راهی برای دسترسی تجار به فرصت‌ ها | از سامانه جامع تجارت چه می دانید؟ - افق اقتصادی

راهی برای دسترسی تجار به فرصت‌ ها | از سامانه جامع تجارت چه می دانید؟ - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 270389 |
تاریخ انتشار : ۱۹ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳ |
86 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

در سال‌های اخیر، استفاده از فناوری الکترونیک برای افزایش سرعت انجام امور کسب‌وکارها شدت گرفته است. در این میان، سامانه جامع تجارت ایران یا سامانه ثبت سفارش کالا تأثیر زیادی در افزایش سرعت عملیات تجارت جهانی داشته است.

راهی برای دسترسی تجار به فرصت‌ ها | از سامانه جامع تجارت چه می دانید؟

با توجه به پیچیدگی‌های اداری در امور صادرات و واردات در ایران، سامانه جامع تجارت ایران به آدرس اینترنتی ntsw.ir راه‌اندازی شده است. این سامانه الکترونیکی به عنوان بستری برای انجام امور بازرگانی کشور ایفای نقش می‌کند و دسترسی تجار به فرصت‌ها را تسهیل می‌نماید.

در سال‌های اخیر، استفاده از فناوری الکترونیک برای افزایش سرعت انجام امور کسب‌وکارها شدت گرفته است. در این میان، سامانه جامع تجارت ایران یا سامانه ثبت سفارش کالا تأثیر زیادی در افزایش سرعت عملیات تجارت جهانی داشته است.

در ادامه گزارش، نحوه ورود به سامانه جامع تجارت ایران، ثبت‌نام در این سامانه و خدماتی که این سامانه ارائه می‌دهد، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

نحوه ورود به سامانه جامع تجارت ایران ntsw.ir

کاربران سامانه جامع تجارت ایران می‌توانند به راحتی از طریق سیستم‌های خود وارد حساب کاربری فعال خود در این سامانه شوند.

در ادامه، برای کاربران، توضیحات کامل در مورد نحوه ورود به سامانه جامع تجارت ایران ارائه شده است.

کاربران برای ورود به سامانه جامع تجارت ایران و استفاده از امکانات آن، مانند دریافت کد نقش تجاری، باید انجام دهند:

۱. وارد یکی از مرورگرهای اینترنتی خود شوند.

۲. در قسمت جستجو، نشانی اینترنتی ntsw.ir را وارد کنند.

این مراحل به کاربران امکان ورود به سامانه جامع تجارت ایران را فراهم می‌کند.

پس از ورود به لینک سایت ntsw.ir، کاربران باید از منوی بالای صفحه، گزینه “ورود” را انتخاب کنند.

برای ورود به سامانه، کاربران باید مراحل زیر را انجام دهند:

۱. در قسمت‌های مربوطه، اطلاعات حساب کاربری خود را وارد کنند. این اطلاعات شامل نام کاربری (کد ملی)، کلمه عبور و تصویر امنیتی است.

۲. پس از وارد کردن اطلاعات، دکمه “ورود” با رنگ آبی را انتخاب کنند.

این مراحل به کاربران امکان ورود به سامانه را می‌دهد.

در صورتی که کاربران کلمه عبور خود را فراموش کرده باشند، می‌توانند از طریق همین صفحه اقدام به بازیابی رمز عبور کنند.

برای این منظور، کاربران باید از دکمه “بازیابی رمز عبور” با رنگ آبی استفاده کنند. این دکمه به آنها امکان بازیابی کلمه عبور را می‌دهد.

پس از کلیک بر روی این دکمه، کاربران می‌توانند مراحل بازیابی را طی کرده و رمز عبور جدیدی را دریافت نمایند.

