طرح بیوایمپلنت از خروج ۱۵ میلیون دلار ارز جلوگیری می کند - افق اقتصادی

طرح بیوایمپلنت از خروج 15 میلیون دلار ارز جلوگیری می کند - افق اقتصادی
دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-05-12
کد خبر: 393244 |
تاریخ انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴ |
2 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به اجرای طرح بیوایمپلنت در استان کرمانشاه گفت: میزان مشارکت بخش خصوصی در این طرح ۶۰ درصد است و با بهره برداری از آن سالانه ۱۲ تا ۱۵ میلیون دلار از خروج ارز جلوگیری می شود.

طرح بیوایمپلنت از خروج ۱۵ میلیون دلار ارز جلوگیری می کند

– اخبار اقتصادی – به گزارش خبرگزاری تسنیم ، فرشاد مقیمی روز یکشنبه در نشست خبری نخستین زیست پالایشگاه ایران و طرح دانش بنیان تولید انواع بیوایمپلنت اظهار داشت: در این زیست پالایشگاه ۲۰۰ هزار لیتر در روز بیواتانول و ۶۶ هزار تن در سال کنجاله تولید می شود. وی افزود: برای تولید بیواتانول از نشاسته ذرت استفاده کرده ایم و سایر محصول نشاسته نیز تبدیل به خوراک دام می شود و در اختیار دامداری ها قرار می گیرد. رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران اضافه کرد: تامین منابع مالی برای این نوع پالایشگاه در ۲ مرحله انجام شد و در سایت دوم نیز برای خرید تجهیزات و ماشین آلات تامین مالی صورت گرفته و در مرحله ثبت سفارش است. وی با اشاره به ۲ محصول اصلی اتانول زیستی و خوراک دام در نخستین زیست پالایشگاه ایران بیان داشت: مراحل تاییدیه ها طی شده است و تعهد ما تحویل این محصول به وزارت نفت است ضمن اینکه قرارداد با یکی از پالایشگاه ها به امضا رسیده است و با سایر پالایشگاه ها نیز امکان تفاهم داریم. مقیمی افزود: در هفت استان طرح زیست پالایشگاه در نظر گرفته شده است که اعلام آمادگی همکاری با سایر سرمایه گذاران در ایجاد این نوع پالایشگاه داریم. وی با بیان اینکه این سازمان برای نخستین بار در کشور طرح زیست پالایشگاه را به صورت ۱۰۰ درصد دولتی در کشور آغاز کرد، گفت: از روش های نوین تامین منابع مالی استفاده کردیم و امروز ۹۰ هزار سهامدار بخش خرد داریم. معاون وزیر صمت اتانول زیستی را یکی از نیازهای کشور برشمرد و با یادآوری اینکه به دلیل شرایط تحریمی بسیاری از کشورها حاضر نشدند برای ورود این فناوری به ایران با کشورمان همکاری کنند، افزود: با تکیه بر سازندگان داخلی و شرکت های دانش بنیان، ۴۸ واحد صنعتی این طرح را مورد پالایش قرار دادند. وی با بیان اینکه ۹۰ کشور از اتانول برای بنزین استفاده می کنند، افزود: طرح دوم در این زمینه در استان کهگیلویه و بویراحمد در دست اجراست که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. مقیمی یکی از اهداف این طرح را کاهش مصرف سوخت های فسیلی عنوان کرد و افزود: ایدرو به طرح هایی ورود می کند که بخش خصوصی امکان سرمایه گذاری و خطر پذیری در آن ندارد را ندارد. رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران رفع ناترازی و کاهش آلاینده های زیست محیطی را دو هدف اصلی در بحث نوسازی و بازسازی صنایع برشمرد و گفت: این اولویت ها بیش از گذشته تعریف شده و دولت چهاردهم منابع مالی را پیش بینی کرده است. مقیمی با اشاره به اجرای طرح بیوایمپلنت در استان کرمانشاه گفت: میزان مشارکت بخش خصوصی در این طرح ۶۰ درصد است و با بهره برداری از آن سالانه ۱۲ تا ۱۵ میلیون دلار از خروج ارز جلوگیری می شود. رئیس ایدرو میزان سرمایه گذاری در این طرح را هفت میلیون دلار برشمرد و با بیان اینکه سازمان غذا و دارو مجوز اجرای این طرح را صادر کرده است، گفت: این طرح منجر به ایجاد اشتغال هزار نفر نیروی کار بومی شده است. انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید