هرآنچه باید در زمینه ارسال بار غیرتجاری بدانید! - افق اقتصادی

هرآنچه باید در زمینه ارسال بار غیرتجاری بدانید! - افق اقتصادی
دوشنبه, ۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-25
کد خبر: 169084 |
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳ |
172 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

به کالاهایی که برای مصرف شخصی و در تعداد کم وارد یا صادر می‌شود کالای غیرتجاری گفته می‌شود. برای نمونه می‌توان گفت قطعات موردنیاز واحدهای تولیدی که دارای کارت بازرگانی هستند، در صورت نیاز  برای مصرف شخصی و با تأیید وزارت صمت جزء کالاهای غیرتجاری محسوب می‌شوند. البته این نوع کالاها باید در چارچوب قوانین […]

هرآنچه باید در زمینه ارسال بار غیرتجاری بدانید!

به کالاهایی که برای مصرف شخصی و در تعداد کم وارد یا صادر می‌شود کالای غیرتجاری گفته می‌شود. برای نمونه می‌توان گفت قطعات موردنیاز واحدهای تولیدی که دارای کارت بازرگانی هستند، در صورت نیاز  برای مصرف شخصی و با تأیید وزارت صمت جزء کالاهای غیرتجاری محسوب می‌شوند. البته این نوع کالاها باید در چارچوب قوانین کشور مبدأ و مقصد باشند. پیشنهاد می‌شود برای اطلاع از قوانین ارسال بار غیرتجاری و دریافت میزان هزینه‌های صادرات با یک شرکت معتبر حمل‌ونقل تماس برقرار کنید.

مدارک موردنیاز ارسال بار غیرتجاری

  • معرفی‌نامه رسمی به گمرک
  • گواهی بهداشت کالا (در صورت لزوم)
  • گواهی استاندارد کالا (در صورت لزوم)
  • مدارک واکسیناسیون برای ارسال حیوانات زنده
  • ارسال نمونه کالای صادراتی
  • همراه‌داشتن پکینگ لیست
  • آنالیز کالا در صورت نیاز
  • اصل و کپی کارت بازرگانی
  • مجوز صدور کالا
  • فاکتور فروش
  • وکالت‌نامه کاری

شرایط ترخیص کالای غیرتجاری

ترخیص کالای غیرتجاری به معنای واردکردن کالاهایی است که برای مصرف شخصی و نه به‌منظور فروش و تجارت وارد می‌شوند. شرایط ترخیص کالای غیرتجاری عبارت‌اند از:

  1. استفاده از خدمات پست بین‌المللی یا شرکت‌های حمل‌ونقل
  2. داشتن مدارک لازم فاکتور، گواهی اصالت کالا و سایر مدارک مرتبط
  3. پرداخت مالیات
  4. رعایت محدودیت‌های وارداتی
  5. رعایت مقررات بهداشتی و ایمنی
  6. رعایت محدودیت‌های حمل‌ونقل

درهرصورت، قبل از ارسال بار غیرتجاری و استفاده از خدمات فریت بار ، باید با مقررات و شرایط ترخیص این نوع کالا آشنا شوید و تمامی مدارک و پروسه‌های لازم را انجام دهید.

ارسال-بار۱

قوانین ارسال کالای غیرتجاری

قوانین ارسال کالای غیرتجاری به هر کشوری ممکن است متفاوت باشد، اما در کل باید مطابق با قوانین و مقررات ترخیص کالای غیرتجاری عمل کرد. برای ارسال بار غیرتجاری، باید مدارکی مانند فاکتور، گواهی اصالت کالا، گواهی سلامت و… را در اختیار داشته باشید. همچنین، باید محدودیت‌های وارداتی و قوانین حمل‌ونقل در کشور مقصد را هم بررسی کنید. در صورت عدم رعایت این قوانین، کالای شما ممکن است توسط مقامات گمرکی توقیف شود و باعث تأخیر در تحویل بار گردد؛ لذا، قبل از ارسال بار غیرتجاری خود به هر کشوری، باید با مقررات و شرایط ترخیص کالای غیرتجاری آن آشنا شوید و تمامی مدارک و پروسه‌های لازم را انجام دهید.

در پایان

برای ارسال بار غیرتجاری توسط شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی همراه دژ ایرانیان، ابتدا باید با این مجموعه تماس بگیرید و جزئیات ارسال را با آنها بررسی کنید. سپس مدارک موردنیاز را جمع‌آوری و به شرکت همراه دژ ایرانیان ارائه دهید. این شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی به‌عنوان واسطه بین شما و مقامات گمرکی در کشور مقصد عمل می‌کنند و به شما کمک می‌کنند تا مدارک لازم را تهیه کنید و پروسه ترخیص کالای غیرتجاری را به‌درستی انجام دهید.

این مدارک شامل فاکتور فروش، گواهی وضعیت مالی، مجوز صادرات، بارنامه و سایر مدارک موردنیاز است. همچنین، این مجموعه معتبر به شما هزینه‌های مربوط به ارسال بار غیرتجاری را اعلام خواهد کرد. این هزینه‌ها شامل هزینه حمل‌ونقل، هزینه ترخیص گمرکی و هزینه‌های دیگر مربوط به ارسال بار است. شما باید این هزینه‌ها را به شرکت پرداخت کنید. در نهایت، شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی همراه دژ ایرانیان به شما خدمات لازم را ارائه خواهد کرد تا بار شما به‌درستی ترخیص شود و به کشور مقصد برسد. بااین‌حال، شما باید به‌دقت جزئیات را بررسی کنید و مطمئن شوید که همه چیز به‌درستی انجام شده است.

سؤالات متداول

 ترخیص کالای غیرتجاری چه قوانینی دارد؟

ترخیص کالای غیرتجاری بدین‌گونه است که افراد باید طبق یک لیست که از سوی سازمان گمرک کشور تهیه و تعیین شده است، محصولی را وارد کشور کنند.

کالای غیرتجاری چیست؟

کالاهایی که برای مصرف شخصی و در تعداد کم وارد یا صادر می‌شود محصولات غیرتجاری می‌گویند.

چه کالایی تجاری محسوب نمی‌شود؟

بعضی از کالاهای تجاری قبل از ورود به کشور نمونه‌ی از آن برای آزمایش در آزمایشگاه‌های کشور وارد ایران می‌شود این نمونه‌ی آزمایشگاهی جزء کالای تجاری محسوب نمی‌شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید