روند کاهشی قیمت‌ها در بازار طلا - افق اقتصادی

روند کاهشی قیمت‌ها در بازار طلا - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 35459 |
تاریخ انتشار : ۱۸ تیر ۱۴۰۲ - ۱:۵۸ |
305 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

بازارهای مالی (دلار، طلا و سکه) امروز سه‌شنبه ۱۳ تیر نزولی بودند. قیمت‌ها در بازار ارز کاهشی بود و حتی در مرز کانال ۴۹ هزار تومان نیز قرار گرفت.

روند کاهشی قیمت‌ها در بازار طلا

روند کاهشی در بازار طلا / بازگشت سکه امامی به کانال ۲۸ میلیون تومانیطلا

اقتصاد۲۴-امروز، سه‌شنبه ۱۳ تیر، قیمت طلا و قیمت سکه روندی کاهشی دارند. قیمت دلار نیز برای فروش به کف کانال ۵۰ هزار تومانی رسیده و برای خرید ساعاتی به کانال ۴۹ هزار تومان هم رفت. این شرایط بر قیمت‌ها در بازار طلا نیز اثر گذاشت.

شبکه اطلاع‌رسانی طلا، سکه و ارز آخرین نرخ طلا را در روندی نزولی، دو میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۰۰ تومان اعلام کرده است؛ حدود ۱۵ هزار تومان کمتر از دیروز.

این منبع، آخرین نرخ نقدی سکه امامی را نیز نزولی و ۲۸ میلیون و ۹۹۰ هزار اعلام کرده که حدود ۱۰۳ هزار تومان کمتر از روز گذشته است. اما نرخ نقدی سکه بهار آزادی با حدود ۱۰۲ هزار تومان افزایش به ۲۵ میلیون و ۸۰۱ هزار تومان رسیده است.


بیشتر بخوانید:حرکت صعودی طلا آغاز شد


روند قیمت‌ها در سایت اتحادیه طلا و جواهر تهران، نیز نزولی است. این منبع در آخرین به روزرسانی خود تا لحظه تنظیم این خبر که حدود ساعت ۱۳ امروز انجام شده، قیمت طلا را با حدود ۱۶ هزار تومان کاهش، دو میلیون و ۳۷۰ هزار تومان اعلام کرده است. این منبع قیمت سکه طرح جدید را نیز کاهشی و ۲۸ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان دانسته. این نرخ حدود ۲۶۰ هزار تومان کمتر از دیروز است.

روند افزایشی قیمت اونس

روند نزولی در بازار طلا و سکه داخلی در حالی رخ داده که قیمت اونس امروز افزایشی بوده است. البته بازار طلای ایران بیشتر از اینکه تحت تاثیر قیمت‌ها در بازار جهانی طلا باشد، بر اساس شرایط در بازار دلار داخل ایران حرکت می‌کند. با وجود این، به هر حال یکی از متغیر‌های موثر بر این بازار همان قیمت‌ها در بازار جهانی است. کارشناسان نسبت این اثرگذاری را ۷۰ درصد برای دلار و ۳۰ درصد برای طلای جهانی می‌دانند.
در این شرایط مدت‌ها است که اونس روندی نزولی دارد. حتی پنجشنبه هفته گذشته به کانال ۱۸۰۰ دلاری هم سقوط کرد، اما بعد از ساعاتی به کانال ۱۹۰۰ دلاری بازگشت. طلای جهانی در ۳۰ روز گذشته حدود ۲.۰۵ درصد از ارزش خود را از دست داده است.

اما امروز اونس روندی افزایشی دارد و در لحظه تنظیم این گزارش، به حدود ۱,۹۲۹.۸۲ دلار رسیده، این به معنای افزایش حدود ۰.۴۵ درصدی قیمت طلا در بازار‌های جهانی است.

روند کاهشی بازار‌های دلار، طلا و سکه با خبردرمانی

قیمت دلار مرز روانی ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان را از دست داد و حالا این احتمال وجود دارد که قیمت دلار به کانال ۴۹ هزار تومان برگردد.

قیمت دلار امروز ۱۳ تیر ۱۴۰۲ به مرز ۵۰ هزار تومان رسید. این در حالی است که قیمت دلار روز گذشته مرز مقاومتی ۵۰ هزار و ۳۰۰ تومان را پشت سر گذاشته بود و امید به افزایش قیمت را در بازار پررنگ کرده بود. این گروه امیدوار بودند که قیمت دلار بالای این مرز بماند و از آنجا به سمت کانال ۵۱ هزار تومان برود. اما بازار بر این اساس پیش نرفت.


بیشتر بخوانید: ریزش سنگین قیمت طلا در راه است؟


اما چرا دلار مرز مقاومت خود را از دست داد؟ برخی از معامله‌گران می‌گویند علت کاهش قیمت دلار خبری است که یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق عراق داده و اعلام کرده که ۱۰ میلیارد دلار از منابع بلوکه شده ایران آزاد شده. البته وی نگفته که این ۱۰ میلیارد دلار به ایران وارد می‌شود بلکه قرار است این منابع صرف واردات کالا‌های اساسی شود.

این اولین باری نیست که خبر آزادسازی دلار‌های بلوکه شده ایران شنیده می‌شود. برای همین برخی از معامله گران معتقدند که چنین خبری سوخته به نظر می‌رسد و هیچ تاثیری بر قیمت دلار ندارد. به عقیده این گروه آنچه باعث کاهش قیمت دلار شده تلاش بازارساز است که توانسته قیمت دلار را مهار کند و آن را به سمت پایین هدایت کند.

در مورد بازار طلا و سکه، به اعتقاد کارشناسان اقتصادی علاوه بر قدرت بالای فعالان بازار فلز زرد در رونددهی به قیمت‌ها، قدرت تقاضا نیز در این بازار زیاد است. این در حالی است که روند تقاضا در ماه‌های گذشته کاهش داشته است.

منبع: تجارت نیوز
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید