قرارداد ۱۰ ساله در بندر چابهار امضا شده - افق اقتصادی

قرارداد ۱۰ ساله در بندر چابهار امضا شده - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 271697 |
تاریخ انتشار : ۲۲ تیر ۱۴۰۳ - ۴:۱۲ |
88 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

مدیر کل دفتر شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد که یک قرارداد ۱۰ ساله در بندر چابهار امضا شده است و اقتصاد ترانزیت بین کشورهای افغانستان، پاکستان و هند به مقاصد روسیه، ترکیه، آسیای میانه و قفقاز فعال شده است.

قرارداد ۱۰ ساله در بندر چابهار امضا شده

هادی طالبیان مقدم، مدیر کل دفتر شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران، اظهار کرد که پس از تحریم‌های ظالمانه علیه ایران، دولت سیزدهم تمرکز خود را بر توسعه تعاملات تجاری با کشورهای شرق و آسیایی قرار داده است و برنامه‌هایی برای گسترش تعاملات تجاری با کشورهای هند، پاکستان، افغانستان، بنگلادش، سریلانکا و مالدیو دارد.

وی تراز تجاری مثبت با همسایگان را به توسعه مناسبات تجاری با این کشورها نسبت داد و تصریح کرد:  برای رسیدن به این مهم رویدادهای مشترکی چون وبینارها، همایش‌ها و جلساتی B۲B برگزار شد. همچنین اتاق‌های بازرگانی فدراسیون‌های صادرکنندگان و واردکنندگان کشورهای هدف نیز فعال شدند.

این مقام مسئول ادامه داد:  پذیرش و تبادل هیات‌های تجاری به گونه‌ای  مدیریت شد که در اکثر نمایشگاه‌های داخلی ج.ا ایران نمایندگانی از کشورهای آسیای جنوبی حضور داشت.

این مقام مسئول با اشاره به دستاوردهای رویداد ایران اکسپو ۲۰۲۴ گفت: در این نمایشگاه هیات‌هایی از کشورهای هند، افغانستان، سریلانکا، بنگلادش و پاکستان حضور داشتند و در حاشیه این رویداد همایش‌های مشترک ایران و هند، ایران و پاکستان و ایران و سریلانکا برگزار شد؛ همچنین کمیته تجاری ایران و سریلانکا و کمیسیون‌های مشترک اقتصادی شبه قاره هند احیا شد.

مدیر کل دفتر شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران با تاکید بر عقد قرارداد ۱۰ ساله در بندر چابهار افزود: فعال‌سازی اقتصادی ترانزیت مابین کشورهای افغانستان، پاکستان و هند به مقاصد روسیه، ترکیه، آسیای میانه و قفقاز و راه‌اندازی کریدور شمال جنوب یک راهکار مهم برای بهم‌رسانی بازارهاست و می‌تواند هزینه و زمان تبادلات تجاری را کاهش  و زمینه‌های توسعه پایدار را فراهم کند.

وی از پی گرفتن ایجاد تجارت آزاد ایران و پاکستان خبر داد و خاطر نشان کرد: امضای موافقتنامه تجارت آزاد ایران و پاکستان در نقطه خوبی قرار گرفته است. همچنین در دولت سیزدهم افتتاح چندین مرکز تجاری در کشورهای پاکستان، هند و بنگلادش در دستور کار قرار گرفت و تلاش شد که تعداد رایزن‌های بازرگانی به این کشورها را افزایش بدهیم.

این مقام مسئول در پایان افزود: تمرکز بر توسعه اقتصاد دانش بنیان و صدور خدمات فنی مهندسی باجدیت بیشتری دنبال شد؛ امیدواریم که با نقش آفرینی با ضمانت نامه‌های بانکی از ظرفیت‌های شرکت‌های ایرانی بهره بیشتری ببریم.

 

منبع:

ایلنا

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید