به گزارش خبرگزاری تسنیم، «مهدی اسلامپناه» افزود: در همه جای دنیا چرخه عمر هر محصولی یک بازه زمانی مشخصی دارد و نمیتوان خودرویی که ۵۰ تا ۷۰ سال پیش تولید میشده است را همچنان با همان ساختار تولید کرد.
وی اضافه کرد: برخی از بنسازههای (پلتفرمهای) خودروهای سنگین نظیر کامیون ۱۹۲۴ که در شرکت ایرانخودرو دیزل تولید میشود باید ارتقا یابد و البته در خصوص ادامه تولید این خودرو تردید وجود دارد؛ زیرا ممکن است حتی با ارتقاء بنسازه نیز نتواند استانداردهای اجباری را دریافت کند و در این صورت باید خودروی باری دیگری را جایگزین آن کنند.
اسلامپناه گفت: ترمز اضطراری را برای خودروهای سنگین اجباری کردیم. همچنین سیستم هشدار انحراف و سیستم کنترل پایداری هم جزو استانداردهای اجباری در خودروهای سنگین است و تولیدکنندگان ملزم به رعایت این موارد هستند.
وی افزود: سازمان ملی استاندارد نمیتواند از تجهیزات مربوط به ایمنی و پایداری خودرو چشمپوشی کند و این موارد حداقلهایی هستند که برای تولید هر نوع خودرو باید رعایت شوند.
رئیس سازمان ملی استاندارد ادامه داد: ما باید به دنبال رشد تولیداتی باشیم که از کیفیت لازم برخوردار باشند و حتی قابلیت صادرات داشته باشند. اینکه از بازار انحصاری سوء استفاده کنیم و بدون در نظر گرفتن ملاحظات مصرفکننده و بازار فقط به دنبال عرضه محصول باشیم در واقع به مصرفکننده ظلم کردهایم.
انتهای پیام/؛