فوری/ قیمت جدید شکر اعلام شد - افق اقتصادی

فوری/ قیمت جدید شکر اعلام شد - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 245443 |
تاریخ انتشار : ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵ |
130 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

در پی افزایش قیمت چغندر قند و خروج شکر خام از لیست ارز ترجیحی، قیمت شکر برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد.

فوری/ قیمت جدید شکر اعلام شد

پس از افزایش ۴۰ درصدی قیمت خرید تضمینی چغندر قند در سال جاری و همچنین حذف ارز ترجیحی برای واردات شکر خام، قیمت جدید شکر سفید درب کارخانجات حداکثر ۳۵ هزار تومان اعلام شد.

این افزایش قیمت ناشی از تغییرات در هزینه های تولید و واردات است. با این حال، مسئولان باید با اتخاذ تدابیر حمایتی مناسب، تأثیر افزایش قیمت شکر بر مصرف کنندگان را کاهش دهند. این اقدامات می تواند شامل ارائه یارانه، کاهش مالیات و سایر محرک های اقتصادی باشد که در نهایت به حفظ قدرت خرید مردم کمک کند.

بنا بر این گزارش طبق مصوبات دولت به رقم فوق ۱۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده نیز اضافه می شود. همچنین قیمت مصرف کننده شکر به ازای هر کیلوگرم حداکثر ۴۲ هزا رو ۵۰۰ تومان تصویب شد. گفتنی است قیمت های جدید از امروز در سامانه بازارگاه بارگذاری شده است.

قندو شکر

شکر

۴۱،۰۰۰

 

 

قند شکسته

۶۷،۰۰۰

 

 

قند حبه

۶۷،۰۰۰

 

 

قند کله

۷۵،۰۰۰

 

 

 

خودکفایی در تولید شکر از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی است

معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه تلاش داریم شکر مورد نیاز کشور را در داخل تامین کنیم، گفت: برنامه خودکفایی تولید شکر از اولویت‌های دولت سیزدهم است.

سید مجتبی خیام نکویی در سفر به دشت مغان و در بازدید از کارخانه قند شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان و مزارع گندم، کلزا و چغندر قند، مجتمع دامپروری و مجموعه ۲۱ هزار رأسی گاوداری، کارخانه لبنیات، با بیان اینکه خودکفایی در تولید شکر از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی است، افزود: کارخانه قند مغان با ظرفیت ۵۰۰۰ تن در روز یکی از مجموعه های بزرگ و قابل توجه در سطح کشور می باشد که این موضوع بیانگر ظرفیت ها و توانمندی های بالقوه شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان است.

وی ادامه داد: در راستای بهره گیری از این ظرفیت می بایست تمهیداتی از بعد کمی افزایش تولید و بعد کیفی ارتقای کیفیت محصولات تولیدی این بنگاه عظیم اقتصادی اتخاذ شود.

خیام نکویی افزود: به جهت بهره برداری از حداکثر ظرفیت کارخانه قند با برنامه ریزی های دقیق، سطح زیر کشت و تولید چغندر قند بایستی به میزانی متناسب با ظرفیت کارخانه برسد و نیز به منظور جبران کمبود میزان چغندر ورودی به کارخانه، از بخش خصوصی و مشارکت زارعین منطقه با رعایت وضعیت صرفه اقتصادی هم برای شرکت و هم برای زارعین، با کوتاه سازی پروسه تخلیه کامیون های حامل چغندر، تشویق و تسویه به موقع با آن ها نیز استفاده کرد.

رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی اظهار کرد: سرانه مصرف شکر در سفره غذایی مردم کشور ایران از رقم بالایی برخوردار می باشد که امید است با تکیه بر توان داخلی و پتانسیل موجود در سطح کلان کشور و نیز با بهره گیری از برنامه ریزی هایی که توسط  وزیر جهاد کشاورزی برای استحصال شکر صورت گرفته است، با رعایت الگوی کشت به موازات تحقق امر خودکفایی گام برداریم.

منبع:

بازار

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید