چهل و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران در روز سهشنبه، ۲۰ شهریورماه برگزار میشود. معاملات بازار طلا و سکه طی دو روز اخیر تحت تاثیر «روند قیمت دلار» و «اخبار سیاسی و اقتصادی» نوسانی دنبال شد و امروز به دنبال یافتن راهی برای تثبیت قیمتهاست.
چهل و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران در روز سهشنبه، ۲۰ شهریورماه، برگزار میشود.
متقاضیان خرید شمش طلای مرکز مبادله ایران می توانند با واریز مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال(۳۵۰ میلیون تومان) به عنوان وجه الضمان به ازای هر قطعه شمش طلا تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۱۹ شهریورماه، در چهل و نهمین حراج این مرکز شرکت کنند.
این حراج از ساعت ۱۲ الی ۱۶ در تالار معاملات طلای مرکز مبادله ایران برگزار خواهد شد.گفتنی است طی ۴۸ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران، ۹۳۵۱ کیلوگرم شمش به ارزش حدود ۴۱.۲ هزار میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفته است.
پیش بینی بازار طلا و سکه
معاملات بازار طلا و سکه طی دو روز اخیر تحت تاثیر «روند قیمت دلار» و «اخبار سیاسی و اقتصادی» نوسانی دنبال شد و امروز به دنبال یافتن راهی برای تثبیت قیمتهاست. معاملهگران به دقت تحرکات قیمت دلار، طلا و سکه را زیر نظر دارند و تحلیلگران نیز از ورود این بازار به مرحلهای حساس خبر میدهند؛ موضوعی که در پی آن قیمت طلای آبشده در روز یکشنبه در محدوده ۱۵ میلیون و ۶۲۰ هزار تومان تا ۱۵ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان نوسان داد و در آستانه شکستن مرز مقاومت مهم ۱۵ میلیون و ۷۱۰ هزار تومان قرار گرفت و هر گرم طلای ۱۸ عیار هم در بازار با قیمت سه میلیون و ۶۱۰ هزار تومان معامله شد که از ثبات بازار طلا حکایت داشت.
براساس پیگیری خبرنگار از تحلیلگران فنی، طلای آبشده دو سطح مهم حمایت و مقاومت را پیش روی خود دارد و اولین مقاومت مهم این فلز گرانبها در ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است و اگر طلای آبشده بتواند از این سطح عبور کند، افزایش قیمت با سرعت بیشتری تداوم خواهد داشت و مقاومتهای بعدی که ۱۵ میلیون و ۹۷۰ هزار تومان و ۱۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است، در دسترس قرار خواهد گرفت. تحلیلگران معتقدند این سطوح به عنوان اهداف نهایی قیمتی در نظر گرفته خواهد شد. اما در صورت افت قیمت طلای آبشده، اولین سطح حمایت در ۱۵ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان و بعد از آن ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است و تا زمانی که قیمت بالاتر از ۱۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قرار بگیرد، شانس برای صعود به اهداف بالاتر همچنان وجود دارد.
قیمت سکه امامی هم در جریان معاملات روز یکشنبه در کف ۴۳ میلیون تومان آغاز به کار کرد و پس از اندکی افزایش، دوباره با کاهش روبهرو شد و در ۴۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان به کار خود پایان داد. تحلیلگران فنی ادعا میکنند بازار سکه پس از شکست یک سطح حمایت مهم، وارد فاز حساسی شده است و این اتفاق میتواند پیامدهای قابلتوجهی برای بازار طلا و ارز داشته باشد. به عقیده این گروه سطح حمایت فعلی پیش تر از افت قیمتها جلوگیری میکرد و با از دست رفتن آن احتمال افت بیشتر قیمت سکه در روزهای آتی وجود دارد.
با این حال قیمت دلار تهران که مولفه اصلی موثر بر نوسانات قیمت سکه است، روز گذشته روند افزایشی داشت و به میانه کانال ۵۹ هزار تومان رسید. معامله گران معتقدند قیمت دلار هرات نسبت به قیمت طلا و سکه درگیر حباب شده است. به عقیده این گروه، قیمتهای فعلی طلا و سکه سیگنالهای کاهشی به بازار ارسال میکنند که میتواند منجر به اصلاح قیمت دلار هرات شود و اگر این روند ادامه یابد، احتمال بازگشت دلار هرات به کانال ۵۸ هزار تومان وجود دارد.
منبع:
تسنیم