به گزارش اکوایران، «چنانچه حداقل سه ماه از مطالبات معوق داروخانهها واریز نشود، داروخانهها در پذیرش نسخ بیمهای تجدیدنظر خواهند کرد. » این را شهرام کلانتری خاندانی، در نامهای به تاریخ ۲۹ مرداد -دیروز دوشنبه- خطاب به مسعود پزشکیان نوشته است. رئیس انجمن داروسازان ایران، از رئیس جمهوری درخواست کرده که دستور دهد مشکلات داروخانهها به صورت ویژه […]
به گزارش اکوایران، «چنانچه حداقل سه ماه از مطالبات معوق داروخانهها واریز نشود، داروخانهها در پذیرش نسخ بیمهای تجدیدنظر خواهند کرد. » این را شهرام کلانتری خاندانی، در نامهای به تاریخ ۲۹ مرداد -دیروز دوشنبه- خطاب به مسعود پزشکیان نوشته است.
رئیس انجمن داروسازان ایران، از رئیس جمهوری درخواست کرده که دستور دهد مشکلات داروخانهها به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد. در متن این نامه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ به عنوان مهلت پرداخت حداقل سه ماه از مطالبات داروخانهها اعلام شده است.
این نامه در حالی منتشر شده که روز گذشته رئیس شورای عالی نظامپزشکی تلویحا به شکست طرح دارویار اشاره کرد. وی با بیان اینکه تخصیص منابع طرح دارویار از همان وهله نخست با مشکلاتی همراه بوده گفت: اجرای طرح دارویار در سال ۱۴۰۱ به ۷۳ همت بودجه نیاز داشت اما فقط ۵۰ درصد آن پرداخت شد. در سال ۱۴۰۲ به ۱۰۷ همت نیاز دارد اما مجلس شورای اسلامی فقط ۶۶ همت برای اجرای این طرح تصویب کرد.
علاوه بر تصویب ۵۰ درصد بودجه مورد نیاز، باید مشکل تاخیر در پرداخت را نیز اضافه نمود، چرا که بودجه سال گذشته طرح دارویار تاکنون به صورت کامل پرداخت نشده است.
از سوی دیگر اجرای طرح دارویار سبب افزایش بدهی سازمانهای بیمهگر به داروخانهها شد، این بدان معناست که نه تنها معضل رفع کمبود دارو برطرف نشد که میزان بدهی بیمهها به سازمانهای بیمهگر هم افزایش پیدا کرد. در چنین شرایطی، پول به شرکتهای تولیدکننده دارو باز نمیگردد و در نتیجه دارو تولید نمیشود. در حال حاضر سازمان هدفمندی یارانهها متولی مطالبات داروخانهها میباشد که سیاستهای پرداختی این سازمان نیز تاکنون توان حل این مشکل را نداشته است.