توسعه مناطق ساحلی جنوب و رونق گردشگری دریایی/ اختصاص ۷۴ هزار میلیارد طرح گردشگری دریایی هرمزگان - افق اقتصادی

توسعه مناطق ساحلی جنوب و رونق گردشگری دریایی/ اختصاص ۷۴ هزار میلیارد طرح گردشگری دریایی هرمزگان - افق اقتصادی
سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-26
کد خبر: 184623 |
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۲ |
155 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

استاندار هرمزگان اعلام کرد که بومیان این استان بیش از ۳۲۰ هزار میلیارد ریال به عنوان بزرگترین جذب سرمایه‌گذاری در تاریخ بنادر ایران وارد کرده‌اند.

توسعه مناطق ساحلی جنوب و رونق گردشگری دریایی/ اختصاص ۷۴ هزار میلیارد طرح گردشگری دریایی هرمزگان

“مهدی دوستی” سه شنبه شب در حاشیه امضای ۳۱ تفاهم نامه سرمایه گذاری بنادر کشور با اشاره به جذب ۳۲۲ هزار و ۵۹۱ میلیارد ریال سرمایه گذاری در قالب ۱۰ طرح در بنادر استان، اظهار کرد : در تمامی این طرح های دریایی، بندری، ساخت سازه ای و تامین تجهیزات جذب سرمایه گذاری وجود دارد.

وی در ادامه از تلاش های هیات عامل سازمان بنادر و مدیریت اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان قدردانی کرد و اختصاص ۷۴ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در حوزه   گردشگری دریایی را یک ظرفیت بسیار مهم در راستای توسعه دریا محور برای استان هرمزگان دانست.

نماینده عالی دولت در هرمزگان با بیان اینکه دریا مرکز ثقل گفتمان توسعه در استان هرمزگان است، گفت: یکی از گزاره های سند ابلاغی رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید بر استفاده از بستر و ظرفیت دریا در راستای توسعه دریامحور بوده که در اهمیت این مساله از ابتدای سال نشست های مختلفی در استان پیرامون این موضوع مهم و راهبردی برگزار شده است.

دوستی در این رابطه بر ضرورت توسعه نرم افزاری در حوزه دریایی و بندری تاکید کرد و ادامه داد : رویکرد استان باید بر روی اصلاحات نرم افزاری متمرکز باشد چون این کار گامی موثر در راستای توسعه بهره وری پیش برنده خواهد بود.  

وی در ادامه شناورسازی را یکی از دغدغه های مهم سازمان بنادر و دریانوردی دانست و در این رابطه به انعقاد ساخت ۵۰ شناور بومی در استان هرمزگان اشاره کرد.

استاندار هرمزگان اضافه کرد : استاندار سازی در حوزه دریایی و بندری مساله بسیار مهمی است و در این موضوع باید از ظرفیت بیمه ها بهره گرفت.

دوستی موضوع نهادسازی در بنادر کوچک را نیز مستلزم تصویب قانون و پیش بینی در برنامه های توسعه کشور دانست که بیش ترین هدف در این مساله ایجاد هماهنگی و برطرف سازی تعارضات بین  ذی نفعان در یک مساله خواهد بود.   

* امضای بیش از ۳۲۲ هزار میلیارد ریال طرح سرمایه گذاری ویژه بنادر هرمزگان

گفتنی است؛ از ۳۱ تفاهم نامه منعقد شده بنادر کشور با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، علی اکبر صفایی ؛ مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و استانداران استان های ساحلی کشور؛ ۱۰ طرح سرمایه گذاری مربوط به اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان بود.

این ۱۰ طرح شامل «احداث مجتمع مسافری و گردشگری دریایی (بنادر شهید حقانی، نخل ناخدا و هرمز)، احداث ترمینال مکانیزه ریلی غلات، احداث خطوط لوله و ساماندهی پایانه نفتی، احداث ترمینال مکانیزه مواد معدنی، احداث زیرساخت اراضی پشتیبانی به مساحت ۱۳۳ هکتار، احداث زیرساخت اراضی پشتیبانی به مساحت ۱۲۲ هکتار، احداث واحدهای سولفور زدایی مازوت، خرید تجهیزات در قالب قرارداد پورت اپراتوری و احداث پل دسترسی به اراضی ۲۴۰۰ هکتاری» بود که با سرمایه گذاری ۳۲۲ هزار و ۵۹۱ میلیارد ریال به امضا رسید.

امضای تفاهم نامه احداث مجتمع مسافری و گردشگری دریایی( بنادر شهید حقانی، نخل ناخدا و هرمز) با سرمایه گذاری ۷۴ هزار میلیارد ریال یکی از مهم ترین طرح های سرمایه گذاری است که از مهم ترین اهداف اجرای این قرارداد می توان به «تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه توسعه دریامحور» ، «توسعه گردشگری دریایی و پاسخ به نیاز افزایش گردشگر دریایی» ، «توسعه مناطق ساحلی و محلی، افزایش اقتصادی و اشتغال پایدار» و «ارتقا کیفیت ارائه خدمات مسافرت های دریایی داخلی و بین المللی» اشاره کرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید