مجتبی حمیدیان، در بازدید از پروژه بار برگشتی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به کمبود ذخایر سنگ، پروژه ای با نام پروژه “بار برگشتی” طراحی شد تا بتوانیم آهن باقی مانده از سنگ های برگشتی از کارخانه فرآوری را استخراج کنیم. وی با بیان اینکه این پروژه علاوه بر کمک به جدا […]
مجتبی حمیدیان، در بازدید از پروژه بار برگشتی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به کمبود ذخایر سنگ، پروژه ای با نام پروژه “بار برگشتی” طراحی شد تا بتوانیم آهن باقی مانده از سنگ های برگشتی از کارخانه فرآوری را استخراج کنیم.
وی با بیان اینکه این پروژه علاوه بر کمک به جدا کردن محصول از باطله موجب کاهش استهلاک دستگاهها می شود افزود: پروژه بار برگشتی به افزایش ظرفیت مجموعه پایین دستی و کاهش هزینه خط بالادستی کمک می کند.
حمیدیان با اشاره به اینکه معادن به سمت سنگ های دانه بندی رفته اند و این در حالی است که ما امکان استفاده از این سنگ ها را نداریم تصریح کرد: پروژه بار برگشتی امکان استفاده از سنگ های دانه بندی را هم مهیا می کند.
وی اضافه کرد: هم اکنون بخش های زیرسازی فونداسیون ها در حال اجراست و تا پایان تابستان فاز اول این پروژه به اتمام می رسد.
حمیدیان از تکمیل پروژه بار برگشتی تا پایان سال خبر داد و گفت: پیش بینی می شود که با بهره برداری از این پروژه حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد میزان تولید کنسانتره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای پروژه باربرگشتی، طرح توسعه کارخانه کنسانتره در دستور کار قرار می گیرد تا به این ترتیب ظرفیت کارخانه کنسانتره از ۳.۲ میلیون تن به حدود ۵.۲ میلیون تن برسد و خوراک گندله تامین شود.