قدرت بالقوه صنایع دستی درتوسعه اقتصاد کشور - افق اقتصادی

قدرت بالقوه صنایع دستی درتوسعه اقتصاد کشور - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 173530 |
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۵:۴۲ |
179 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در آیین گشایش نمایشگاه تخصصی منبت در خانه صنایع‌دستی تلفیق هنر با بیان اینکه خانه ریشه ماست و خانه صنایع‌دستی ریشه این انسجام است، اظهار کرد: ما باید بتوانیم امروزه زنجیره ارزش را کامل کنیم و این اتفاق در خانه محقق می‌شود.

قدرت بالقوه صنایع دستی درتوسعه اقتصاد کشور

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه صنایع‌دستی می‌تواند منجر به بالندگی مجموعه‌ای از ظرفیت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی باشد، گفت: باید مجموعه ای از آموزش، خلق محصول، تولید، توزیع، طراحی، صادرات، فروش، بازاریابی و سابقه‌سازی را در خانه‌های صنایع‌دستی داشته باشیم.

 مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور در آیین گشایش نمایشگاه تخصصی منبت در خانه صنایع‌دستی تلفیق هنر با بیان اینکه خانه ریشه ماست و خانه صنایع‌دستی ریشه این انسجام است،  اظهار کرد: ما باید بتوانیم امروزه زنجیره ارزش را کامل کنیم و این اتفاق در خانه محقق می‌شود.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه خانه صنایع‌دستی عملکرد و برون‌داد آن باید تجلی‌گر هنر ایرانی و اصالت ما باشد، گفت: جامعه‌ای رشد می‌کند که فارغ از تجلیل‌ها و تقلیل‌ها به تحلیل درست برسد و بتواند راهکار درستی را ارائه دهد و این انتظار را از خانه‌های صنایع‌دستی در سراسر کشور داریم.

او با بیان اینکه گفتمان، راهکار حل مسائل است، تصریح کرد: باید راه‌های جدید برای برون‌داد و پیامدهای آثار پیدا کنیم، به این شکل که بازی برد برد ایجاد کنیم که فرهنگ و اجتماع و اقتصاد را در برمی‌گیرد.

جلالی افزود: اولین هنرمند صنایع‌دستی حق تعالی است که خلق کرد و آفرید و مسیر را نیز نشان داده است.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا موانع و آسیب‌ها حل و فصل شود، گفت: مجموعه معاونت صنایع‌دستی در این زمینه اهتمام داشته و این انعطاف ذهنی را در طراحی و تولید و فروش را داشته باشیم و همگرا باهم در حوزه‌های دولتی و بخش خصوصی، اقدام کنیم.

او تصریح کرد: باید ادبیات مشترکی داشته باشیم و صادرات را مورد تمرکز قرار دهیم و از ظرفیت‌های کشورهای مجاور نیز بیش از پیش استفاده کنیم.

جلالی در پایان صحبت‌های خود با اشاره به لازمه ایجاد میز تخصصی اقتصادی برای صنایع‌دستی در تمام حوزه‌ها خاطرنشان کرد: باید با آسیب‌شناسی و بررسی این حوزه که پژوهش‌ها و اقدامات اولیه آن در حال انجام است، حرکت در این مسیر را هموارتر، ارزش‌آفرین‌ و عزت‌آفرین کنیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید