خرید کیک خانگی اغلب آدم ها را یاد عطر و بوی کیک های قدیم می اندازد و شاید به همین دلیل جذاب تر است. در این گزارش به بررسی تفاوت قیمت بین کیک های خانگی و کیک های قنادی می پردازیم.
خرید کیک خانگی یا کیک از قنادی؟ شاید شما هم بین این دو راهی گیر کرده باشید که خرید کدامیک بهتر و به صرفه تر است. تعریف ما از کیک خانگی، کیکی است که به دور از مواد صنعتی و آشپزخانه های بزرگ در قنادی ها پخت و پز شده باشد و به تصور عموم کیک خانگی سالم تر است. کیک خانگی در تصوری دیگر به نظر می رسد که ارزان تر است ولی برخی در کسب و کارهای خانگی، قیمت ها را شاید بالاتر از بازار هم ارائه بدهند و این قیمت گذاری به دلیل این است که وقت و دقت بیشتری صرف تهیه آن کیک مورد نظر انجام داده اند. بنابراین کیک خانگی ویژگی های خاص خود را دارد و معمولا طعم و عطر کیک های خانگی به دلیل استفاده از مواد اولیه با کیفیت و روش تهیه سنتی منحصر به فرد است.
در همین رابطه خبرنگار گسترش نیوز با جستجو در سایت ها و آنلاین شاپ های موجود در کشور، تفاوت بین کیک های خانگی و کیک های قنادی را مورد بررسی قرار داده است که در ادامه این گزارش می خوانیم.
قیمت و ویژگی های کیک های خانگی در آنلاین شاپ ها
در تصویر زیر چند نمونه کیک های خانگی قابل خرید در آنلاین شاپ ها را می بینیم که این کیک ها در انواع و اقسام پخته شده و به مشتری ارائه می شود. به عنوان مثال یک کیک تولد خانگی با وزن ۶۰۰ گرم به قیمت ۱۲۵ هزار تومان به فروش می رسد که نسبت به کیک های موجود در قنادی ها ارزان تر است. همچنین در تصویر می بنیم که قیمت کیک یزدی خانگی در وزن ۱ کیلو گرم به قیمت ۱۲۰ هزار تومان فروخته می شود.
کیک تولد ۲ طبقه به سبک خانگی
کسب و کارهای آنلاین به اندازه ای پیشرفت کرده اند که حتی شما می توانید برای مراسم های بزرگ خود به این افراد سفارش بدهید. مثلا در تصویر زیر یک تولد ۲ طبقه با وزن ۲ کیلو و ۵۰۰ گرم را می بینم که قیمت فروش آن را ۷۲۰ هزار تومان اعلام کرده اند که باز در مقایسه با کیک های آماده در قنادی ها، ارزان تر است.
قیمت کیک های تولد در قنادی ها
در تصویر زیر چند نمونه از کیک های تولد موجود در قنادی ها را می بینم.محدوده قیمتی این کیک ها از ۲۶۶ هزار تومان تا ۳۸۰ هزار تومان قابل مشاهده است. البته در مورد کیک های تولد مواد مورد تهیه کیک ها و همچنین مغزهای به کار رفته در داخل کیک نیز بر قیمت آن تاثیرگذار است.
نظر رئیس اتحادیه قنادی در مورد کسب و کارهای خانگی
علی بهره مند رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی قبل از این نیز به خبرنگار گسترش نیوز گفته بود: کسب و کارهای آنلاین در بخش شیرینی پزی و کیک پزی به صورت کاملا مجزا و بدون نظارت اتحادیه قنادی در حال فعالیت هستند و هیچگونه نظارتی در مورد این کسب و کارها صورت نمی گیرد. اغلب افراد به اسم شیرنی و کیک خانگی، وارد این حوزه شده اند و نه از نظر بهداشت زیر نظر هستند و نه از نظر مالیات، مبلغی را پرداخت می کنند و همچنین برای نیروهای زیر نظرشان هیچ بیمه ای نیز پرداخت نمی شود. خریداران هشیار باشند و از این کسب و کارها خرید خود را انجام ندهند به این دلیل که اگر مشکلی بابت خریدشان رخ دهد به دلیل عدم نظارت اتحادیه، این کسب و کارها قابل پیگیری و شکایت نیستند. دولت باید برای این کسب و کارهای آنلاین تدابیری وضع کند تا فعالیت این افراد زیر نظر اتحادیه قنادی، وزارت بهداشت و اداره اماکن باشد.
سخن پایانی
رقابت در بازار حرف اول را می زند و باید به جرات گفت در عصر تکنولوژی و سرعت این روزها، متقاضی به دنبال کیفیت بهتر و سرعت در دریافت خدمات است. کسب و کارهای خانگی این روزها پیشرفت داشته اند و با استفاده از اپلیکیشن ها محصولات خود را به خریداران ارائه می کنند. بنابراین شاید بتوان با اندک سرمایه ای و البته با استفاده از مواد اولیه مرغوب اسم و رسمی در بازار پیدا کرد. البته باید توجه داشت بحث مواد خوراکی حساسیت های خاص خود را دارد و اگر مسائل بهداشتی رعایت نشود حتما دردسرهای خاص خود را در پی خواهد داشت.