معرفی ۱۳ نماینده وزارت صمت به اتاق تهران - افق اقتصادی

معرفی 13 نماینده وزارت صمت به اتاق تهران - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۲۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-12-12
کد خبر: 329791 |
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۳ - ۳:۳۲ |
2 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛ «محمد اتابک» در نامه‌ای به «محمود نجفی عرب» ۱۳ نفر از مدیران ارشد بخش حاکمیتی اقتصاد کشور را به‌عنوان نماینده این وزارتخانه در هیات نمایندگان اتاق تهران معرفی کرد و از تلاش و زحمات نمایندگان سابق این وزارتخانه تقدیر و تشکر کرد. به گزارش اتاق بازرگانی تهران، اتابک در نامه خود ذکر […]

معرفی ۱۳ نماینده وزارت صمت به اتاق تهران

به گزارش اکوایران؛ «محمد اتابک» در نامه‌ای به «محمود نجفی عرب» ۱۳ نفر از مدیران ارشد بخش حاکمیتی اقتصاد کشور را به‌عنوان نماینده این وزارتخانه در هیات نمایندگان اتاق تهران معرفی کرد و از تلاش و زحمات نمایندگان سابق این وزارتخانه تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش اتاق بازرگانی تهران، اتابک در نامه خود ذکر کرده که به‌زودی ۲ نفر باقی‌مانده از نمایندگان این وزارتخانه نیز معرفی خواهند شد تا جمع ۱۵ نفره نمایندگان این وزارتخانه در ترکیب هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران تکمیل شود.

برابر این نامه، مرتضی داداش، ابراهیم شیخ، محمدعلی دهقان دهنوی، رضا انصاری، سیدرسول خلیفه‌سلطان، بهرام شکوری، رحمت‌اله صادقیان، فرشاد مقیمی، گلنار نصرالهی، سعید شجاعی، مجید باجلان، وجیه‌اله جعفری و مهدی صادقی به عنوان نمایندگان این وزارتخانه معرفی شده‌اند.

وزیر صمت چه کسانی را به اتاق معرفی کرد؟

در میان ۱۳ نفر معرفی شده، فقط «مهدی صادقی» از جمع نمایندگان پیشین است. وی در دولت قبل هم جزو معرفی‌شدگان بود و در انتخابات هیات رئیسه اتاق تهران نیز به عنوان نایب‌رئیس انتخاب شد و به عضویت هیات رئیسه اتاق تهران درآمد.

در این فهرست ۶ معاون وزیر حضور دارند. «ابراهیم شیخ» معاون صنایع عمومی، «محمدعلی دهقان دهنوی» معاون وزیر صمت و رئیس سازمان توسعه تجارت، «رضا انصاری» معاون وزیر و رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، «فرشاد مقیمی» معاون وزیر و رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، «سعید شجاعی» معاون برنامه‌ریزی، نوآوری و هوشمندسازی وزارت صمت و «وجیه‌الله جعفری» معاون امور معادن و صنایع معدنی، از بدنه معاونان و مدیران ارشد این وزارتخانه هستند که از این پس در ترکیب هیات نمایندگان اتاق تهران قرار می‌گیرند.

«گلنار نصرالهی» تنها زن این فهرست، سابقه حضور در سمت مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک را دارد. وی همچنین مشاور عباس علی‌آبادی وزیر سابق صمت، در امور صنایع نساجی و پوشاک و چرم بود.

«مرتضی داداش» رئیس انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان که جانشین محمد اتابک در این تشکل شده، «سید رسول خلیفه سلطان» دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، «بهرام شکوری» رئیس انجمن مس و رئیس انجمن سنگ که به عنوان نماینده تشکل‌ها در هیات نمایندگان ایران حضور دارد و هم‌اکنون رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق ایران است، نیز در فهرست نمایندگان معرفی شده از سوی وزیر صمت به اتاق تهران قرار گرفته‌اند.

«مجید باجلان» مدیرعامل موسسه حسابرسی و بازرسی «هادی بینات» زیرمجموعه بنیاد مستضعفان با سابقه حضور در معاونت مالی و اداری ستاد اجرایی فرمان امام و «رحمت‌اله صادقیان» رئیس هیات مدیره شرکت «تایدواتر خاورمیانه» که سابقه خدمت در مناصب مختلفی در بنیاد مستضعفان دارد نیز از دیگر افراد معرفی شده از سوی وزیر هستند.

همچنین اتاق بازرگانی تهران، تنها اتاق در کشور است که در ترکیب هیات نمایندگان خود ۲۰ نماینده دولتی دارد. برابر قانون، این نمایندگان توسط وزارتخانه‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی معرفی می‌شوند و باید همانند نمایندگان منتخب بخش خصوصی در نشست‌های ماهانه هیات نمایندگان شرکت کنند و عضو کمیسیون‌های تخصصی باشند.

وزیر صمت باید ۲ نماینده و وزیر جهاد کشاورزی پنج نماینده دیگر به اتاق تهران معرفی کنند تا ترکیب نمایندگان دولت در هیات نمایندگان اتاق تهران تکمیل شود.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید