکت‌های بیمه گذاری وضع سلامتی و قدرت بدنی افراد را نیز در تعیین مقدار هزینه ماهیانه دخیل می‌دانند و از افرادی که سالم‌تر هستند پول کمتری دریافت می‌کنند. البته باید گفت که این یک قرارداد بین شما و شرکت بیمه‌گذار است و متناسب با خدماتی که این شرکت تعهد می‌کند در طول عمر و پس از بازنشستگی به شما بدهد مبلغ پرداختی شما متغیر خواهد بود.

این بیمه بهتر است یا بیمه تمام عمر؟

بیمه تمام عمر فقط زمانی که یکی از زوجین زن یا شوهر فوت می‌کنند به همسر داده می‌شود. ولی در مقابل بیمه عمر بازنشستگی قبل از فوت نیز به صورت مستمری یا یکجا به حساب فرد ریخته می‌شود. بدون شک استفاده از نوع دوم برای افرادی که هیچ گونه درآمد دیگری در دوره سالمندی ندارند می‌تواند بهتر از نوع اول باشد. البته در نوعی که به سالمندان پول داده می‌شود پول بیشتری نیز از شخص بیمه شده دریافت می‌گردد.

بیمه تمام عمر شما را مطمئن می‌سازد تا در صورت که اتفاقی برای شما بیفتد از خانواده‌تان حمایت کند. سن مطلوب برای خرید بیمه عمر و بازنشستگی زیر ۳۵ سال است که فرد بتواند تا دوره پیری به اندازه کافی پول به حساب بیمه گذار پرداخت کند و تعهدات خود را عملی نماید. البته باید گفت ۵۷ درصد افراد در این سن قادر به پرداخت چنین پولی نیستند یا برای این کار اقدام نمی‌کنند.

به طور معمول توصیه می‌شود تا به اندازه ۱۰ تا ۱۲ برابر درامد سالیانه بیمه عمر خریداری شود تا این مقدار بتواند در صورت از دست دادن درام جایگزین آن شود. البته برای افرادی که درآمد خوبی در زمان حال ندارند، خرید چنین بیمه‌هایی می‌تواند هدر دادن پول تلقی شود.

برای افرادی که در دوره بازنشستگی به کار نیز مشغول هستند بودن یک مستمری بیمه بازنشستگی در کنار کار می‌تواند کمک خرج باشد و در مواقع ضرورت مخارج زندگی از راه بیمه تامین گردد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید