به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی کریمپور با اعلام این موضوع گفت: سال گذشته نزدیک به ۴ هزار و ۲۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه فعال را با استفاده از ظرفیتهای مردمی و حلقههای میانی که ایجاد شد از طریق احیاگران، احیا کردیم.
وی افزود: امسال تاکنون به طور تقریبی توانستهایم ۵۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمه فعال را با استفاده از تسهیلات و روشهای جدید ابزارهای تامین مالی، احیا کنیم و امیدواریم با استفاده از روشهای جدید علمی و تخصصی در این زمینه واحدهای بیشتری را احیا کنیم.
به گفته کریم پور، هدف گذاری امسال برای احیای ۸ هزار واحد تولیدی نیمه تعطیل و تعطیل است که قرار است از طریق شبکهها و ابزارهای جدید تامین مالی برای احیاگران ایجاد شود.
دبیر اجرایی نهضت احیای واحدهای اقتصادی افزود: واحدهای مخاطب ما واحدهای نیمه تمام، راکد، نیمه فعال، رو به افول و واحدهای زیر ظرفیت هستند که ما باید در این زمینه با کمک ابزارسازی در زمینههای مالی، فنی، ریسکی و بانکی بتوانیم فرایند نهضت احیای را تسریع و افزایش دهیم.
وی گفت:یکی دیگر از فعالیتهایی که در زمینه نهضت احیای واحدهای تولیدی در دستور کار قرار گرفته در مورد خرید و فروش کارخانههایی است که بعضاً صاحبان آن خودشان نمیتوانند کارخانه را فعال کنند که در این زمینه با شناسایی این واحدها، کارخانه و یا واحد تولیدی به گروهی که توانمندی احیا و ادامه فعالیت و اشتغالزایی در آن واحد را دارند، تحویل و واگذار میشود.
انتهای پیام/