راهاندازی فروشگاه اینترنتی لباس یک راهحل فوقالعاده برای کسانی است که سرمایه لازم برای راهاندازی فروشگاه حضوری را ندارند و یا میخواهند محصولات خود را علاوهبر مغازه، بهشکل مجازی نیز بهفروش برسانند. برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی لباس باید مراحل مختلفی را در پیش بگیرید که یکی از مهمترین آنها ساخت فروشگاه اینترنتی است. بیایید این […]
راهاندازی فروشگاه اینترنتی لباس یک راهحل فوقالعاده برای کسانی است که سرمایه لازم برای راهاندازی فروشگاه حضوری را ندارند و یا میخواهند محصولات خود را علاوهبر مغازه، بهشکل مجازی نیز بهفروش برسانند. برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی لباس باید مراحل مختلفی را در پیش بگیرید که یکی از مهمترین آنها ساخت فروشگاه اینترنتی است. بیایید این مراحل را با هم مرور کنیم.
مرحله اول: تحقیقات میدانی و مشخصکردن گروه هدف
در قدم اول باید بدانید چه لباسهایی را برای چه کسانی عرضه میکنید. برای پاسخ به این سوال لازم است سه مورد زیر را در نظر بگیرید:
- چه لباسهایی بیشترین درخواست را دارند؟
- چه گروه سنی و در کدام شهرها این نوع لباسها را میخرند؟
- مشتریان چقدر پول برای خرید لباس پرداخت میکنند؟
- چطور میتوانید لباسهای مورد نظر را با قیمت پایین فراهم کنید؟
اگر لباسهایی که ارائه میکنید بسیار گران باشند و یا تنها بخش خاصی از افراد جامعه را پوشش دهند، احتمال سودآوری کمتر است. در این موارد باید گروه هدف خاصی را در نظر بگیرید و تبلیغات خود را در راستای آنها سامان دهید. در هر صورت باید مطمئن شوید که برند و انواعی از لباسی که میفروشید، برای شما سودآور خواهند بود.
مرحله دوم: مشخصکردن نام و ثبت برند
نام فروشگاه بسیار مهم است. این نام در حقیقت هویت کسبوکار شما را مشخص کرده و افراد خاصی را به سمت برند شما متمایل میسازد. سعی کنید نامی را انتخاب کنید که با برند و نوع محصولات ارائهشده، هماهنگی داشته باشد. برای ثبت برند و لوگو، لازم است نام درنظر گرفتهشده را استعلام کنید تا توسط شرکت دیگری بهکارگرفته نشده باشد. در غیر این صورت نمیتوانید از این نام برای ساخت فروشگاه اینترنتی و نامگذاری کسبوکار خود استفاده کنید.
مرحله سوم: ساخت فروشگاه اینترنتی
ساخت فروشگاه اینترنتی یکی از مهمترین مراحل راهاندازی فروشگاه اینترنتی لباس است. فروشگاه اینترنتی در دنیای مجازی، به منزله مغازه شما در دنیای واقعی است. پس لازم است امکانات، وسعت و زیبایی ظاهری ان را در نظر بگیرید.
یکی از راههای مفید و مقرونبهصرفه برای ساخت فروشگاه اینترنتی، استفاده از فروشگاه ساز است. این روش نوین، در حال توسعه است و انواع مختلفی از فروشگاه سازها برای ساخت انواع فروشگاه با قیمت مناسب آمدهاند.
فروشگاه ساز چیست؟
فروشگاه ساز یک پلتفرم نرمافزاری است که به افراد و مشاغل اجازه میدهد بدون نیاز به دانش فنی یا مهارتهای توسعه وب، یک فروشگاه آنلاین ایجاد کنند. با یک فروشگاه ساز، میتوانید با انتخاب از میان طیف وسیعی از قالبهای قابل تنظیم و افزودن محصولات و سایر محتوای خود، یک فروشگاه آنلاین ایجاد کنید.
فروشگاه ساز معمولاً طیف وسیعی از ویژگیها مانند کاتالوگ محصولات، سبد خرید، درگاههای پرداخت و مدیریت موجودی را ارائه میدهند.
استفاده از فروشگاه ساز یک گزینه عالی برای افراد و مشاغلی است که میخواهند محصولات خود را بهصورت آنلاین بفروشند اما زمان، منابع یا تخصص فنی برای ساختن یک وب سایت از ابتدا ندارند. با یک فروشگاه ساز، میتوانید به سرعت، یک فروشگاه آنلاین با ظاهر حرفهای ایجاد کنید که نیازهای کسبوکار خود را برآورده کنید.
مزایای فروشگاه ساز برای ساخت فروشگاه اینترنتی
استفاده از فروشگاه ساز برای ایجاد فروشگاه آنلاین دارای چندین مزیت است:
۱. کاربرپسند: فروشگاه سازها معمولاً یک رابط کاربرپسند دارند که حتی به افراد معمولی و بدون دانش فنی کمک میکند تا در زمان کوتاهی فروشگاه خود را بسازند. با این روش، برای ایجاد یک فروشگاه زیبا و کاربردی نیازی به دانش کدنویسی ندارید.
۲. مقرونبهصرفه: در مقایسه با استخدام یک برنامهنویس، استفاده از فروشگاه ساز بسیار ارزانتر است. بسیاری از فروشگاه سازها گزینههای مقرونبهصرفهای را ارائه میدهند که شامل هاست، نام دامنه و سایر ویژگیهای ضروری برای ساخت فروشگاه اینترنتی است.
۳. قابل تنظیم: اکثر فروشگاه سازها طیف وسیعی از قالبهای قابل تنظیم را ارائه میدهند که به شما امکان میدهد یک فروشگاه آنلاین منحصربهفرد و جذاب ایجاد کنید.
۴. سازگار با موبایل: با توجه به اینکه افراد بیشتری از دستگاههای تلفن همراه خود برای خرید آنلاین استفاده میکنند، داشتن یک فروشگاه سازگار با موبایل بسیار مهم است. اکثر فروشگاه سازها فروشگاه شما را برای دستگاههای تلفن همراه بهطور خودکار بهینه میکنند.
۵. ویژگیهای داخلی: بسیاری از فروشگاه سازها دارای ویژگیهای داخلی مانند درگاههای پرداخت، گزینههای حملونقل و مدیریت موجودی هستند.
۶. امنیت: این نرمافزاها معمولا امن هستند و از اطلاعات فروشگاه و مشتریان شما در برابر تهدیدات سایبری محافظت میکند.
بهطور کلی، استفاده از یک فروشگاه ساز برای ساخت فروشگاه اینترنتی میتواند در زمان، هزینه و تلاش شما صرفهجویی کند و در عین حال فروشگاهی با ظاهر حرفهای برای شما فراهم کند.
مرحله چهارم: تامین و قراردادن محصولات در فروشگاه
در این مرحله لازم است پس از تامین، از محصولات خود عکس تهیه کرده و در سایت آپلود نمایید. از آنجا که کیفیت عکسها در خرید نهایی اهمیت فوقالعادهای دارد، سعی کنید با استخدام یک عکاس صنعتی عکسهای باکیفیت و استانداردی را از لباسها تهیه کرده و در سایت قرار دهید. همچنین، میتوانید برخی از امکانات مثل راهنمای سایز و یا انتخاب رنگ را نیز به سایت اضافه کنید.
لازم است یک انبار خوب برای ذخیره سازی لباسها و ارسال به موقع آنها داشته باشید. همچنین، لازم است تعداد موجودی از هر لباس در سایت مشخص باشد و پس از فروش هر محصول، یک عدد از آن کاسته شود.
مرحله پنجم: تبلیغ و فروش
یک کسبوکار نوپا بدون تبلیغ نمیتواند به اهداف خود دست باید. برای افزایش مشتریان خود دو راه در پیش دارید:
- تبلیغات محلی و یا تبلیغ در گوگل: این روش شامل تبلیغ در سایتهای محلی، تبلیغات حضوری و ارائه آگهی در سایتهای تبلیغاتی است.
- افزایش ترافیک ارگانیک: در این روش، لازم است برای افزایش مشتری، سئوی سایت را بهبود دهید. بهبود سئوی سایت با بهبود نتایج جستجو در گوگل، سبب میشود سایت شما بهتر دید شود و مشتریان بیشتری به آن هدایت شوند. برای بهبود سئو، باید از متخصص سئو کمک بگیرید و همچنین، برای محصولات موجود در سایت، محتوا تولید کنید.
راهاندازی فروشگاه اینترنتی لباس دارای مراحل متعددی است که همه آنها در موفقیت نهایی سایت مهم هستند؛ یکی از مهمترین این مراحل، ساخت فروشگاه اینترنتی است. شما میتوانید با بهکارگیری یک فروشگاه ساز خوب، این مرحله را به راحتی پشت سر گذاشته و با قیمت کم و کیفیت بالا، فروشگاه خود را راهاندازی کنید.