راهنمای ثبت نام در سامانه جامع تجارت ایران ntsw.ir

متقاضیان می‌توانند به صورت غیرحضوری و به راحتی برای ثبت سفارش کالای وارداتی یا سایر موارد در سایت ntsw.ir ثبت‌نام کنند. این افراد ممکن است تابعیت ایرانی یا تابعیت غیر ایرانی داشته باشند.

در ادامه، مراحل ثبت‌نام در سایت ntsw.ir برای کاربران ایرانی و خارجی آورده شده است:

پس از ورود به سامانه جامع تجارت ایران، کاربران باید از منوی بالای صفحه گزینه “ثبت‌نام” را انتخاب کنند. همچنین، امکان پیگیری شناسه کالا نیز از طریق این سامانه و ثبت‌نام در آن وجود دارد.

بعد از انتخاب گزینه “ثبت‌نام”، کاربران باید بر اساس تابعیت خود، گزینه “ثبت‌نام کاربران ایرانی” یا “ثبت‌نام کاربران خارجی” را انتخاب کنند.

در صورت انتخاب “ثبت‌نام کاربران ایرانی”، کاربران باید اطلاعات مورد نیاز را کامل وارد کرده و دکمه “ذخیره اطلاعات و ادامه” را انتخاب کنند.

برای کاربران خارجی نیز، پس از انتخاب “ثبت‌نام کاربران خارجی”، باید اطلاعات درخواست‌شده را ثبت کرده و سپس دکمه “Next Page” را انتخاب کنند تا مراحل ثبت‌نام را تکمیل کنند.

خدمات سامانه جامع تجارت ایران ntsw.ir

سامانه‌های الکترونیکی مختلفی جهت ارائه خدمات اینترنتی و غیرحضوری به متقاضیان راه‌اندازی و در اختیار عموم قرار می‌گیرند. در این میان، سامانه جامع تجارت ایران یک تقسیم‌بندی کلی از سامانه‌هایی ارائه می‌دهد که در حوزه تجارت فعالیت دارند. این سامانه‌ها عبارتند از:

سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا

این سامانه نقش مهمی در جلوگیری از جرایم قاچاق و احتکار در ایران ایفا کرده است. دولت برای پیشگیری از احتکار و قاچاق کالا، الزام کرده است که افراد حقیقی و حقوقی مسئول ذخیره و نگهداری کالا در انبارهای سراسر کشور، اطلاعات هویتی و واحد کاری خود را در سامانه جامع انبارها به نشانی اینترنتی nwms.ir ثبت کنند.

این اقدام به شفاف سازی فعالیت انبارها و نظارت بر آنها کمک می‌کند و از این طریق، از بروز جرایمی همچون قاچاق و احتکار پیشگیری می‌نماید. درواقع، این سامانه به عنوان ابزاری مؤثر برای مدیریت و کنترل انبارها در کشور عمل می‌کند.

سامانه شناسه کالا

این سامانه برای وارد کنندگان و تولید کنندگان در نظر گرفته شده است. ابتدا آنها باید در سامانه جامع تجارت ایران ثبت‌نام کنند و با استفاده از شماره کارت بازرگانی، شماره صنفی یا معرفی شرکت خود، در این سامانه احراز صلاحیت نمایند.سپس، با استفاده از همان نام کاربری و رمز عبور سامانه جامع تجارت ایران، وارد سامانه شناسه کالا می‌شوند. این سامانه برای تشریح و معرفی کالاها طراحی شده است. در نتیجه، وارد کنندگان و تولید کنندگان می‌توانند از خدمات این سامانه برای دریافت شناسه کالای خود بهره‌مند شوند.

سامانه سنجش اعتبار و رتبه ‌بندی اعتباری

سامانه های سنجش اعتبار و رتبه بندی اعتباری، به منظور ارزیابی اعتبار افراد برای انجام اقدامات مالی، اداری و سایر موارد مشابه طراحی شده اند.این سامانه ها به افرادی که باید معرفی شوند (مانند متقاضیان وام، اجاره، قرارداد همکاری و غیره) کمک می کنند تا یک شناسنامه اعتباری از خود ارائه دهند. این شناسنامه، اطلاعات مربوط به وضعیت اعتباری فرد را شامل می شود.

در نتیجه، طرف های مقابل می توانند با استناد به این اطلاعات اعتباری، تصمیم گیری مناسب تری در خصوص همکاری یا انجام معامله با فرد مذکور داشته باشند. این فرآیند به شفافیت و حفظ منافع همه طرف ها کمک می کند.

پورتال ارزی یا نظام یکپارچه معاملات ارزی نیما

سامانه نیما، یک سامانه یکپارچه برای معاملات ارزی در کشور است. نام این سامانه مخفف “نظام یکپارچه معاملات ارزی” می باشد.هدف از راه اندازی سامانه نیما، سامان بخشیدن به بازار ارز و ایجاد فضای امن برای خرید و فروش ارز است.

این سامانه به متقاضیان خرید ارز امکان می دهد تا درخواست خود را به صورت امن در اختیار فروشندگان ارز قرار دهند. همچنین به فروشندگان ارز این امکان را می دهد تا در یک بستر امن، به درخواست های خریداران پاسخ دهند.به طور کلی، سامانه نیما بستری مجازی و یکپارچه برای انجام معاملات ارزی و همچنین رفع تعهدات ارزی افراد و شرکت ها فراهم می کند.

سامانه جامع حمل ‌و نقل

هدف از راه اندازی سامانه جامع حمل و نقل، پاسخگویی به نیاز شهروندان برای دسترسی آسان به زیرساخت های مناسب در زمینه های ایمنی، انرژی، اقتصاد، حمل و نقل و محیط زیست است.با تصویب و اجرای این طرح جامع، توسعه و ساخت زیربنا های حمل و نقل در سراسر کشور، کمک بسیار زیادی به بهبود و ارتقای شبکه حمل و نقل در کشور کرده است.

این سامانه جامع به دنبال ایجاد دسترسی آسان و مناسب برای شهروندان به امکانات و تسهیلات مرتبط با حوزه های ایمنی، انرژی، اقتصاد، حمل و نقل و محیط زیست است. اجرای این طرح موجب توسعه و بهبود زیرساخت های حمل و نقلی در سراسر کشور گردیده است.

سامانه جامع امور گمرکی

اداره گمرک کشور به عنوان یکی از مهم‌ترین سازمان‌های تأثیرگذار در حوزه تجارت بین‌المللی و ناظر اصلی بر تجارت در کشور، راه‌اندازی سامانه جامع گمرکی را در دستور کار خود قرار داده است. هدف اصلی از ایجاد این سامانه، تبدیل تمامی فرآیندهای اجرایی گمرک از روش‌های قدیمی و پرزحمت به سیستم الکترونیکی و غیرحضوری با توجه به گسترش خدمات اینترنتی است.

سامانه جامع تجارت ایران با هدف توسعه تجارت بین‌الملل طراحی و ارائه شده است. در ادامه، به دو مورد از مواردی که این سامانه در راستای خدمات‌رسانی به کاربران ارائه نموده است و مورد توجه قرار گرفته است، اشاره می‌شود.

مورد اول تسهیل در تجارت با استفاده از ابزارها، امکانات و مدل‌های استاندارد تجارت الکترونیک در سطح ملی و بین‌المللی است. این سامانه با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای تجارت الکترونیکی، موجب تسهیل و ارتقای فرآیندهای تجاری در سطح ملی و بین‌المللی شده است.

محور دوم ایجاد یک واحد تجاری مشخص و فراهم نمودن زمینه برای تعاملات ملی و بین‌المللی در تجارت الکترونیک است. این سامانه با ایجاد یک پلتفرم یکپارچه و استاندارد، زمینه را برای تعاملات تجاری ملی و بین‌المللی در فضای الکترونیکی فراهم کرده است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید