قیمت ران گوسفندی ۹۱۹ هزار تومان شد | وضعیت واردات گوشت در کشور - افق اقتصادی

قیمت ران گوسفندی ۹۱۹ هزار تومان شد | وضعیت واردات گوشت در کشور - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 262717 |
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵ |
105 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

امروز، در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳، قیمت گوشت قرمز اعلام شد. این محصول با قیمت ثابت و همان نرخ قبلی به فروش می‌رسد.

قیمت ران گوسفندی ۹۱۹ هزار تومان شد | وضعیت واردات گوشت در کشور

براساس اطلاعات منتشر شده، در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ قیمت گوشت گوسفند زنده ۳۴۹ هزار تومان و ران گوسفندی ۸۱۰ هزار تومان و گوشت خورشتی گوسفند بدون استخوان و بدون چربی ۶۰۷ هزار تومان است.

بسته شقه گوسفندی به ازای هرکیلوگرم ۷۷۹ هزار تومان و ران ممتاز گوسفندی ۹۱۹ هزار تومان و قلوه‌گاه گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۱۹۹ هزار تومان فروخته می‌شوند. 

ماهیچه گوسفندی یک کیلوگرمی ۶۵۰ هزار تومان، ماهیچه گوسفندی ۱۱۱ هزار تومان و راسته مغز گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۶۰۷ هزار تومان در اختیار مصرف کننده قرار می‌گیرند. 

سردست گوسفندی بره ۶۹۵ هزار تومان و دنبه گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۱۸۳ هزار تومان و مایه کباب کوبیده گوسفند و گوساله ۲۲۷ هزار تومان خرید و فروش می‌شود. 

شقه گوسفندی تنظیم بازار ۶۹۹ هزار تومان و آبگوشتی گوسفندی درجه یک ۶۱۵ هزار تومان و راسته با استخوان گوسفند سنگسر و شهمیرزاد ۳۵۴ هزار تومان قیمت خورد. 

واردات گوشت گرم از ۱۰ کشور به ایران

علیرضا پیمان پاک، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار در تشریح برنامه وزارتخانه در واردات گوشت قرمز و دام زنده در سال جاری گفت: واردات گوشت قرمز امسال هم براساس نیاز کشور صورت می‌گیرد؛ کشور در طول سال یک میلیون تن گوشت قرمز نیاز دارد و برآورد معاونت بازرگانی و معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی این است که در سال جاری  ۱۰۰ هزار تا ۱۵۰ هزار تن کمبود گوشت قرمز وجود دارد، این در حالی است که در سال گذشته تولید گوشت قرمز مطلوب بوده و بیشتر این کمبود برای تولید محصولات فرآوری‌شده وجود دارد و بخشی از آن هم به کمبود گوشت گوسفندی در کشور برمی‌گردد. 

وی افزود: در ابتدای سال برنامه‌ریزی شد که تا ۷۰درصد از کمبود ۱۰۰هزار تا ۱۵۰هزاری به صورت گوشت منجمد گوسفند و گوساله وارد شود، این سهمیه در واردات امسال وزارتخانه مصوب شده و بودجه ارزی آن از محل ارز تالار دوم تامین می‌شود، گفتنی است که به واردات گوشت در سال جاری و سال گذشته ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تعلق نمی‌گرفته است. 

پیمان پاک اظهار کرد: همچنین برنامه‌ریزی شده که امسال حدود ۴۵هزار تن گوشت گرم وارد شود و تا زمانی که قیمت‌ این کالا متعادل شود، واردات ادامه دارد؛ معاونت امور دام قیمت متعادل گوشت لاشه گوسفندی را رقمی بین ۴۸۰ هزار تومان تا ۵۲۰ هزار تومان تعیین کرده و تا زمانی که قیمت مصرف‌کننده به این ارقام برسد واردات گوشت گرم گوسفندی ادامه دارد. 

وی در ادامه درباره بازار گوشت گوساله گفت: بازار گوشت گوساله در حال حاضر به ثبات رسیده، هم تولید کافی است و هم قیمت‌ گوساله زنده و گوشت آن سیر نزولی گرفته است.  

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در تشریح مبادی وارداتی انواع گوشت قرمز خاطرنشان کرد: در حال حاضر گوشت گرم گوسفندی از ۱۰ کشور به ایران وارد می‌شود؛ استرالیا، روسیه، ارمنستان، گرجستان، مغولستان، قزاقستان، رومانی، کنیا و آفریقای جنوبی شماری از این مبادی هستند و در این بین کنیا و آفریقای جنوبی از بالاترین پروتکل‌های بهداشتی برخوردار هستند و گوشت آنها از کیفیت مطلوب برخوردار است و بیشتر واردات از این دو کشور انجام می‌شود. اما واردات تنها به این مبادی محدود نیست. گوشت منجمد گوساله از برزیل و پاکستان و گوشت منجمد گوسفندی هم از استرالیا و مغولستان به ایران می‌آید.

وی افزود: برای واردات دام زنده هم برنامه‌ریزی شده که در دو شکل کشتاری و پرواری از پاکستان وارد شود و واردات این اقلام از استرالیا و آفریقای جنوبی هم در دستور کار است.

به گفته پیمان‌پاک از سال گذشته تاکنون به واردات دام زنده همواره ارز تالار دوم اختصاص می‌یافته است. 

منبع:

ایلنا

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید