هشدار سازمان ملل درباره شرایط "غم‌انگیز"سرمایه‌گذاری - افق اقتصادی

هشدار سازمان ملل درباره شرایط "غم‌انگیز"سرمایه‌گذاری - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 99278 |
تاریخ انتشار : ۱۹ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۷ |
255 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: سازمان کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (آنکتاد) در گزارش اخیر خود هشدار داد که فضای سرمایه‌گذاری بین‌المللی در سال گذشته میلادی «بسیار غم‌انگیز» بود، چرا که شوک‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی اعتماد سرمایه‌گذاران را در سراسر جهان تضعیف کرد.  به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از راشاتودی، سازمان کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل […]

هشدار سازمان ملل درباره شرایط “غم‌انگیز”سرمایه‌گذاری

اقتصاد ایران: سازمان کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (آنکتاد) در گزارش اخیر خود هشدار داد که فضای سرمایه‌گذاری بین‌المللی در سال گذشته میلادی «بسیار غم‌انگیز» بود، چرا که شوک‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی اعتماد سرمایه‌گذاران را در سراسر جهان تضعیف کرد.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران به نقل از راشاتودی، سازمان کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (آنکتاد) در گزارش اخیر خود هشدار داد که فضای سرمایه‌گذاری بین‌المللی در سال گذشته میلادی «بسیار غم‌انگیز» بود، چرا که شوک‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی اعتماد سرمایه‌گذاران را در سراسر جهان تضعیف کرد.

آنکتاد در گزارش سرمایه گذاری جهانی خود در سال ۲۰۲۳ اعلام کرد که سرمایه گذاری مستقیم خارجی جهانی (FDI) پس از بازگشت قوی در سال ۲۰۲۱ با ۱۲ درصد کاهش در سال ۲۰۲۲ به ۱.۳ تریلیون دلار رسید.

این سازمان کاهش سرمایه‌گذاری جهانی را ناشی از همزمانی چندین بحران از جمله جنگ اوکراین، قیمت‌های بالای مواد غذایی و انرژی، و افزایش بدهی دولت‌ها دانست.

ربکا گرینسپن، دبیر کل آنکتاد در این گزارش گفت: افزایش تورم، ترس از رکود و تلاطم در بازارهای مالی بسیاری از برنامه‌های سرمایه گذاری را در ابتدای سال جاری میلادی به حالت تعلیق درآورد.

بر اساس این گزارش، چالش‌های اقتصادی جهان تأثیر بسیار بدی بر تأمین مالی پروژه‌های بین‌المللی و ادغام شرکت‌ها و تملک‌های برون مرزی داشته است.

به گفته سازمان آنکتاد، رکود سرمایه‌گذاری بیشتر در اقتصادهای توسعه‌یافته احساس می‌شود، جایی که سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی به دلیل محدودیت‌های مالی بیشتر، نرخ‌های بهره بالاتر و عدم اطمینان در بازار سرمایه با ۳۷ درصد کاهش به ۳۷۸ میلیارد دلار رسید.

شرکت های چند ملیتی در اقتصادهای توسعه یافته در درجه اول مسئول کاهش جریان سرمایه گذاری مستقیم خارجی بودند زیرا صنایع مختلف در سراسر جهان با اختلالات عرضه مواجه شدند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید