قیمت جدید مرغ در تاریخ دوشنبه ۲۹ مرداد به شرح جدول زیر اعلام شد.
قیمت مرغ در تاریخ دوشنبه ۲۹ مرداد نسبت به روز قبل با تغییرات محدودی همراه شده است.
قیمت انواع مرغ در بیست و نهم مرداد ۱۴۰۳ به شرح زیر است:
نوع مرغ
قیمت(تومان)
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق
۱۲۹,۵۰۰
مغز ران بدون پوست بدون استخوان
۱۴۹,۵۰۰
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق
۱۲۶,۰۰۰
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال
۱۵۲,۵۰۰
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو
۱۵۹,۵۰۰
ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال
۱۴۱,۰۰۰
بال کبابی ساده – بدون نوک بال
۹۸,۰۰۰
بازوی کبابی ساده
۸۲,۵۰۰
مخلوط بال و بازو کبابی ساده
۹۴,۰۰۰
فیله مرغ
۱۸۸,۰۰۰
گردن مرغ بدون پوست
۶۰,۰۰۰
شنیتسل بدون آرد
۱۷۹,۰۰۰
جوجه چینی
–
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده
۱۸۲,۰۰۰
جوجه کباب بااستخوان ساده
–
پا چینی ۱۰ عددی مرغ
–
مرغ کنتاکی
–
دل مرغ پاک کرده
۲۹,۰۰۰
جگر مرغ
۲۲,۰۰۰
سنگدان مرغ
۱۹,۰۰۰
پای مرغ
۱۸,۰۰۰
بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی
۱۲۵,۰۰۰
بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی
۸۹,۰۰۰
بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی)
۱۲۵,۰۰۰
مرغ کامل منجمد، بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی)
–
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی)
۸۲,۵۰۰
مرغ کامل تازه پاک شده، بسته بندی بشقابی
–
تخم مرغ بسته بندی ۱۵ عددی بسته بندی
۶۴,۹۰۰
تخم مرغ بسته ۲۰ عددی بسته بندی
۸۲,۹۰۰
تخم مرغ بسته ۹ عددی بسته بندی
۴۹,۹۰۰
تخم مرغ بسته ۶ عددی بسته بندی
۳۱,۹۰۰
نهادههای دام و طیور تا ۵ ماه آینده تامین است
در آخرین جلسه قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی دولت سیزدهم که با حضور معاونین وزیر و به صورت وبیناری با مدیران مراکز استانها برگزار شد، آخرین شرایط تولید گوشت مرغ و میزان جوجهریزی و تأمین نهادهها مورد بحث و بررسی و ارزیابی کارشناسی قرار گرفت.
محمد ابراهیم حسن نژاد، معاون امور تولیدات دامی جهاد کشاورزی در این جلسه با بیان شرایط خوب تولید مرغ و جوجهریزی در مرداد ماه جاری گفت: به جز مشکل گرما که مدیران برخی از استانها به آن اشاره کردند؛ هیچ دلیل دیگری برای اثرگذاری در میزان تولید وجود ندارد و تأمین نهادهها نیز نسبت به مدت مشابه سال قبل در بخش مرغ ۲۳ درصد افزایش داشته است.
وی در مورد وضعیت جوجهریزی هم با اشاره بر تحقق ۹۴ درصدی برنامه تا روز ۲۷ مرداد گفت: انگیزه مراکز مرغ مادر و کارخانجات جوجه کشی هم با توجه به قیمت آن نسبت به ماههای گذشته، بهتر است اما برخی از استانها که هنوز موفق به تکمیل ظرفیت تولید برای ماه جاری نشدند، باید تلاش کنند در مدت ۲ تا ۳ روز آینده به آمار درخواستی وزارت جهاد کشاورزی برسند.
حسن نژاد، میزان مجوز صادرات مرغ در ماههای گذشته در سال جاری را ۲۱ هزار تن اعلام کرد و گفت: از این رقم علاوه بر صادرات ۱۷ هزار تنی، بخشی هم منجمد شده که نشان میدهد صادرات در راستای صدور مازاد تولید داخل بوده و به میزان برآورد شده رسیده است.
آمار واردات نهادههای دامی
احمد خانی نوذری، معاون تولیدات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی نیز در این جلسه با اشاره به بهبود شرایط واردات نهادههای دامی نسبت به مدت مشابه سالهای گذشته گفت: میزان واردات ذرت دامی در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱، دو میلیون و ۳۳۰ هزار تن، در ۴ ماهه اول سال ۱۴۰۲ سه میلیون و ۱۹۳ هزار تن با ۳۰ درصد افزایش و در ۴ ماهه نخست سال جاری هم با واردات ۳ میلیون و ۷۴۷ هزار تن، ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
وی در مورد واردات جو هم اعلام کرد: در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ میزان واردات ۲۷۴ هزار تن، در ۴ ماهه نخست سال گذشته ۵۰۸ هزار تن، اما در ۴ ماهه نخست سال جاری ۷۰۶ هزار تن واردات جو انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۰ درصد بیشتر است.
خانی نوذری، در مورد میزان واردات کنجاله سویا هم گفت: در ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۱ میزان ۲۸۰ هزار تن از این محصول وارد شده که این رقم در ۴ ماهه نخست سال گذشته به دلیل مشکلاتی به کمتر از ۱۰۰ هزار تن رسید، اما در سال جاری با جبران کمبود واردات سال گذشته بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن کنجاله سویا وارد کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل بالغ بر ۱۰ برابر است.
معاون تولیدات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با رد هرگونه کمبود احتمالی نهادههای دام طیور برای ماههای آینده در سطح کشور، افزود: ذخایر موجود نهادههای دام و طیور قابل اتکا است تا حدی که کنجاله سویا برای ۸ ماه آینده، ذرت و جو برای ۳ ماه آینده تأمین و در ماه جاری نیز بالغ بر ۵ میلیون تن ثبت سفارش جدید واردات ذرت و جو انجام شده است.
منبع:
بازار