بهترین گوشی های شیائومی در بازار | با ۸ میلیون کدام مدل را بخریم؟ - افق اقتصادی

بهترین گوشی های شیائومی در بازار | با ۸ میلیون کدام مدل را بخریم؟ - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 261635 |
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲ |
116 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

اگر می‌خواهید یک گوشی شیائومی ۸ میلیونی تهیه کنید، اما نمی‌دانید کدام مدل برای شما مناسب‌تر است، در این گزارش، با معرفی بهترین گوشی های شیائومی تا ۸ میلیون تومان به شما کمک می‌کنیم که اسمارت‌فون مورد نظر خود را پیدا کنید.

بهترین گوشی های شیائومی در بازار | با ۸ میلیون کدام مدل را بخریم؟

بازار گوشی‌های هوشمند به دلیل تنوع بالا و رقابت شدید بین برندها، همواره جذاب و پرچالش بوده است. در میان برندهای مختلف، شیائومی با ارائه محصولات متنوع و با کیفیت، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در دل کاربران پیدا کند. اگر به دنبال یک گوشی هوشمند با کارایی بالا و قیمت مناسب هستید، بهترین گوشی های شیائومی با قیمت ۸ میلیون تومان می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای شما باشند. این موبایل‌ها با برخورداری از مشخصات فنی قدرتمند، طراحی جذاب و قابلیت‌های متنوع، از بهترین انتخاب‌ها در بازه قیمتی ۸ میلیون تومان به شمار می‌آیند. در ادامه، به بررسی دقیق‌تر ویژگی‌ها و امکانات هر یک از این گوشی‌ها می‌پردازیم تا به شما در انتخاب بهتر کمک کنیم.

راهنمای خرید بهترین گوشی های شیائومی تا ۸ میلیون تومان

مدل‌هایی که در این راهنمای خرید به شما معرفی می‌کنیم، در حد و اندازه‌های بهترین گوشی های میان رده ۲۰۲۴ یا بهترین گوشی های شیائومی ۲۰۲۴ نیستند؛ اما نسبت به قیمت‌شان، قابلیت‌های خوبی را ارائه می‌کنند. شما همچنین می‌توانید موبایل مورد نظر خود را از فهرست بهترین گوشی های شیائومی تا ۷ میلیون و بهترین گوشی های شیائومی تا ۹ میلیون هم پیدا کنید. اما اگر بودجه خود را به خرید گوشی ۸ میلیونی شیائومی اختصاص داده‌اید، این راهنمای خرید برای شماست.

پوکو M۵s

نمایشگر: ۶.۴۳ اینچ AMOLED، رزولوشن ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز

تراشه: مدیاتک Helio G۹۵ (۱۲ نانومتر)

رم: ۴، ۶ و ۸ گیگابایت

حافظه: ۶۴، ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت (پشتیبانی از نصب کارت حافظه)

دوربین: ۶۴ مگاپیکسل واید + ۸ مگاپیکسل اولترا واید + ۲ مگاپیکسل ماکرو + ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق / دوربین سلفی: ۱۳ مگاپیکسل

باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، توان شارژ ۳۳ وات

گوشی پوکو M۵s با اینکه در سال ۲۰۲۲ معرفی شده و جزء جدیدترین گوشی‌های شیائومی نیست، اما به‌دلیل مشخصات و توانایی‌های خوبش، بسیاری از گوشی‌های جدید را به چالش می‌کشد و یکی از بهترین گوشی های شیائومی تا ۸ میلیون تومان به شمار می‌رود. این گوشی در زمان عرضه، به دلیل مشخصات رده‌بالا و قیمت مناسب، یکی از پرفروش‌ترین مدل‌های شیائومی بود. پوکو M۵s در نسخه‌های مختلف ۶۴/۴، ۱۲۸/۴، ۱۲۸/۶ و ۲۵۶/۸ گیگابایت عرضه شده است، اما در بازه قیمتی زیر ۸ میلیون تومان، فقط مدل‌های با رم ۴ گیگابایت موجود هستند.

طراحی پوکو M۵s شباهت زیادی به ردمی نوت ۱۰ دارد و بدنه پلاستیکی آن مستعد جذب اثر انگشت است که با استفاده از قاب محافظ می‌توان این مشکل را حل کرد. این گوشی دارای گواهی IP۵۳ است و در برابر گردوغبار و پاشش آب مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهد.

یکی از ویژگی‌های برجسته این گوشی در حد ۸ میلیون شیائومی، نمایشگر AMOLED با کیفیت و روشنایی بالاست که به شما اجازه می‌دهد به‌راحتی از گوشی در محیط‌های روشن بیرون از خانه و زیر نور آفتاب استفاده کنید. نرخ نوسازی این نمایشگر ۶۰ هرتز است که امیدوار بودیم حداقل به ۹۰ هرتز برسد؛ با این حال، عملکرد روان و قابل قبولی دارد.

پوکو M۵s که از بهترین گوشی های پوکو ۲۰۲۴ هم هست، با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت خود می‌تواند در صورت استفاده متوسط بیش از یک روز دوام بیاورد. زمان وبگردی با این گوشی به ۹ ساعت و ۲۴ دقیقه و زمان تماشای ویدیو به ۱۴ ساعت و ۱۵ دقیقه می‌رسد. این باتری با شارژر ۳۳ وات در مدت ۱ ساعت و ۲۴ دقیقه کاملا شارژ می‌شود.

در این گوشی ۸ میلیونی شیائومی از پردازنده مدیاتک Helio G۹۵ استفاده شده که جدیدترین تراشه اقتصادی بازار نیست؛ اما عملکرد مناسبی دارد و نرم‌افزارهای مختلف و بازی‌های سبک را به‌خوبی پردازش می‌کند. یکی از ویژگی‌هایی که پوکو M۵s را در لیست راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی تا ۸ میلیون تومان قرار داده، تنظیمات دوربین آن است. دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسلی عکس‌های خوبی در شرایط نوری مناسب می‌گیرد. عملکرد دوربین اولترا واید هم مطلوب و قابل قبول است؛ هرچند کیفیت آن به اندازه دوربین اصلی نیست. این گوشی امکان ضبط ویدیوهای ۴K با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه را فراهم می‌کند؛ اما فقط قابلیت ضبط ۱۰۸۰ پیکسلی آن دارای لرزشگیر است. دوربین سلفی گوشی ۸ میلیونی پوکو M۵s نیز در شرایط نوری مناسب عکس‌های خوبی می‌گیرد؛ البته اگر نور محیط مناسب باشد.

پوکو M۵

نمایشگر: ۶.۵۸ اینچ IPS LCD، رزولوشن ۲۴۰۸×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۹۰ هرتز

تراشه: مدیاتک Helio G۹۹ (۶ نانومتر)

رم: ۴ و ۶ گیگابایت

حافظه: ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت (پشتیبانی از نصب کارت حافظه)

دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۲ مگاپیکسل ماکرو + ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق / دوربین سلفی: ۵ مگاپیکسل

باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، توان شارژ ۱۸ وات

گوشی پوکو M۵ با باتری قوی، صفحه‌نمایش با کیفیت و عملکرد پردازشی مناسب، یکی از بهترین گوشی های ۸ میلیونی شیائومی به حساب می‌آید. این گوشی را می‌توان در کانفیگ‌های ۶۴/۴، ۱۲۸/۴ و ۱۲۸/۶ گیگابایت در بازه ۸ میلیون تومان خریداری کرد.

در گوشی پوکو M۵ از پنل صفحه‌نمایش ۶.۵۸ اینچی IPS LCD با رزولوشن ۲۴۰۸×۱۰۸۰ پیکسل، نرخ تازه‌سازی ۹۰ هرتز و نرخ نمونه‌برداری لمسی ۲۴۰ هرتز استفاده شده که تجربه‌ای روان و لذت‌بخش را ارائه می‌دهد. این نمایشگر همچنین در زمان اجرای بازی‌ها نیز عملکرد خوبی دارد. این گوشی زیر ۸ میلیون شیائومی با لنز واید ۵۰ مگاپیکسلی، دوربین ماکرو ۲ مگاپیکسلی و دوربین تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی عرضه می‌شود و در این بازه قیمتی عکس‌های خوبی می‌گیرد. البته، بیشتر می‌توان روی دوربین اصلی آن حساب کرد و لنزهای تشخیص عمق و ماکرو بیشتر جنبه تزئینی دارند. دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی نیز در شرایط نوری مناسب عکس‌های خوبی ثبت می‌کند.

پوکو M۵ از تراشه هشت‌هسته‌ای مدیاتک Helio G۹۹ با سرعت کلاک ۲.۲ گیگاهرتز بهره می‌برد که با پردازنده گرافیکی Mali-G۵۷ MC۲ جفت شده و به راحتی از پس وظایف روزمره برمی‌آید. این موبایل هوشمند قادر است برنامه‌هایی مانند اینستاگرام و تلگرام و بازی‌های سبک را بدون مشکل اجرا کند.

از دیگر مشخصات خوب پوکو M۵ که آن را در راهنمای خرید بهترین گوشی های شیائومی تا ۸ میلیون تومان قرار داده، باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت است که در صورت استفاده متوسط می‌تواند تا ۲۴ ساعت و ۵۸ دقیقه دوام بیاورد. این باتری با توان ۱۸ وات، در مدت ۲ ساعت و ۱۹ دقیقه کاملا شارژ می‌شود.

ردمی ۱۳C

نمایشگر: ۶.۷۴ اینچ IPS LCD، رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۹۰ هرتز

تراشه: مدیاتک Helio G۸۵ (۱۲ نانومتر)

رم: ۴، ۶ و ۸ گیگابایت

حافظه: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت (پشتیبانی از نصب کارت حافظه)

دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۲ مگاپیکسل ماکرو + ۰.۰۸ مگاپیکسل لنز کمکی / دوربین سلفی: ۸ مگاپیکسل

باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، توان شارژ ۱۸ وات

مدل دیگری که در این راهنمای خرید گوشی شیائومی تا ۸ میلیون تومان به شما معرفی می‌کنیم، گوشی ردمی ۱۳C است که در کانفیگ‌های ۱۲۸/۴، ۱۲۸/۶، ۱۲۸/۸، ۲۵۶/۴ و ۲۵۶/۸ گیگابایت عرضه می‌شود؛ اما فقط مدل‌های ۱۲۸/۶ و ۱۲۸/۴ گیگابایتی را می‌توان زیر ۸ میلیون تومان خریداری کرد.

ردمی ۱۳ سی از چند جهت نسبت به نسل قبلی خود، یعنی ردمی ۱۲ سی ارتقا یافته؛ برای مثال، اسکنر اثر انگشت که در ۱۲C، در پنل پشتی قرار گرفته بود، حالا به لبه‌ی گوشی انتقال یافته و با دکمه پاور ادغام شده است. این گوشی شیائومی ۸ میلیونی از طراحی خوش‌دست و مقاومی برخوردار شده و طراحی خوبی در این بازه قیمتی دارد.

شیائومی در گوشی ردمی ۱۳C از پنل نمایشگر ۶.۷۴ اینچی IPS LCD استفاده کرده که وضوح و کیفیت خوبی دارد. سرعت نمایشگر هم به‌لطف نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی، قابل قبول و مطلوب است و عملکرد خوبی را در زمان اجرای بازی‌های سبک به نمایش می‌گذارد. روشنایی این نمایشگر در حالت ماکسیمم به ۶۰۰ نیت می‌رسد که خیلی زیاد نیست؛ اما استفاده از آن در محیط‌های روشن، چندان دشوار نخواهد بود.

از جمله مهم‌ترین ویژگی‌هایی که ردمی ۱۳C را به بهترین گوشی تا ۸ میلیون شیائومی تبدیل کرده، شارژدهی باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت است. این موبایل هوشمند می‌تواند در حالت استفاده متوسط و معمولی تا ۲۶ ساعت و ۲۱ دقیقه و در حالت استندبای تا ۱۴۳ ساعت روشن بماند. باتری ردمی ۱۳C با توان ۱۸ وات در مدت ۲ ساعت و ۱۰ دقیقه فول‌شارژ می‌شود.

سیستم تصویربرداری این گوشی ۸ میلیون تومانی شیائومی نیز قابل قبول است؛ هرچند که بهترین گزینه در این فهرست نیست، اما در شرایطی که نور محیط مناسب باشد، می‌تواند عکس‌های قابل قبول و با کیفیتی بگیرد. دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی هم در حد یک گوشی اقتصادی، کار شما را راه می‌اندازد.

برسیم به سیستم پردازشی و تراشه‌ی ردمی ۱۳C که در آن از Helio G۸۵ با حداکثر فرکانس ۲ گیگاهرتز استفاده شده و با پردازنده گرافیکی Mali-G۵۲ MC۲ جفت شده است. سیستم روی تراشه این گوشی با قیمت ۸ میلیون شیائومی برای کارهای روزمره و نرم‌افزارهای رایج روزانه مناسب است؛ اما برای بازی و برنامه‌های نیمه‌سنگین نمی‌توان خیلی روی آن حساب کرد.

پوکو C۶۵

نمایشگر: ۶.۷۴ اینچ IPS LCD، رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۹۰ هرتز

تراشه: مدیاتک Helio G۸۵ (۱۲ نانومتر)

رم: ۴، ۶ و ۸ گیگابایت

حافظه: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت (پشتیبانی از نصب کارت حافظه)

دوربین: ۵۰ مگاپیکسل واید + ۲ مگاپیکسل ماکرو + ۰.۰۸ مگاپیکسل لنز کمکی / دوربین سلفی: ۸ مگاپیکسل

باتری: ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، توان شارژ ۱۸ وات

آخرین موبایلی که در لیست بهترین گوشی های شیائومی تا ۸ میلیون تومان قرار می‌گیرد، پوکو C۶۵ است که از بسیاری جهات به گوشی ردمی ۱۳C شباهت دارد. این موبایل هوشمند را می‌توان در نسخه‌های رم و حافظه ۱۲۸/۴، ۱۲۸/۶ و ۲۵۶/۸ گیگابایت در بازه هشت تومن خریداری کرد.

پوکو سی ۶۵ از یک نمایشگر ۶.۷۴ اینچ IPS LCD برخوردار شده که از رزولوشن ۱۶۰۰×۷۲۰ پیکسل و نرخ نوسازی ۹۰ هرتز پشتیبانی می‌کند. حداکثر روشنایی این نمایشگر به ۶۰۰ نیت می‌رسد و با گوریلا گلس محافظت می‌شود.

در بخش عملکرد پردازشی نیز از تراشه مدیاتک Helio G۸۵ استفاده شده که با پردازنده گرافیکی Mali-G۵۲ MC۲ جفت شده است. این سیستم پردازشی، دقیقا مشابه همان چیزی است که در ردمی ۱۳ سی وجود دارد و عملکرد آن نیز مشابه این گوشی ارزان قیمت شیائومی است. بنابراین، برای کارهای روزمره می‌توانید روی کارایی پوکو C۶۵ حساب کنید؛ اما برای بازی و نرم‌افزارهای سنگین‌تر پیشنهاد می‌کنیم بودجه خود را افزایش دهید.

پوکو C۶۵ از نظر شارژدهی باتری و عملکرد دوربین هم مثل Redmi ۱۳C است؛ البته، گوشی پوکو با کمی اختلاف در بخش دوربین عملکرد بهتری دارد و گوشی ردمی، ماندگاری شارژ بیشتری دارد (در حد نیم ساعت بیشتر).

ردمی ۱۳C علیرغم تمام شباهت‌هایی که با پوکو C۶۵ دارد، کمی گرانتر است و همانطور که گفتیم، فقط مدل‌های ۱۲۸/۶ و ۱۲۸/۴ گیگابایتی آن را می‌توان در بازه ۸ میلیون خریداری کرد. این در حالی‌است که پوکو C۶۵ در مدل ۸/۲۵۶ هم زیر ۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد. بنابراین، اگر رم و حافظه بیشتری می‌خواهید، پوکو C۶۵ برای شما مناسب‌ خواهد بود.

سوالات متداول

بهترین گوشی تا ۸ میلیون شیائومی از نظر دوربین کدام است؟

پوکو M۵s با دوربین اصلی ۶۴ مگاپیکسل واید، ۸ مگاپیکسل اولترا واید، ۲ مگاپیکسل ماکرو، ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق و دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسل، بهترین گوشی با قیمت ۸ میلیون شیائومی از نظر دوربین است. دوربین اصلی این موبایل از ضبط ویدیوهای ۴K با سرعت ۳۰ فریم‌درثانیه نیز پشتیبانی می‌کند.

بهترین گوشی ۸ میلیونی شیائومی از نظر باتری کدام است؟

ردمی ۱۳C با باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت، بهترین گوشی شیائومی تا ۸ میلیون تومان از نظر باتری است. این گوشی در صورت استفاده متوسط و معمولی می‌تواند تا ۲۶ ساعت و ۲۱ دقیقه و در حالت استندبای تا ۱۴۳ ساعت روشن بماند. پوکو C۶۵ با ماندگاری شارژ ۲۵ ساعت و ۴۲ دقیقه در حالت استفاده معمولی و ۱۵۳ ساعت در حالت استندبای، دومین گوشی از نظر باتری است. هر دو گوشی با توان ۱۸ وات در مدت ۲ ساعت و ۹ دقیقه به‌طور کامل شارژ می‌شوند. اگر به سرعت شارژ بالا نیاز دارید، پوکو M۵s را پیشنهاد می‌کنیم  که باتری ۵۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت آن با توان ۳۳ وات در مدت ۱ ساعت و ۲۴ دقیقه کاملا شارژ می‌شود.

منبع:

تکراتو

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید