قیمت طلا و انواع قطعات سکه در چهارشنبه بازار گران شد. افزایش تقاضا در پی اخبار سیاسی موجب روند صعودی قیمت شده است. به اعتقاد کارشناسان، طلا و سکه برای ارزان شدن نیاز به سیگنال مثبت سیاسی و کاهش قیمت دلار دارند.
اقتصاد ۲۴؛ میناسادات حسینی- قیمت طلا و سکه در روز چهارشنبه در مدار صعودی قرار گرفت تا نشان دهد این بازار کماکان نسبت به اخبار سیاسی واکنش نشان میدهد تا اقتصادی. خرید و فروش در بازار قفل شده و در کمترین حالت ممکن است.
ثبات قیمت اونس طلا و نقره
هر اونس طلا روز چهارشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ دوباره در روندی صعودی قرار گرفت. اونس طلا از چند ماه قبل در مدار نوسانهای صعودی و ریزشی است و روز چهارشنبه با افزایش ۲۰ دلاری در رقم ۳۳۵۱ دلار قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: قیمت طلا در سراشیبی
اونس جهانی نقره نیز روز چهارشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴ شاهد کاهش ۲۰ سنتی بود و در رقم ۳۶ دلار و ۳۹ سنت قرار گرفت. هر گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخلی نیز با کاهش قیمت در رقم ۱۰۲ هزار و ۹۲۰ تومان معامله میشود.
صعود قیمت سکه در بازار
قیمت سکه امامی در روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۴، با افزایش یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومانی، یک کانال پیش روی کرد و به رقم ۷۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.
قیمت سکه بهار آزادی نیز در روز چهارشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴، ۷۰۰ هزار تومان گران شد و در رقم ۶۷ میلیون تومان به فروش رسید.
نیم سکه در روز چهارشنبه ۲۱ خردادماه ۴۵۰ هزار تومان، گران و ۴۰ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان معامله شد.
ربع سکه هم با افزایش ۲۰۰ هزار تومانی، در رقم ۲۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان قرار گرفت.
سکه گرمی هم در روز چهارشنبه برخلاف روز سهشنبه ۱۰۰ هزار تومان افزایش قیمت داشت و در رقم ۱۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد.
قیمت سکه روز چهارشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۴
نوع سکه
قیمت (تومان)
سکه امامی
۷۳.۵۰۰.۰۰۰
سکه بهار آزادی
۶۷.۰۰۰.۰۰۰
نیم سکه
۴۰.۹۵۰.۰۰۰
ربع سکه
۲۳.۹۰۰.۰۰۰
سکه گرمی
۱۳.۵۰۰.۰۰۰
هر گرم طلای ۱۸ عیار در روز چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ با افزایش ۱۳۶ هزار تومانی در رقم ۶ میلیون و ۵۶۵ هزار تومان معامله شد.
هر مثقال طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش ۵۹۰ هزار تومان از ۲۷.۸۵۰.۰۰۰ (بیست و هفت میلیون و هشتصد و پنجاه هزار) تومان به ۲۸.۴۴۰.۰۰۰ (بیست و هشت میلیون و چهارصد و چهل هزار) تومان رسید.
پیش بینی قیمت طلا و سکه
فضای سنگین و مبهم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، تحرکات شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی و تنشهای ژئوپلیتیکی دست به دست هم داده تا تقاضا و به تبع قیمت دلار و طلا و سکه را در مسیر صعودی قرار دهد.
به اعتقاد کارشناسان، صعود نسبی تقاضا و قیمت طلا و سکه نشان میدهد که معاملهگران بزرگ بازار طلا و سکه چشمانتظار سیگنالهای سیاسی هستند تا اقتصادی.
بلاتکلیفی در روند مذاکرات و اظهارات متناقض مقامات ایرانی و آمریکایی، فضای منفی نشست شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی و ارائه پیشنویس قطعنامه علیه ایران، سیگنالهای منفی را در بازارهای مالی ارز و طلا و سکه داشته و تا زمان برگزاری دور ششم مذاکرات، قیمتها را در روندی صعودی قرار داده است.
در چنین شرایطی، خریداران و فروشندگان بزرگ در حالت غیر فعال تنها نظارهگر بازارند تا خود را برای فروشها یا خریدهای سنگین در آینده آماده کرده باشند. این زنگ خطری برای بازارهای مالی است.