اکوایران: از امروز ۱۹ دی خانواده های کودکان شیرخوار با یک پیامک از سوی سازمان غذا ودارو روبرو میشوند؛ پیامکی که ظاهرا آنها را از میزان موجودی شیرخشک سهمیهای آنها مطلع میکند. البته ماجرای سهمیهبندی شیرخشک به بیش از چهار ماه قبل بر می گردد. اما معلوم نیست؛ چرا این پیامک از امروز فعال شده است؟
به گزارش اکوایران، نیمه شهریور ماه انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد خبر از کسری ۵ میلیون عدد شیرخشک در کشور داد. کسری که همان زمان رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد به «اکوایران» گفت: این کسری به دلیل عدم تخصیص به موقع ارز به تولیدکنندگان شیرخشک برای واردات مواد اولیه شکل گرفت و پیشبینی میشود، تشدید هم شود.
یک ماه بعد از این ظهارات از زاهدان خبر رسید که از تاریخ ۲۰ مهرماه ارائه کدملی و تاریخ تولد فرزند شیرخوار به داروخانه برای دریافت شیرخشک الزامی است. ۱۷ مهر هم محمود آلبویه مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: از ۲۰ مهر ماه توزیع شیرخشک رگولار (عادی) در داروخانههای در سراسر کشور با ثبت کد ملی و تاریخ تولد نوزاد در سامانه “تیتک” سازمان غذا و دارو انجام میشود.
بدین ترتیب جیربندی شیرخشک کلید خورد. البته الان شیرخشک در بازار موجود هست چون دولت اگرچه به تولیدکنندگان داخلی برای واردات مواد اولیه ارز نداد اما به واردکنندگان شیرخشک ارز داد. شیرخشک هایی که خود داستانی داشت.
حالا بعد از گذشت چهار ماه سخنگوی سازمان غذا و دارو از آغاز ارسال پیامک به متقاضیان شیرخشک خبر داد.
سجاد اسماعیلی به یکی از خبرگزاری ها گفت: ارسال پیامک به متقاضیان شیر خشک فعال شد و اولین پیام نیز بامداد امروز سه (شنبه ۱۹ دی ۱۴۰۲) به متقاضی دریافت کننده ارسال شد.
به نقل از تسنیم او افزود: در هر ماه ۱۰ قوطی شیرخشک به صورت یارانهای و ۱۰ قوطی نیز به صورت غیریارانهای به ازای هر کودک ارائه میشود و شهروندان از طریق این پیامک، میتوانند از میزان سهمیه باقیمانده خود مطلع شوند.
به گفته اسماعیلی نمونهای از پیامک ارسال شده به متقاضیان شیرخشک عادی به این شرح است:
*متقاضی محترم شیرخشک رگولار:*
*تعداد ۱ قوطی به قیمت مجموع …ریال توسط داروخانه ‘…’ به شما تحویل داده شده است. چنانچه در تعداد و یا مبلغ پرداختی بابت شیرخشک مغایرتی وجود دارد، از پذیرش آن امتناع نموده و شکایت خود را به معاونت غذا و داروی مربوطه منعکس بفرمایید*