قیمت جدید گوشت و بوقلمون در بازار / مرغ بالای ۸۰ هزار تومان شد - افق اقتصادی

قیمت جدید گوشت و بوقلمون در بازار / مرغ بالای ۸۰ هزار تومان شد - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 247142 |
تاریخ انتشار : ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵ |
120 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

بر اساس گزارش‌های بازاری، امروز هر کیلوگرم مرغ کشتار در بازار ثبات قیمتی نسبت به روز قبل را حفظ کرده و ۸۰,۰۴۱ تومان معامله شده است. همچنین، قیمت گوشت قرمز و دام زنده در بازار بدون تغییر مانده است.

قیمت جدید گوشت و بوقلمون در بازار / مرغ بالای ۸۰ هزار تومان شد

بر اساس گزارش‌های بازاری، امروز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، بازار گوشت و دام تهران شاهد ثبات قیمت گوشت مرغ کشتار و دام زنده در جریان معاملات، نسبت به روز قبل بوده است.

براساس اعلام پایگاه خبری صنعت مرغداری و دامپروری، امروز هر کیلو مرغ کشتار در بازار ثبات را نسبت به روز پیش در پیش گرفت و ۸۰,۰۴۱ تومان خرید و فروش شد.

بازار گوشت مرغ همچنین شاهد ثبات قیمت مرغ زنده نسبت به روز پیش است، هر کیلو مرغ زنده در بازار ۵۶,۷۰۳ تومان معامله شد.

هر کیلو گوشت منجمد گوساله هم در بازار امروز ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرد، ۳۳۰ هزار تومان قیمت گذاری و فروخته شده است.

در بازار گوشت طیور امروز هر کیلو بوقلمون کشتار در حالی معامله شده که نسبت به روز پیش ثبات قیمت را تجربه کرد و کیلویی ۹۰ هزار تومان معامله شد.

هر کیلو دام در کشتارگاه امروز با ثبات قیمت را نسبت به روز گذشته تجربه کرده است و ۶۴۰ هزار تومان خرید و فروش شد. همچنین امروز قیمت دام زنده در بازار ثبات را در پیش گرفت و کیلویی ۳۳۰ هزار تومان معامله شد.

قیمت گوشت شترمرغ کشتار

امروز همچنین در بازار هر کیلو گوشت شترمرغ کشتار ۳۵۱ هزار تومان خرید و فروش شد که در مقایسه با روز گذشته ثبات را تجربه کرده است.

محمد ابراهیم حسن نژاد، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی، اظهار داشت که ظرفیت‌های خوبی در بخش تولید پروتئین‌های مورد نیاز کشور از جمله شیر و فراورده‌های لبنی، گوشت قرمز، مرغ و تخم‌مرغ وجود دارد. وی تصریح کرد که کشور در زمینه تولید شیر و مواد لبنی خودکفا است و تمامی نیازهای داخلی در این حوزه توسط دامداران کشور تأمین و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

وی افزود: در سال حدود ۱۱.۵ میلیون تن تولید شیر در کشور داریم که بخش زیادی در واحدهای صنعتی و بخشی در واحدهای سنتی و روستایی تولید می‌شود. این شیر در کارخانه‌های فرآوری شده و به سایر محصولات لبنی تبدیل می شود.

صادرات بیش از ۱۰۰ هزارتن پنیر و کره در سال گذشته

وی تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۱۸۵ هزار تن علاوه بر توزیع شیر خام شیرخشک تولید کردیم و حدود ۹۵ هزار تن آن به سایر نقاط دنیا صادر شد. همچنین بیش از ۹۵ هزار تن صادرات پنیر و ۱۳ هزار تن صادرات کره داشتیم. در حقیقت می‌توان گفت محصولاتی که بر پایه شیر تولید می‌شوند را اگر تبدیل به شیر کنیم یعنی سال گذشته حدود ۲ میلیون تن شیر صادر کردیم.

صادرات بیش از ۴۰۰۰ تن مرغ در سال‌جاری

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به وضعیت تولید مرغ در کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۸هزار و ۳۰۰ واحد مرغداری در حوزه تولید گوشت سفید فعال هستند. سالیانه حدود ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارتن تولید گوشت سفید مرغ داریم. با تلاش تولیدکنندگان و میزان جوجه ریزی در سال ۱۴۰۲ بیش از یک میلیارد و ۵۶۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری انجام شد که رشد قابل توجهی نسبت به سنوات گذشته بود. امسال هم برنامه‌ریزی ۱۴۰۳ برای تولید، خوداتکایی در ارتباط با گوشت سفید بوده و برنامه این است که علاوه بر تامین نیاز جامعه همه ذخایر استراتژیک هم از محل تولیدات داخلی تامین شود.

حسن‌نژاد در ادامه گفت: برنامه‌ای هم در ارتباط با صادرات مازاد تولید داریم که از ابتدای سال با جوجه‌ریزی انجام شده و تولید، صادرات گوشت سفید آغاز شد و  بیش از ۴۰۰۰ تن نیز در ۱۴۰۳ صادرات مرغ انجام شد.

 صادرات ۱۳۰ هزار تنی تخم‌مرغ در سال گذشته

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه تخم‌مرغ نیز بیش از نیاز کشور تولید می‌شود، گفت: سال گذشته حدود یک میلیون و ۱۳۰ هزار تن تخم‌مرغ در کشور تولید شد که حدود ۱۳۹ هزارتن آن به کشورهای اطراف صادر شد. برنامه‌ای که برای ۱۴۰۳ در حوزه تخم‌مرغ پیش بینی شده صادرات ۱۶۰ هزار تن از این محصول است.

به گفته وی علاوه بر تامین نیاز یک میلیون و ۲۵۰ هزارتنی تخم‌مرغ داخل، مابقی نیز صادرات می‌شود.

به اندازه نیاز کشور تولید گوشت قرمز نداریم

این مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی در ادامه گفت: میزان تولید گوشت قرمز حدود ۹۰۰ هزار تن است. گوشت قرمز به اندازه نیاز کشور در حال حاضر تولید نمی‌شود و بخشی از نیاز از طریق واردات تامین می شود. ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار تن نیاز به واردات گوشت قرمز داریم که در سال گذشته بخشی از نیاز از خارج از کشور تامین شد. البته در ۴۰ سال گذشته به جهت اینکه نیازمان به گوشت در صنعت و فرآوری زیاد بود بخشی از گوشت صنعتی کشور را وارد کردیم و همواره واردات را خصوصا به شکل منجمد داشتیم.

وی عنوان کرد: امسال برنامه‌هایی در خصوص افزایش تولید گوشت قرمز پیش بینی کردیم زیرا معتقدیم این بخش ظرفیت خوداتکایی دارد. در حقیقت برنامه ۱۴۰۳ برای گوشت قرمز نیز مشابه سایر تولیدات دامی خوداتکایی است.

منبع:

اقتصاد نیوز

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید