افزایش قیمت مرغ در تهران/ راهکار میادین تره بار برای کنترل بازار - افق اقتصادی

افزایش قیمت مرغ در تهران/ راهکار میادین تره بار برای کنترل بازار - افق اقتصادی
سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-26
کد خبر: 188916 |
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳ |
169 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

طبق گزارشات میدانی، قیمت مرغ در تهران با افزایش اندکی همراه بوده است.

افزایش قیمت مرغ در تهران/ راهکار میادین تره بار برای کنترل بازار

گزارش ها حکایت از آن دارد که قیمت مرغ در تهران و همچنین در میادین، با افزایش اندکی همراه بوده است و همین امر سبب شد تا رئیس شورای شهر تهران در این ارتباط واکنش نشان دهد.  همچنین در ادامه، در ارتباط با بحث واردات اتوبوس، تاکسی و ون های برقی، توضیحاتی را در جمع خبرنگاران ارائه داد. این اتوبوس ها قرار بود امسال وارد کشور شوند اما شنیده ها حکایت از آن دارد که سال آینده به تهران خواهند رسید.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به سوالی در خصوص کمبود توزیع مرغ در سطح میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران با توجه به افزایش قیمت گوشت مرغ در سطح شهر، اظهار کرد: میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران برای مرغ و گوشت هر آنچه که از جهاد کشاورزی دریافت کند نسبت به توزیع آن اقدام می‌کنند ولی همانند میوه خودشان نمی‌توانند این محصولات را بخرند. بی‌تردید یکی از روش‌های توزیع مناسب بهره‌گیری از میادین میوه و تره‌بار در سطح شهر تهران است؛ اما هر آنچه در اختیار آنها گذاشته شود می‌توانند نسبت به توزیع اقدام کنند.

چمران ادامه داد: توزیع میادین برای مرغ و گوشت توزیع مردمی است و وزارت جهاد کشاورزی می‌تواند از این امکان استفاده کند. در راستای افزایش توزیع گوشت مرغ مذاکراتی را قطعا از طریق سازمان میادین با جهاد کشاورزی خواهیم داشت تا با دریافت مرغ بیشتر توزیع نیز در میادین میوه و تره‌بار افزایش پیدا کند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: اگر جهاد کشاورزی مرغ بیشتری در اختیار میادین میوه و تره‌بار قرار دهد قطعا توزیع مردمی این محصول در میادین افزایش پیدا خواهد کرد.

چمران در خصوص ورود اتوبوس‌های برقی، ون‌ها و تاکسی‌ها اظهار کرد: آنچه که مقرر شده در داخل کشور تولید شود قرارداد آن منعقد شده و کار آغاز شده است؛ اما فکر نمی‌کنم امسال چیزی تحویل داده شود و ما سال آینده صاحب اتوبوس‌های برقی خواهیم شد.

به گفته چمران، در مورد ون و تاکسی‌ها نیز امیدواریم هرچه زودتر شاهد ورود آنها به ناوگان حمل و نقل عمومی باشیم اما آنچه که مقرر شده از خا رج وارد شود منابع مالی آن و زمینه های لازم فراهم شده ولی نمی‌دانم که ورودشان به کجا رسیده است. ۱۰۰۰ دستگاه به صورت برقی و ۱۰۰۰ دستگاه به صورت دیزل مقرر شده که وارد شود که البته وزیر صنعت، معدن و تجارت اصرار بر برقی بودن همه دستگاه‌های وارداتی دارد که ما هم استقبال کردیم اما نمی‌دانم به صورت دقیق زمان ورود آنها چه زمانی خواهد بود.

وی تأکید کرد: این دستگاه‌ها مصرف برق بالایی ندارند و تنها باتری‌های برقی آنها باید شارژ شود لذا مشکل مصرف برق ندارد و فقط دستگاه‌های شارژ باید در سطح شهر نصب شود که تعدادی از آنها نصب شده و باید در سایر نقاط شهر نیز این دستگاه‌ها نصب شوند. برای اتوبوس‌ها مشکلی وجود ندارد چرا که با یکبار شارژ باتری می‌توانند یک روز ارائه خدمات داشته باشند. البته برای خودروها نیز در داخل منازل امکان شارژ وجود دارد که این امکان باید در سطح شهر هم با نصب دستگاه شارژ فراهم شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید