مجمع امروز شرکت آهن و فولاد ارفع با تقسیم سود ۳۹۲ تومانی به ازای هر سهم و با آرزوی موفقیت برای سهامداران به پایان رسید.
هماکنون مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت آهن و فولاد ارفع برای سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۲ با حضور حدود ۹۴ درصدی سهامداران در محل مجتمع فرهنگی ورزشی تلاش در حال برگزاری است.
مجمع امروز با تقسیم سود ۳۹۲ تومانی به ازای هر سهم و با آرزوی موفقیت برای سهامداران به پایان رسید.
واحد فولاد سازی جهت تبدیل آهن اسفنجی به شمش فولاد با ظرفیت سالیانه ۸۰۰ هزار تن شمش فولاد در سال ۱۳۹۲ راه اندازی شده است و همچنین در سال ۱۴۰۱ با اجرای طرح افزایش ظرفیت، میزان تولید شمش فولادی به ۱۰۰۰۰۰۰ تن در سال افزایش یافته است.
انتخاب پیمانکار و شروع عملیات اجرایی پروژه افزایش ظرفیت مخازن واحد اکسیژن با پیشرفت ۵۱درصدی از دیگر اقدامات ارفع است. سایر اقدامات ارفع به شرح زیر است.
تولید ۸۵۴۰۰۶۸ تن شمش فولادی با رشد ۹/۲ درصدی نسبت به سال قبل
تولید ۱۰۰۴۱۶۲۲ تن آهن اسفنجی با رشد ۶/۲ درصدی نسبت به سال قبل
فروش ۸۴۶٬۹۷۳ تن محصول نهایی در بازارهای داخلی و صادراتی
صادرات محصولات نهایی بالغ بر ۲۹۷،۲۴۸ تن
دستیابی به بالاترین میانگین نرخ فروش در بین رقبای داخل کشور
بالاترین میانگین نرخ فروش در بورس کالا بمدت ۳۰ هفته از مجموع ۵۱ هفته کاری بورس کالا
فروش ۱۸۰ هزار تن شمش صادراتی به بالاترین قیمت به روش تهاتری
بهینه سازی سبد محصولات با هدف حداکثر سازی سود متناسب با نیاز بازار
اجرای پروژه های توسعه ای زیر ساختی و زیست محیطی
بازنگری در سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای و توسعه شبکه پایش مداوم زیست محیطی
ثبت ۲۷ رکورد تولید روزانه و ماهیانه
ورود به صنایع بالادستی و آغاز عملیاتی اجرائی در پهنه اکتشافی دره انجیر
درآمد عملیاتی «ارفع» در سال ۱۴۰۲ به ۱۸۲ هزار و ۴۵۵ ریال رسید که این میزان با رشد ۳۵ درصدی نسبت به سال قبل از آن (۱۳۵ هزار و ۶۴۵ میلیارد ریال) رسید. جمع داراییهای شرکت در سال گذشته با رشد ۴۷ درصدی، به ۱۶۳ هزار و ۳۰۴ میلیارد ریال رسید.
ثبت ۲۷ رکورد تولید روزانه و ماهیانه در سال ۱۴۰۲ و ورود به صنایع بالادستی و آغاز عملیات اجرایی در پهنه اکتشافی درهانجیر، از دیگر دستاوردهای «ارفع» در سال گذشته بوده است.
از جمله افتخارات شرکت آهن و فولاد ارفع در سال ۱۴۰۲، میتوان به دریافت تندیس زرین از همایش ملی کیفیت، اخذ چهار گواهینامه استاندارد جدید، عضویت در انجمن جهانی فولاد، کسب تقدیرنامه سه ستاره در جایزه ملی تعالی سازمانی و جهش هفت پلهای شرکت آهن و فولاد ارفع در رنکینگ ۵۰۰ شرکت برتر کشور و اخذ رتبه ۷۳ بر اساس رتبهبندی IMI-۱۰۰ اشاره کرد.
نرخ فروش شمش فولادی «ارفع» در سال ۱۴۰۲ با رشد ۴۴ درصدی نسبت به دو سال گذشته، به ۲۰۹ هزار و ۷۸۰ ریال رسید که بر این اساس شرکت در صدر فروش این محصول در بازار داخلی قرار گرفت.
میزان خرید گندله شرکت آهن و فولاد در سال ۱۴۰۲، به یک میلیون و ۶۸۵ هزار و ۶۲۴ هزار تن و مصرف آن به یک میلیون و ۴۵۴ هزار و ۴۸۸ تن رسید. میزان خرید آهن اسفنجی ۱۲ هزار و ۴۳۲ تن و مصرف آن یک میلیون و ۳۱ هزار و ۷۰۸ تن در سال پیش بود.
شرکت آهن و فولاد ارفع پروژههای توسعهای متنوعی را در دست اقدام دارد که از جمله میتوان به طراحی و احداث خطوط راهآهن صنایع فولادی اردکان، تولید و ذخیرهسازی گاز مایع (LNG)، نورد (SBQ)، مشارکت در احداث واحد آهن اسفنجی صنایع فولاد رهام پارس و احداث نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی ۱۰ مگاوات اشاره کرد.
سایر پروژههای توسعهای شرکت آهن و فولاد ارفع شامل برش مکانیزه خرسک، انباشت و برداشت مکانیزه گندله، توسعه مخازن ذخیرهسازی واحد اکسیژن و انبار مواد اولیه به مساحت پنج هزار متر مربع است.
اهم اقدامات حوزه اکتشاف و امور معادن «ارفع» شامل اکتشاف پهنه هرمزگان (سنگآهن هماتیتی)، مشارکت در اکتشاف پهنه ۱۲۱ کیلومتر مربعی در درهانجیر، مطالعات پرعیارسازی و استفاده از سنگآهن هماتیتی و کمعیار (معادن چاهباشه یک و ۲ اردکان) و تامین دولومیت و آهک مصرفی اشاره کرد.